ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Pm attım yanlışlıkla. İlkokulda öğretiyorlardı. Benim de yazım bok gibi sebebi o el yazısı dersidir. Hamuniq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Yeter böğünlüq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ad3m said: peki bunu yapan OPnin üstüne kim bastı? orana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ad3m said: Pm attım yanlışlıkla. İlkokulda öğretiyorlardı. Benim de yazım bok gibi sebebi o el yazısı dersidir. Hamuniq Kac lisin sen ya. Bu el yazisi 2010 larda mi ne cikmisti mecburi diye. Hatta faydalarini anlata anlata bitirememislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 80lerde de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Benim zamanimda da vardi Hatta guzel.yazi defterleri vardi ona yaziyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 93-97 arasida vardi ama butun dersleri el yazisi yazacaksiniz diye zorlama yoktu. Sadece guzel konusma ve yazma dersinde divit ? Ile yazip geciyorduk. Simdi olay daha bi genis oldu. Mesela fen dersinde de el yazisi yazilacak diyordu mufettisler Neyse ki eylulde kalkiyor bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 fen dersinde el yazısı zorunluluğu hardcoremuş asd. yukarda da 90lar diyecektim 80 olmuş, o kadar yaşlı değiliz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 fenn said: ad3m said: Pm attım yanlışlıkla. İlkokulda öğretiyorlardı. Benim de yazım bok gibi sebebi o el yazısı dersidir. Hamuniq Kac lisin sen ya. Bu el yazisi 2010 larda mi ne cikmisti mecburi diye. Hatta faydalarini anlata anlata bitirememislerdi 2011 liyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Yok lafımı yanlış anlama ! senden büyük olsam ne olur küçük olsam ne olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ilkokulda tum derslerde el yazisi ile yaziyoduk. Zorunluydu bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ilkokul öğretmenine göre değişiyordu işte eskiden. biz de el yazısıyla yazıyorduk zaman zaman. not: 87'liyim, ilkokulu Aydın - Yedieylül İlkokulu'nda okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ahaha takılıyordum oysaki 🙁 Seksen dörtlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 bende 86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 k1nJo said: ilkokul öğretmenine göre değişiyordu işte eskiden. biz de el yazısıyla yazıyorduk zaman zaman. not: 87'liyim, ilkokulu Aydın - Yedieylül İlkokulu'nda okudum. aydın ne lan. utanmadan yazmış bir de. sadece istanbullular eğitimle ilgili konularda konuşabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 konuşamaz. aydın, türkiye'nin en iyi şehirlerindendi bizim zamanımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Adem abi diyeceksin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ne vereyim abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Adem bey derim yeterde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ad3m said: Ahaha takılıyordum oysaki 🙁 Seksen dörtlüyüm. ne? 84lü ve benden fakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Evet golden 84 lü ve faqir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 "da"ları istikrarlı yanlış yazmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 karEkter..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar