Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Arma'nın battleroyal modunu yapan ve H1Z1'in development'ında katkısı olan eleman standalone olarak Battle Royale oyunu çıkarıyor. Lirik bi süredir oynuyor, oldukça iyi gözüküyor. 23'ünde çıkıyor early access olarak ama oyun neredeyse hazır gibi tamamen zaten. 30 dolar olacakmış fiyatı, heralde 80-90 TL falan olur bize de.

Var mı almayı düşünen? Benim çevremde yok alacak olan da, buradan birileri vardır illa ki almak isteyen, akalım ortamlara. Direk 2'li takım modu da var mesela.

http://www.youtube.com/watch?v=_gGzdghmttg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bıktım bu alpha stage'de kalan survival oyunlarından

adam gibi release yapsınlar oynayalım


baya baya hazır diyorlar oyun için. lirik'in 50 maçını falan izledim heralde, game breaking bug görmedim açıkçası. baya başarılı duruyor. 23'ünde early access açılınca steam review'larına bakıp alınabilir gibi yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

H1Z1 de 3 silah çeşidi varken bunda 10 a yakın silah çeşidi var ve silahları özelleştirebiliyorsun dürbünüydü şarjörüydü falan. H1z1 de 2 araba varken bunda 6 tane araba var ve hepsi kendi içinde ayrılıyor üstü açık zırhlı falan. Ona ek olarak denizde gidebilmek için bot bile kullanabiliyorsun. Karakter özelleştirme seçenekleri çok fazla. Ve son olarak en iyi yönü aiming ve karakter animasyonları h1z1 e göre çok daha iyi. Eğer bu tarz oyuna başlayamak istiyorsan bu oyun ile başla 23 ünde geliyor steame zaten hocam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

tek kişi nası yapio ya
imkansız.


sadhfuadshfuu. adam bluehole inc'e girdi bu proje için. haliyle altında da gayet düzgün bir takım var. oyuna baya sıklıkla update de geliyormuş. tek sıkıntı optimizasyon yukarda yazılan gibi. 1080 bile stabil 100 fps vermiyormuş.

onun dışında, 50'den fazla maçını izledim lirik'in, oyunda gamebreaking bug falan görmedim. baya iyi o açıdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...