totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Çok laubali oynadık ciddiye alsak atardık. Talisca, Babel leş ötesi. Kayseri maçına abu cenk beraber oynamalı. Q7 direk ihanet etti takıma.
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 samet aybaba güzel söyledi "beşiktaş'ın çok ciddi rakipler haricinde kendi oyununu oynaması lazım"
Stringray Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 laubalilik yine diz boyu. tolgay trabzon'a, quaresma çin'e yollansın direkt yazın. hiç düşünülmesin bile. babel resmen rezalet oynuyor üç dört maçtır. her topu durdurup geri oynuyor. arkada yedek olmayınca kafa rahat tabi. oğuzhan ve adriano çok iyiydi. aboubakar biraz top alabilse 2-3 tane atardı bu maç. istanbul'da geçeriz turu yüksek ihtimalle ama bu kanatlarla daha ilerisi yalan.
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 yazık oldu, sıknıtıya girdi.. sıkıntıyok skverrzz:!!!11
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Adriano için bir parantez açmak istiyorum. Seni doğuran anaya kurban İyi geceler
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 tolgay yurt dışı gidecek, ts ile alakası yok. yani var da gitmez sanırım yurt dışı teklifleri o kadar çok varken salak değildir sanırım. quaresma yüksek ihtimal gidici, şg yine engel olmazsa. bjk de en temel problem şu, birebir aynısını düşünüyorum uzunca yazmaya gerek yok. flooddur. https://twitter.com/sinanyyilmaz/status/839970617638150146 Şu yani, Babel'in geldiği dönem ki 3 maçlık serisi hem kolay maçlara gelse de çok formdaydı ve aradığımız kanat forvet işini harika yapmıştı. Zorluk arttıkça ve istikrarsızlığı ortaya çıkınca takımın en temel sorunu çıktı. Babel'i böyle oynamaya iten bu sistem gerçi, belki de formsuzluğu da takımın hali ama bu şekilde bu takım bu turu geçse bile Gent-Genk ikilisine bile yenilecek çünkü skor üretemeyecek. Bugün bile o kadar üstün olduğun maçta sadece bireysel hatadan golu bulabildin. Ayrıca ilk yarı defalarca bu takıma kanat forvet gerektiği ve Olcay'ın bu konuda takımdaki en iyi isim olduğu, o formsuzken ve çekilmez durumdayken Cenk'in orada olması gerektiğini de yazıyordum hatırlarsanız. Cenk'in kanat forvet oynadığı maçlarda hayvan gibi artan verimi, Benfica maçı vs. de ortada üstelik. Yani akılcı düşünen herkes şunu görebiliyor. Köy peynirinin ise gözünde perde var. Ne kadar sevsem de hocayı taktik açıdan net leş hocaymış onu iyice anladım ya. Takım kötü, ŞG bir numaralı sebebi. vazgeç şu quaresma'da 3 maç gör aradaki farkı. hak ettiği gibi 65'ten sonra falan al onun da verimi artsın, takımın da verimi artsın. daha aboubakar takıntısına falan girmeyeceğim...
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 abi ne acaip futbol bilginiz var şaşırıyorum. Abubakar dediğin adam tek forvet oynuyor daha ne yapmasını bekliyorsunuz? 1 pozisyon yarattı kendi çabasıyla golü attı. takım bugğn böyl oynamak istedi ve istediğini aldı. Pazar günü kayseri maçı var , perşembe yine uefa maçı var. Ne istiyorsunuz takımdan anlamıyorum ki?
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 abi bu takım nasıl gol atar? ortadan girebilirse gol atar ama artık olcay gittikten sonra onu da yapamayız geçen seneki merkez tamamen dağıldı. takımın en büyük sorunu çok statik oynaması. pas yapacak adamların ayağına top gelince herkes pozisyonuna çekilip pas bekliyor, lan yaklaş, küçük üçgenler kur. hani tiki taka falan filan... ama yok yani bu kadro ile bu kadar. ben bu seneki futbolu beğenmiyorum başarılı olsak da. oly bu ise biz bunlara vurur geçeriz. finale kadar falan da yürüyebiliriz kupayı da alabiliriz, büyük maçların havası farklı olur zira. ama kanatlardan git kes ortayı orta kafa gol olsun, talisca vs şapkadan tavşan çıkarsın. ha manyak top yapıyoruz ama işte orta sahada, rakip ceza sahası çevresinde ve içine dikey paslarla biter şekilde değil. dolayısıyla nasıl gol atarız noktası muallak herkeste.
mascio Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bazılarının futbol bilgisi sanırım fındık boyutunda. inanılmaz şeyler okuyorum bazen ya. kahve yorumlarından farksız gerçekten. her neyse. hayaller psg'ye 6 tane atmak herhalde.
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 calimero said: abi bu takım nasıl gol atar? ortadan girebilirse gol atar ama artık olcay gittikten sonra onu da yapamayız geçen seneki merkez tamamen dağıldı. takımın en büyük sorunu çok statik oynaması. pas yapacak adamların ayağına top gelince herkes pozisyonuna çekilip pas bekliyor, lan yaklaş, küçük üçgenler kur. hani tiki taka falan filan... ama yok yani bu kadro ile bu kadar. ben bu seneki futbolu beğenmiyorum başarılı olsak da. oly bu ise biz bunlara vurur geçeriz. finale kadar falan da yürüyebiliriz kupayı da alabiliriz, büyük maçların havası farklı olur zira. ama kanatlardan git kes ortayı orta kafa gol olsun, talisca vs şapkadan tavşan çıkarsın. ha manyak top yapıyoruz ama işte orta sahada, rakip ceza sahası çevresinde ve içine dikey paslarla biter şekilde değil. dolayısıyla nasıl gol atarız noktası muallak herkeste. rakibin evinde anadolu takımı gibi kapanmıs.. ne bekliyosunki? dünyanın en iyi takımı böyle kapanan bi takıma karsı bireysel yetenek / hataya zorlamak dışında ne yapabilirki? üçgen falan ver kaç ara pas diyosunda komik kaçıo
oldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 İlk 11 bir gun once belliyken kimsede ses yok mac sonu herkes morinho
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Geçen sene orta saha ve kanatlar daha yakın oynuyordu. Pas üçgenleri kuruyorduk. Üçgenlerde de Oğuzhan Olcay Sosa Gomez oluyordu. Bunların 3'ü yok. Bu sene Quaresma Babel çizgiye yaslanıyor. Oğuzhan dibe yaslanıyor, geriden oyun kurma peşinde. Mesafeler de çok açılıyor oyuncular arasında. Şu tükürdüğümün apaçisi artık anlasın ya. Gençken adamın belini kırdıktan sonra biraz hızlanıp 3-5 metre fark atabiliyordu. Şimdi o hızlanması falan kalmadı. Adamı çalımladığını zannediyor ama adam dönüp 3. adımda yetişiyor zaten. Bıraksın şu işleri artık. Tolgay'dan da nefret ettim. 2 senede 1 gol 2 asist. Selçuk Şahin misin be adam ? Uzasın gitsin ya. Şu Kayseri maçı iyi olacak Quaresmasız. Şenol Cenk'i kanatta dener de iş yaparsa en azından bazı inatlarını kırmakta faydası olacağını umuyorum.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ayrıca Adriano Beşiktaş için kesinlikle senenin transferi oldu. Veteran alacaksak böyle adam alalım. Kurtardığı maç sayısını sayamıyorum artık.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 kotu kacırdık ya ilk yarı izlemedim ama ikinci yarı costu takım
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ayrıca Llama nin topigi ustune topik acmanin cezasi fitboldan uzaklastirma olmali en hafif deyimle tirreklik bu
Stringray Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 abi cenk kanatta diyorsunuz da bu adamın topla oyunu hiç iyi değil ki. kanatta oynadığında iyi oynadı dediğimiz maçlarda kendini unutturup içeri girip skor yarattığı için iyi ama diğer türlü cenk ile kanatta buluşan top kayıp top demek direkt. aboubakar çok daha iyi bir kanat forvet olur hızlanması ve top kontrolü daha iyi, pasları daha başarılı ve zor vuruşları gol yapabiliyor. çizgiyle alakası yok alıp topu sürüyor kaleye doğru direkt. cenk'e gol attırmak için ceza alanı içinde boşta kalması lazım ki bu şansı yıl içinde yaptığımız maçların %80'inde bulamıyoruz neredeyse tüm stsl ligi defansa gömülüyor. ha bu demek değil cenk gitsin, zaten 7 yerli statülü oyuncu var kadroda cenk de en iyi türk pasaportlu forvet. gelecek sene için sağlıklı dönecek bir ba / gomez'den zaten forma alamaz da rotasyon için gerekli yerde kullanılarak kadroda tutulmalı.
totemic Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Wispy said: Şu Kayseri maçı iyi olacak Quaresmasız. Şenol Cenk'i kanatta dener de iş yaparsa en azından bazı inatlarını kırmakta faydası olacağını umuyorum. direk şu benimde aklıma geldi.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Vodefone sağolsun rövanş maçına bilet geldi. Turu burda alırız
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 abi tam 19.03 te attım beni niye aramadılar yeaaa biletler ne zaman çıkıyor?
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 DarKRideR said: tolgay yurt dışı gidecek, ts ile alakası yok. yani var da gitmez sanırım yurt dışı teklifleri o kadar çok varken salak değildir sanırım. quaresma yüksek ihtimal gidici, şg yine engel olmazsa. bjk de en temel problem şu, birebir aynısını düşünüyorum uzunca yazmaya gerek yok. flooddur. https://twitter.com/sinanyyilmaz/status/839970617638150146 Şu yani, Babel'in geldiği dönem ki 3 maçlık serisi hem kolay maçlara gelse de çok formdaydı ve aradığımız kanat forvet işini harika yapmıştı. Zorluk arttıkça ve istikrarsızlığı ortaya çıkınca takımın en temel sorunu çıktı. Babel'i böyle oynamaya iten bu sistem gerçi, belki de formsuzluğu da takımın hali ama bu şekilde bu takım bu turu geçse bile Gent-Genk ikilisine bile yenilecek çünkü skor üretemeyecek. Bugün bile o kadar üstün olduğun maçta sadece bireysel hatadan golu bulabildin. Ayrıca ilk yarı defalarca bu takıma kanat forvet gerektiği ve Olcay'ın bu konuda takımdaki en iyi isim olduğu, o formsuzken ve çekilmez durumdayken Cenk'in orada olması gerektiğini de yazıyordum hatırlarsanız. Cenk'in kanat forvet oynadığı maçlarda hayvan gibi artan verimi, Benfica maçı vs. de ortada üstelik. Yani akılcı düşünen herkes şunu görebiliyor. Köy peynirinin ise gözünde perde var. Ne kadar sevsem de hocayı taktik açıdan net leş hocaymış onu iyice anladım ya. Takım kötü, ŞG bir numaralı sebebi. vazgeç şu quaresma'da 3 maç gör aradaki farkı. hak ettiği gibi 65'ten sonra falan al onun da verimi artsın, takımın da verimi artsın. daha aboubakar takıntısına falan girmeyeceğim... keşke sen gelsen takımın başına da taktik deha görsek. ilk sezonunda şampiyon olan, ikinci sezonunda oyun yapısını transferler nedeniyle değiştirmek zorunda kalan ve farklı bir kurguyla yine en yakın büyük rakibine 10 puan fark atan bir adamdan bahsediyoruz. ve sonuç olarak taktiksel açıdan leş diyoruz. keşke forvette cenk tosun ve stoper transferi olmadan sezona baştan sen başlasaydın da bir görseydik. şl'de çeyrek final, ligde 20+ puan yapardın diye düşünüyorum. evet hatalar olabilir, formsuzluk olabilir, yaratıcılık eksiği olabilir ama şu tabloda "leş" gibi bir kelime kullanmak gerçekten ilginç. yarın bir gün takım biraz düşse şu zihniyet 2 günde herkesi gönderir. sonra baştan başlarız.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 applev0dka said: Vodefone sağolsun rövanş maçına bilet geldi. Turu burda alırız düztabanlık kokusu geldi burnuma şimdiden
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Fener maçına beles biletle gittim 1-0 kaybettik Hapoel maçına beles biletle gittim 2-1 kazandik. Oyle bir risk yok iciniz rahat olsun
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 rakibe 10 puan atmanın sebebi şg'nin müthiş oynatması değil, takımın ligin seviyesinin üstünde olması ve tökezlememesi. geçen sene en az 15 maçımızı domine ederek kazanmışızdır mesela ama bu sene toplasan 5 kere domine ederek maç almamıştır. sayın desek mesela benim aklımda adanaspor maçı, alanya ilk maç, konya ikinci maç falan başka da gelmiyor. Hani taktik zeka olduğumu iddia etmiyorum, ama bazı şeyleri görmemek için kör olmak gerekiyor. Bu taraftarın quaresma takıntısı gibi ŞG'nin de Quaresma takıntısı var ve temel zararı bu veriyor. Hem takıma hem de Q7'nin kendisine veriyor. ŞG'nin oyuncu yönetimi vs. bence ligin tartışmasız en iyisi ki TSL gibi oyuncuları bir arada tuttuğunda elindeki kadro lig seviyesinin üstündeyse başarılı olabileceğin bir ortamda ŞG kusursuz bir hoca. Ama işte seviye arttırmak istiyorsan takıntıları olmayan, kendini geilştirebilen bir adama ihtiyacın var. Klasik bahane sürekli transferler olmadı, o tutmadı şu tutmadı. Tutturmaya çalış abi kalıbından çık. Çıkmak zorunda kaldığın her maçta başarılı oldun, tekrar geriye döndün. Dün pozisyon yarım pozisyondan yediğin tek gole karşılık bireysel hatadan, topun kontrolünü sağladığın maçtan beraberlikle anca ayrılabildin. Taraftarlık tuttuğun takımı veya şeyi koşulsuz savunmak değildir. Biraz eleştirel olun. Öyle öyle ileri götürürsün takımı, böyle kösteklikten başka bir şey değil. Bu takımdan Tolga'yı taraftar kesti. En temiz örneği bu olsun.
Stringray Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 şg'nin yapacak pek bir şeyi yok şu durumda. takımda sadece 2 kanat oyuncusu, 1 stoper var ve quaresma'ya höt diyecek bir abi yok. geçen sene gomez ve sosa varken süt dökmüş kediydi quaresma, bu sezon 10 asist yapınca şımarıklığın dibine vurdu. atiba'ya atar yapıyor, aboubakar'a pas atmıyor. en az 5 topu tam anlamıyla piç etti dün saçma sapan vuruşlar yaparak, boştaki adama pas vermeyerek. babel de yedeği yok diye hiç bir şey yapmamaya başladı. cenk'ten kanat felan olmaz abi geçen sayfada yazdım, hiç kasmayın. aboubakar olur bir nebze de cenk kanat felan olmaz. talisca da olmaz, aras zaten apayrı bir rezillik çıktı. bu sene fb ve gs o kadar kötü ki biz pek sorun yaşamıyoruz gibi. dereyi geçene kadar quaresma'ya dayı denecek ama seneye kadroda sağlam bir revizyon şart.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Geçen sene bir tespit vardi sonuna kadar doğru. Takimda en kariyerli q7 olnayacak, gomez o işi goruyordu. Simdi adriano daha basarili bir kariyere sahip gorunse de star olarak q7 nin gerisinde kaliyo. Sorun bu
Öne çıkan mesajlar