Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vay şerefsiz c9 yalnız ne kötü spamlemiş bizimkiler twitch kanallarını, bir kez daha yerin dibine geçtik sayelerinde about me'deki "from Turkey" kısmını kaldırsam mı benim kanaldan diye düşünüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 lol bizimkilerde bug oldu yerde arkadaşını kaldırmaadı triggerlanıp öldüler :D ea buglı oyun turnuvası wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Kabul edilemez bi şey şu olan ya. Bilinen bi bug ama denk gelmesi büyük şanssızlık. En son Sammie'yle konuşuyolardı bakalım ne olacak, ne diyecekler. Tarafsız yorum; orada neredeyse 10 saniye geçiriyor kaldırmak için sonrasında ölüyolar, muhtemelen kaldırsa da ölecekti ama şans işi tabii belli olmaz. Mito çıkar sıkar kafasına falan fişman neyse. İkincisi de o bug silah değiştirince düzeliyor ama Mito solo ağırlıklı oynadığı için bilmiyor sanırım, bi de o an o panikle kimsenin aklıma gelmez o. Ben çok merak ediyorum turnuva tarafı ne diyecek bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ya chate nasıl spamlıyorlar TURKEY > WORLD falan diye FEAR US spamı gördüm sdfsdf. milli damarı kabarmış çoluk çocuk :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Squadda hiçbir şey yapamadı bizimkiler ya ilk 2 maçta. 7. sıradalar şu an. Chatte de sırf Türk haterlığı dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 bok gibi oynuyorlar çünkü, onlardan başka bu kadar pusan adam yok. silahları yok mermileri yok tam ortada küçük bir eve pusup ölüyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 denemek istiyorum ama şu muhabbetler yüzünden elim sepete gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 bi EA'deki bug dolu oyuna niye invatational turnuva yapıyorsun ya ben anlamıyorum. hadi EA'e alıştık da bunun niye para ödüllü turnuvası oluyor daha oyun release'e hazır olmadan. bugları geçtim ben squad maçlarından da hiç zevk almadım, herkes son halkaya kadar pusuyor (doğal olarak para ödülü var), indiğin yerdeki random loota çok bağlı (4x + kar98 yok mu gg), sıkıcı ya izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Olm bu oyunlarda milli takim geyiklerini kim organize ediyor. Nereye baksam bi milli takim var da kim secti aq bunlari daha oyun release olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Milli takım değil tamamen sallama o. Giden tipler milli duyguları sömürmede tavan yapmış adamlar, kendileri sallıyor. Mithrain bi aralar eu 1 kasıyordu o davet edilmiş, yanındakileri de o seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 dün camo cap düştü, 35 - 36 lira ediyor bu market'ta ama koyamıyorum nedense. 1 hafta boyunca koyamama muhabbeti falan mı var biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 -Deno- said: dün camo cap düştü, 35 - 36 lira ediyor bu market'ta ama koyamıyorum nedense. 1 hafta boyunca koyamama muhabbeti falan mı var biliyor musunuz? nerden düşüyor lan bunlar bana da düşsün satın aldığımız boxlardan mı geliyo HEMEN ALAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 gamescom crateden geliyor da hala var mı o crateler bilmiyorum bitecekti ağustosun 20 bişeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 27 yada 29 agustos son gundu o kutular icin. alınıyorsa hala atın koseye alabildiginiz kadar. İçinden 800 dolarlık setler falan cıkabiliyor. 3-5 dolar arası birseye gidiyordu kutular en son. Artmaya baslar fiyatları 29 undan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 son patchle blue zone'un anasını bellemişler. hayvan gibi vuruyor. al işte o kadar ağladı millet şimdi biraz boku çıkmış hafif yine bir ayar değişikliği lazım yoksa sürekli meydan muharebesi olacak koşan tipler arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Patch notes'da bahsetmiyor oyle birseyden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Map e baya bir tweak lazım şu haliyle. Son beyaz alan şansına adamların pustugu binalara cikiyor. Sen catismak ve bodoz kosmak zorunda kaliyorsun apaçık alanda. Adamların hedef tahtası oluyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Madcat said: son patchle blue zone'un anasını bellemişler. hayvan gibi vuruyor. al işte o kadar ağladı millet şimdi biraz boku çıkmış hafif yine bir ayar değişikliği lazım yoksa sürekli meydan muharebesi olacak koşan tipler arasında.. maçın sonlarına doğru daha fazla damage vuruyor o, sana o denk gelmiş olmasın 2 hafta falan önce son 3'e kalıp o şekilde ölmüştüm çünkü güzel küfür etmiştim kdf son 3'e kaldım diye hava atmıyom ha bütün maç çalıdan çalıya saklanmıştım 3 kill vardı sadece lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Yok abi, madcatin kotu bir aliskanligi var. Adam engel olamiyor kendine, ilk circlein disinda dmg yemeden lootu birakmiyor. Dun farkettik ki oyle kabul edilebilir gibi vurmuyor artik. Bariz degistirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 İlk alan daralırken o kadar vurmuyor. Daralma bitip 2. alan belli olduğunda hala mavideyseniz daha çok vuruyor. Daire küçüldükçe dmg de artıyor. Bir değişme yok ki alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Iste biz bu ilk alan daha daralirkenki kisimda oncekinden daha cok dmg veriyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 abi kesin var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Şunun yüzünden değiştirmişlerdir: http://greedygoblin.blogspot.com.tr/2017/08/how-to-get-to-top-05-in-pubg-without.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 break turnuvada yaptı bunu bi de sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar