BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bu arada benimde en büyük isteğim solo map çokta bişi aramıyorum 5 tane farklı uzaklıklarsa abit hedef 5 tane hareketli hedef bide tüfekler ve attachmentlar çözemiyorum hangi tüfekte ne kadar bullet drop var oyun yapısı dolayısıyla deneme yanılmayada izin vermiyor twitchte streamerlardan anlamaya calısıyorum ne kadar önüne ates edilir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Peki zipzip'a subs oldunuz mu? Hı ? 2 ekime kadar sadece 2,5$ kaçırmayın bak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 var mi oynayan, alsaniza squada :( arklar hep offline :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Kimse gelmedi kendi kendime win almak zorunda kaldim pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 cicibeybe said: Kimse gelmedi kendi kendime win almak zorunda kaldim pef baya kıran kırana geçmiş, 3 kill zor olsa gerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 cicibeybe said: Hahaha sana benzeyen arklar var. Bir ara hep birlikte girip tum haritayi lootlayalim. yapalım şunu bir ara elektromanyetik alan da olmasın butun mapi dolaşalım kardeş kardeş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 -Deno- said: cicibeybe said: Kimse gelmedi kendi kendime win almak zorunda kaldim pef baya kıran kırana geçmiş, 3 kill zor olsa gerek sdf abi catisma yasamadim hic sdf :D Ama zaten ben soloda ozellikle asiri tirsak oynuyorum. Ozet su: Circlein ortasindaki buyuk bir binanin yanindaki ufak bir kulubeye saklandim tum oyun (kapimin onunde 5-10 kisi birbirini oldurdu sdf). Son 7 kisi kalinca ciktim, baktim circle geliyor olen elemanlardan birinin arabaya atlayip circlein ortasina surdum. Indim karsima cikan 3 kisiyi oldurdum bitti :D Tabi senin gibi erkeksi bir win degil ama olsun winsiz gun gecirmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ahaha aynı benim oyunlar gibi olmuş. ıssız bir yere in lootla, araç bul, çemberin ortasındaki küçük klübelere geç saklan.. oyunumun özeti bu.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Solo her mac top 10 Gel abi bizim yeto squada cok uygunsun sen :P En buyuk heyecan konusu, circlea nereden yaklasirsak adama rastlamayiz ahahaha. Dun aksam action yapalim dedik, pochinkiye atladik, bizden baska kimse inmedi, 2-3 kere de circlei uzerimize verdi yine de kimse gelmedi. Kaderimizde yok aksiyon biz ne yapalim. Her eve ikiser kere girdik ama, loot kismi eglenceliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 En güzeli ya. Savaşma seviş. BF oynamıyoruz ki frage koşalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 pussies?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Herkes atıyor bende atayım bari. Yanimdaki arkadasin 1 kill i vardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ya aslinda puan sistemi baya yanlis sanki. Adam 12 kill almis aldigi puan 1045. Ben sadece 115 puan eksik almisim 9 kill eksikle. Gerci duo ve solo arasinda belli bir fark var midir bilmiyorum ama kill daha cok puan vermeli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 herkes istediği gibi oynayamaz ki o zaman. Şu oyunun en güzel kısmı ister taraya taraya git, ister sürünerek 10km git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 cicibeybe said: Ya aslinda puan sistemi baya yanlis sanki. Adam 12 kill almis aldigi puan 1045. Ben sadece 115 puan eksik almisim 9 kill eksikle. Gerci duo ve solo arasinda belli bir fark var midir bilmiyorum ama kill daha cok puan vermeli sanki. İşte kille çok puan vermiyo. Benim dediği gibi yani. :) Frag istiyosan DM at karşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Abi win aldigim oyunla ilgili yazdigima baksana. Sence kill pesinde miyim hahahahha. Sen de bizdensin zaten, totemic sen ben madcat guzel team oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Solo,Duo ve Squadda aldığın BP farkediyor baya. Bu 12 kill i solo da almış olsam 1500 civarı squadda almış olsam 700-800 civarı almış olcaktım. Nekadar fazla team mate okadar az para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bunu bilmiyordum belki faydalı olur. yandan geçen mermi sesleri baya kafa karıştırıcı https://i.imgur.com/vGnKdZn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 evet aynen öyle. bi süre sonra o vız vız çotank seslerini elimine edip namludan çıkan sese odaklanmaya başlıyosun. ama susturucu varsa yine de o iş biraz yaş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 cicibeybe said: Abi win aldigim oyunla ilgili yazdigima baksana. Sence kill pesinde miyim hahahahha. Sen de bizdensin zaten, totemic sen ben madcat guzel team oluruz. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 zipzip said: pussies?? SHOTS FIRED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 We prefer winners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 YAZILANLARA BAKILIRSA SHOTS FIRED DEĞİL PUSSIES HIDING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 TURNUVADA GORUSURUZ ZIPZIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ne turnuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar