sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Arma'nın battleroyal modunu yapan ve H1Z1'in development'ında katkısı olan eleman standalone olarak Battle Royale oyunu çıkarıyor. Lirik bi süredir oynuyor, oldukça iyi gözüküyor. 23'ünde çıkıyor early access olarak ama oyun neredeyse hazır gibi tamamen zaten. 30 dolar olacakmış fiyatı, heralde 80-90 TL falan olur bize de. Var mı almayı düşünen? Benim çevremde yok alacak olan da, buradan birileri vardır illa ki almak isteyen, akalım ortamlara. Direk 2'li takım modu da var mesela. http://www.youtube.com/watch?v=_gGzdghmttg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 aynı oyun aynı muhabbet. ne farkı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 böylesine güzel bir konsepti oyuncuya adam gibi sunabilen yok çünkü. adam da o yüzden kendi başına girişti böyle bir işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 isim dışında oyun çok güzel. akılda kalıcı daha kısa bir isim bulabilseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 battlegrounds koysalarmış ya direk. söylemesi zor yazması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bıktım bu alpha stage'de kalan survival oyunlarından adam gibi release yapsınlar oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 oyunun aspectlerini kırıp da stand alone olarak ayrıca satmakta yeni moda galiba artık oyunlar üç modül olarak gelecek pve pvp crafting-survival tek tek satın alacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 -Deno- said: bıktım bu alpha stage'de kalan survival oyunlarından adam gibi release yapsınlar oynayalım baya baya hazır diyorlar oyun için. lirik'in 50 maçını falan izledim heralde, game breaking bug görmedim açıkçası. baya başarılı duruyor. 23'ünde early access açılınca steam review'larına bakıp alınabilir gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 abi jet fadıl'a 37 kere para kaptıran dinciler gibisiniz yemin ediyırum. kaçıncı oyun bu alfasına para basılıp sonra bug'lardan ötürü dönüp yüzüne bakılmayan. survival oyunu = mmofps olmuş bi mmofps alın oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bütün closed betaları oynadım. bundan daha iyi bi battle royale oyunu yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ben h1z1 ve dayz falan oynamadım. nedir bunun artıları mesela diğerlerine göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 H1Z1 de 3 silah çeşidi varken bunda 10 a yakın silah çeşidi var ve silahları özelleştirebiliyorsun dürbünüydü şarjörüydü falan. H1z1 de 2 araba varken bunda 6 tane araba var ve hepsi kendi içinde ayrılıyor üstü açık zırhlı falan. Ona ek olarak denizde gidebilmek için bot bile kullanabiliyorsun. Karakter özelleştirme seçenekleri çok fazla. Ve son olarak en iyi yönü aiming ve karakter animasyonları h1z1 e göre çok daha iyi. Eğer bu tarz oyuna başlayamak istiyorsan bu oyun ile başla 23 ünde geliyor steame zaten hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 izliyorum ben de twitch den epeydir. sevdim oyunu da, oynyacak adam yok işte klasik. tek başıma oyun oynamaktan sıkıldım çok anlamsız geliyor fasdas varsa alacak adamlar girelim premade olarak. h1z1 i epey oynadım, seviyorum şu oyunu modunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bu genre'dan bi arma2 dayz modunu oynadım dayz standalone aldım patlaktı az oynadım bi de bunu alıcam sanırım baya güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Uzun zamandir ben de takipteyim, ekleselim beraber oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 dün lirik'i izliyodum. optimizasyon baya kötüymüş şu anda o biraz tedirgin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 tek kişi nası yapio ya imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 3 dolarlık oyun. tam bir para tuzağı. 90 lira verip ağlayacak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 senko said: tek kişi nası yapio ya imkansız. sadhfuadshfuu. adam bluehole inc'e girdi bu proje için. haliyle altında da gayet düzgün bir takım var. oyuna baya sıklıkla update de geliyormuş. tek sıkıntı optimizasyon yukarda yazılan gibi. 1080 bile stabil 100 fps vermiyormuş. onun dışında, 50'den fazla maçını izledim lirik'in, oyunda gamebreaking bug falan görmedim. baya iyi o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 oynarım da arma sonuçta. 30 dakika oynuyosan 29 dakika yolculuk son bir dakika da kan kaybından ölmece. içeriğine bakim ne modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 battlegrounds uçaktan atıyor herkesi işte mapte son hayatta kalan kazanıyor. hunger games. arma modunu oynamıştım birkaç defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 oynayabilirim bende. birinin sağlam hype laması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bıngıl hype yaparsa belki bi haraketlenme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 burda yavaş yavaş bi hype filizlenmeye başlamış bakıyorum. yine boşa vereceksiniz paraları. konsepte çoook bayılıyosanız alın da... çok da farklı bişi sunmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar