pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Uluslararası 1 yıl garanti Türkiye'de geçersiz artık. Yasakla, ağır vergilerle cari açık kapatma keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 yurtdışından alırım bozulunca yurtdışına götürür yaptırırım yine aynıya geliyor fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Bir kaç sitede daha rastladım. İsmi açıklanmayan Apple Türkiye Temsilcisi : "Bu konuda detaylar henüz belli değil ama bugün itibariyle uluslararası garantinin geçerli olmadığını söyleyebilirim" demiş. Çok kolpa bir açıklama gibi geldi , Osmanoğulları Ticaret kıvamında tam ama ülkede bu da olursa çok şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Apple International Warranty Türkiye'den bağımsız bir sene zaten. Türkiye nezdinde yurtdışından gelen ürünün garantisi zaten yok. Apple kendi veriyor. Onu da Türkiye deki birimin kafasına göre kaldırma şansı yok. Palavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Arkadas ABD'den aldi, 2 hafta sonra guncelleme yaparken yazilimsal bir sikinti yuzunden telefon cope dondu. Hicbir sekilde acilmiyor. Garanti kapsaminda Turkiye'de yaptiramadi. Almanya denedi, orasi da kabul etmedi. ABD'den alinan iphone'un garantisi yine sadece ABD'de gecerliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 international warranty mi varmış apple'da? bi sürü arkadaşım amerikaya geri yollamak zorunda kaldı garantiye işi düştüklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Son iki mesajda bahsettiğiniz zaten bilinen ve Amerika'ya özel bir durum. Alınan telefonun model numarasına bağlı olarak Avrupa ve Türkiye'de garantisinin geçerli olma durumu olabiliyor. Mesela iPhone 7 model numaraları: A1660, A1661, A1778, A1784, A1779, A1785 Hangisi bilmiyorum ama bunlardan belirli olan bir tanesini Amerika'dan alırsanız garantisi Avrupa'da da geçerli. Ancak diğer model numaralı olanlardan alırsanız garantisi sadece Amerika'da geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 toggie said: Arkadas ABD'den aldi, 2 hafta sonra guncelleme yaparken yazilimsal bir sikinti yuzunden telefon cope dondu. Hicbir sekilde acilmiyor. Garanti kapsaminda Turkiye'de yaptiramadi. Almanya denedi, orasi da kabul etmedi. ABD'den alinan iphone'un garantisi yine sadece ABD'de gecerliymis. şu doğru. hatta applestore a gidip sıkıntım var dediğinizde, amerikadan mı aldınız başka yerden mi diye soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 O model numaralari ne ifade ediyor bilmiyorum ama muhtemelen region mevzusu vardir. Ayrica telefon alirken model no secmek gibi bi sansiniz oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 kutunun barkod kısmında yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Arkadaşlar artık TR cihazları hariç Macbook modelleri vs de dahil olmak üzere hiç bir şekilde seri numarası ne olursa olsun TR den alınmamışsa ''Garanti'' diye bir şey yok. Model numarasına dayalı servis hizmetini de çöpe atmışlar. E tabi 600 lira zam yapmalarından devamının geleceği belliydi. 3400-3500 bandındaki telefona 5500 TL verdirecekler öyle ya da böyle. Dipnot : Yurtdışından alınan ve daha önce teknik servis hizmetini sıkıntısız aldığım cihaza bakmadılar. Ek dipnot : 1 senelik süresi de dolmadı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 1+2 rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Sadece apple için geçerli bu sanırım. Devlet politikası değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 toggie said: Arkadas ABD'den aldi, 2 hafta sonra guncelleme yaparken yazilimsal bir sikinti yuzunden telefon cope dondu. Hicbir sekilde acilmiyor. samsung pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 avrupa, ortadoğu apple cihazlarının hepsinin tr'de 1 yıl garantisi var. model numaralarını yine de kontrol etmek gerekli. 7 için A1778, plus için A1784 olması gerekli model numarasının. ABD'den alınan mallar için şöyle bi sıkıntı var, hem avrupa hem uzak doğu pazarı malları piyasada dolaşıyor. eğer yanlış kodlu telefon alırsanız ne avrupada ne de türkiyede garantisi olmaz cihazın. bunun dışında apple dışındaki telefonların yurtiçi garantisi olduğunu duymadım hiç. htc, samsung vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ben Singapur'dan eşime telefon aldığımda seri numarasından kontrol etmiştim, TR'de 2 yıl garantili demişti. Değişti mi şimdi? Yoksa bundan sonra alınanlar için mi geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ben anlamıyom bu markaları ya, sanki bağcılar yan sanayi alıyoruz. Lan aynı marka işte neyin tatavası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ben haftaya dubia'den aldığım garantisi bitmiş iphone 6 mı zorlu apple store a götüreceğim. telefon yamuk, ekranı çatlak, pili bozuk ve şarj olmuyor. günahı neyse ödeyip değiştirmek istiyorum. mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 yenisini al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 asil yurtici ayfon almayın okuz alirsiniz o paraya okuzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 dana22 said: yenisini al.. bunu verip üstüne koyup alabilir miyim app store'dan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 ekranı çatlamış iphone6yı sıfırıyla değiştirmek için 1400lira aldı vatan aklıdna olsun yeni telefon 2200 falandı heralde lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Kronik iphone 6 plus dokunmatik sorunu için , telefon + 2000tl isteyip karşılığında sıfır olmayan ve dokunmatik sorunu bulunmayan yenilenmiş cihaz vermeyi teklif ettiler. Zieee çekip 50 tl'ye iphonu açmak için gerekli alet edavatı aldık , dokunmatik yongası ile ekran arasında kalan boşluğa 1. nesil sim kart genişliğinde herhangi birşey yerleştirince sorun düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 baslikta 1 kelime fazla var, ilk kelimeyi at super nasihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar