Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

bu arada benimde en büyük isteğim solo map
çokta bişi aramıyorum
5 tane farklı uzaklıklarsa abit hedef
5 tane hareketli hedef bide tüfekler ve attachmentlar
çözemiyorum hangi tüfekte ne kadar bullet drop var oyun yapısı dolayısıyla deneme yanılmayada izin vermiyor
twitchte streamerlardan anlamaya calısıyorum ne kadar önüne ates edilir felan
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

cicibeybe said:

Kimse gelmedi kendi kendime win almak zorunda kaldim pef

baya kıran kırana geçmiş, 3 kill zor olsa gerek sdf

abi catisma yasamadim hic sdf :D Ama zaten ben soloda ozellikle asiri tirsak oynuyorum. Ozet su: Circlein ortasindaki buyuk bir binanin yanindaki ufak bir kulubeye saklandim tum oyun (kapimin onunde 5-10 kisi birbirini oldurdu sdf). Son 7 kisi kalinca ciktim, baktim circle geliyor olen elemanlardan birinin arabaya atlayip circlein ortasina surdum. Indim karsima cikan 3 kisiyi oldurdum bitti :D Tabi senin gibi erkeksi bir win degil ama olsun winsiz gun gecirmekten iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Solo her mac top 10

Gel abi bizim yeto squada cok uygunsun sen :P En buyuk heyecan konusu, circlea nereden yaklasirsak adama rastlamayiz ahahaha. Dun aksam action yapalim dedik, pochinkiye atladik, bizden baska kimse inmedi, 2-3 kere de circlei uzerimize verdi yine de kimse gelmedi. Kaderimizde yok aksiyon biz ne yapalim.

Her eve ikiser kere girdik ama, loot kismi eglenceliydi :P
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Ya aslinda puan sistemi baya yanlis sanki. Adam 12 kill almis aldigi puan 1045. Ben sadece 115 puan eksik almisim 9 kill eksikle. Gerci duo ve solo arasinda belli bir fark var midir bilmiyorum ama kill daha cok puan vermeli sanki.

İşte kille çok puan vermiyo. Benim dediği gibi yani. :) Frag istiyosan DM at karşim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...