Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi durmasınlar çalışsınlar. bugün işe gitmedim, update i görme şansım oldu. herşey full girdim, az kasma var. shadowu kıssam full oynayabilirim sanırım. çok güzel olmuş lan. motor göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ya söylesene zombili yapsınlar böyle boş boş çok zevkli değil. şaka şaka çok zevkli izlemesi ama zombili daha zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Az biraz oyun hakkında konuştumda onlar bile bu kadar ilgi beklemiyormuş. O yüzden tasarlardıkları bazı şeyleri hayata geçirmemişler. Şimdi oyun tutunca bütün plananlar yapılacakmış. Bu ara çok fazla güncelleme alır oyun diyordu. Başlığın linkini de verdim buraya da üye olup bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Motorla sakın uçmayın. Ufacık tepeden uçtuk havada yan döndü direkt ezilerek öldük fşkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 beyler ben oyunu aldım da refund edeyim mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 total playtime : 15 mins haksız rekabet oluyor gibi benim oynamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 TUŞLARI BİLMEDEN OYNUYORUM ABİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 refund ederken sebebine millet oynamayi bilmiyor yazarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bu squad kısmına random party kuruyor mu? ona göre alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 kuruyor evet, tek de girebiiyosun, 3 kişiyle seni eşleştiriyor. ya 3'lü takımla eşleşirsin ya böle senin gibi tekil giren 3 ayrı kişiyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 o iyi o zaman alıyım bende. benım gibi noobları taşırlar heralde. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bingil twich yayini yap da bakalim aksam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fnOTbtNlwbE kedi fare oyunu afk girdim oyuna, adam rifle ile 2 dk fln kovaladı sonunda pistol buldum öldürdüm das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 beni izleyecek bişey yok abi pleb gibi oynuyorum. df oynamışlığın etkisi var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 oyunda hack var bu arada ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bıngılcığım, Bu arada tava ile de çok güzel işler çıkartabiliyorsun. Aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Bu oyunda önemli olan kaç kille kazandığın değil, en az kille ne kadar gidebildiğin. http://4.bp.blogspot.com/-Q_W-6gN7RxY/UX1INF8DRGI/AAAAAAAADC4/Q33ou0QO0xI/s1600/leon-1994-movie-wallpaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 1 kill ile 3. oldum kanks sayılır mı :) daha da gidiyodum lag oldu öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 erkek adam saklanarak oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 temsili mekanlara girişim https://youtu.be/ehwyKUGmHas?t=2h9m16s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 abi ard arda iki oyun 2. olmak nedir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Ben bilgilduck spidee takımı dünyaya bedel. Mermi bitince ölmek. http://puu.sh/vsBZh/8a79dd3d88.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 grafikler düzeldi mi? hala çok iyi aletlerde bile az fps alıyorsanız almayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 fps az. 1080 de grafik kıstım 2k da oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 hadi fps sıçıyor onu anladıkta seslerde sıkıntılı ya.bende mi sıkıntı var anlamadım ama özellikle yağmurlu bölümlerde fena sıçıyor sesler her şey bir birine giriyor.bir de kim nereden vuruyor bir türlü anlayamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar