sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 arkadaşlar günaydın. bu sabah buraya mı yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Evet beyefendi yalniz sira numarasi almaniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Milla denmis. Geldim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 neden herkes banlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Milla varken baska kadinlari izledikleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 milla mı kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 kaldı, ama bize kadar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 2 gün önce gitmiştik. Güzel filmdi. 7/10 çalışır. OST iyiydi ama aşırı müzik kullanımı vardı. Müzikal aksiyon gibiydi resmen tek o rahatsız etti beni. Gerisi klasik aksiyon filmi işte. Fragmanı kadar heyecanlandırıcı bir film değildi. Biraz hayal kırıklığı oldu bi de ama güzel bi havası vardı sevdim yine de. Fragmanda böyle John Wick akıcılığı bekliyorsun, o yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Pordakal said: Bi milla jovovich'i tek gecerim şöyle kadinlarin adam dövdüğü filmlerde. Gerisi tatava bana gore. Kill Bill, Underworld, Terminator 2, Sin City veya Cynthia Rothrock filmleri izlememiş insan yanılgısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 mission impossible izleyeceğinize charlize bacınızı izleyin dan dun adam kıyarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 fena degildi , filmin kendine gore havasi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ilk yarı 3 kere falan uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bardakta sprite mı içirdiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar