Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baby Driver (2017)

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Dün izledim, filmin müzikle uyumu muazzam, müziksever insanların beğenmeme gibi bi seçeneği yok resmen, nerdeyse bütün film boyunca ritim tutarak kendimden geçtim fdsf

Bu uyum her ne kadar güzel olsa da senaryo ilerleyişi, karakter derinliğinin olmaması gibi basit şeyler biraz can sıktı, hani orayı da biraz daha iyi yapabilseymiş abimiz bildiğin efsaneler arasına girerdi.

8,5/10 (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

filmde başrol neredeyse ritmin kendisi, baby sadece öndeki karton onu taşıyan. hani senaryo koymadan mega uzun klip gibi yapsalar olurmuş ama plebler de 5-6 puan verebilsin diye basit bir hikayeye oturtmuşlar.

kulaklık

birisi bebeğin kulaklığını çıkardığında veya pat pat vurduğunda bizim de aynı yöndeki kulağımızda müzik kesiliyor. kulaklığı çıkardığı anda tinnitus bize de geliyor hep, en baştaki sony title'ından itibaren.

bu müzikleri sevmeyen veya ritm duygusu olmayan adama da hitap etmiyor film haliyle. seyircinin gözüne sokulan detaylar dışında bir sürü ufak ufak dokunuş var aslında. onları yakalayınca tatlı film.

öyle ben büyüğüm iddiası da yok filmin, uğraşılmış bir eğlence vadediyor sadece. o yüzden beğenmezseniz ve pleb çıkarsanız üzülmeyin, hala forumda size cevap vermeye devam ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

joe hamm vuruyo kiriyo, tipi till lindemann falan yapmis amme yine de sonda bile iyi adam gibi algiliyosun, adamin yuzu temiz herhalde
adama kariyerli dram harici bişey yakışmıyor sanki ya, gitsin 10 sezon daha don oynasın izleriz

http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/2015/05/19/mad-menq.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

goldbären said:

tinnitus

Bu ne la gitmiş internetten bi terim öğrenmiş hemen onu yazıyor. Çınlama desen olmazdı çünkü, tinnitus demen gerekiyordu. Allahın punjabisi bombayda tinnitusla büyümüş sanki

ingilizce bilmeyen hanımla evlendin muhtemelen ve türkçe altyazılı izliyorsunuz, mersinliliğinizi bize bulaştırmayın kardeş.

ben hintli değilim bengalim kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...