denalir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Keskin bi sınır var sanırım ya beğenmekle beğenmemek arasında bu film için. Bize baya bok gibi geldi. Hatta oha ne hype yemiş dedim imdb de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 İşte filmden anlamayınca oluyor öyle sıkmayın canları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bari baby driver üzerinden tartışmayalım ya paticikte. cahil is gonna cahil yapacak bir şey yok. marvel, got, güldürgüldür izleyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Film için o kadar elitizm yapılıyor ki izlemeyip plebleri aşağılayamadığım her güne üzülmeye başladım. "DVDsi" çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Aman Allahım, axedice reslenmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Avseq01.dat çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 beğenmemiz mi lazımdı ya kekecanbos sizi hsashgdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FZwAkoAD5DE GoT başlığına koycaktım. Asıl yeri orası. Ama büssürü amaçsız kavga çıkacak diye koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abi çok iyi değil mi ya. bildiğin değer katmış got'a ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Super bir senaryosu yoktu ama gayet eylenceli bir film olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Virus said: .. eylenceli bir film olmus yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 film gayet güzeldi eğlenceliydi ama sonu cidden sönüktü. hatta bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 joe hamm vuruyo kiriyo, tipi till lindemann falan yapmis amme yine de sonda bile iyi adam gibi algiliyosun, adamin yuzu temiz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Aceace said: https://www.youtube.com/watch?v=FZwAkoAD5DE GoT başlığına koycaktım. Asıl yeri orası. Ama büssürü amaçsız kavga çıkacak diye koymadım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Dün izledim, filmin müzikle uyumu muazzam, müziksever insanların beğenmeme gibi bi seçeneği yok resmen, nerdeyse bütün film boyunca ritim tutarak kendimden geçtim fdsf Bu uyum her ne kadar güzel olsa da senaryo ilerleyişi, karakter derinliğinin olmaması gibi basit şeyler biraz can sıktı, hani orayı da biraz daha iyi yapabilseymiş abimiz bildiğin efsaneler arasına girerdi. 8,5/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 filmde başrol neredeyse ritmin kendisi, baby sadece öndeki karton onu taşıyan. hani senaryo koymadan mega uzun klip gibi yapsalar olurmuş ama plebler de 5-6 puan verebilsin diye basit bir hikayeye oturtmuşlar. kulaklık birisi bebeğin kulaklığını çıkardığında veya pat pat vurduğunda bizim de aynı yöndeki kulağımızda müzik kesiliyor. kulaklığı çıkardığı anda tinnitus bize de geliyor hep, en baştaki sony title'ından itibaren. bu müzikleri sevmeyen veya ritm duygusu olmayan adama da hitap etmiyor film haliyle. seyircinin gözüne sokulan detaylar dışında bir sürü ufak ufak dokunuş var aslında. onları yakalayınca tatlı film. öyle ben büyüğüm iddiası da yok filmin, uğraşılmış bir eğlence vadediyor sadece. o yüzden beğenmezseniz ve pleb çıkarsanız üzülmeyin, hala forumda size cevap vermeye devam ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 topicin ilk sayfasi mezarlik gibi olmus =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 goldbären said: tinnitus Bu ne la gitmiş internetten bi terim öğrenmiş hemen onu yazıyor. Çınlama desen olmazdı çünkü, tinnitus demen gerekiyordu. Allahın punjabisi bombayda tinnitusla büyümüş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Silphatos said: joe hamm vuruyo kiriyo, tipi till lindemann falan yapmis amme yine de sonda bile iyi adam gibi algiliyosun, adamin yuzu temiz herhalde adama kariyerli dram harici bişey yakışmıyor sanki ya, gitsin 10 sezon daha don oynasın izleriz http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/2015/05/19/mad-menq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 hoşça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 axedice said: goldbären said: tinnitus Bu ne la gitmiş internetten bi terim öğrenmiş hemen onu yazıyor. Çınlama desen olmazdı çünkü, tinnitus demen gerekiyordu. Allahın punjabisi bombayda tinnitusla büyümüş sanki ingilizce bilmeyen hanımla evlendin muhtemelen ve türkçe altyazılı izliyorsunuz, mersinliliğinizi bize bulaştırmayın kardeş. ben hintli değilim bengalim kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 goldbaren bangladeshli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 safkan şişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bengal şişmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 http://www.worldblaze.in/wp-content/uploads/2015/01/Hans-Raj-Hans.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar