pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ya cogunluk oyle de diger kızlar kıskancliktan catlasin diye uye olmus olan ceylan gibi hatunlar da yok degil hakkini yemeyelim onlarin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 haklarini degil kendilerini yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 aslinda oyle bitircektim postu da dedim biri kesin gol yapar o ortayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Nekro said: incredibull said: abi tavsanin elindeki cayi gorunce haykirdim sdfsdf cok acayip kafalar ya Abi nasil dunyalari var bunlarin. Her turlu gerilim cikar bunlardan South park taki ismini bilmiyorum horror team aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paintte cay montajlamislar bi de ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 dayımın facebookunu açıp en üsttekini aldım direk asdf http://n1305.hizliresim.com/19/g/n1rjd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ÇOQ QOMİQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 canın camı kırılmış camcıya gitmiş cam taktırmış vardı, hatırlıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Jaegerjaquez said: pascalnouman said: dasaaa said: ad3m said: aasdfasdfsadfasdfsadfsaasasfasdfasfasdfasdfsdfsdfdfsdf sunu cumleyi ciddi ciddi gunluk hayatta kullanan bir insan oldugunu dusundum de... abi ok, bilgi icin tesekkurler falan der devam ederim herhalde. aslinda su tercumanlik okuyan arkadasa bunlari cevirttirelim bence. ayni resim ustunde. dunyaya yayilsin oyle tripli tripli. tinderda cok goruyorum bu tarz embesiller erkek degil adam ariyorum cebine degil diline guvenen begensin şalkjhsdşkajhşda abi tinder 10 üzerinden 1 bile alamıyacak üstüne açıklamaya hayat hikaeysini + saçma sapan isteklerini yaan kızlar doluydu ekleyip dalga geçiyodum hepsiyle dfhgdflkgsd ahsdasdhafa abi kas iş yapıyor mu onu söylesene, hani 1'lik kızlarda değil genel olarak. yurt dışında neler geliyor da tr'de nanay yani tinder ya da herhangi bir match app'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Abi tinder jaegerin dortte biri kasli insanlarda ise yario Adam girse tindera programi kitler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ukraynada amsterdamda günde 50 match falan oluyodu da türkiyede duruma göre günde 1-2 bazen haftada 1-2 falan iş çıkıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 niyeti belirsiz nedir ya? bildigin kotu niyetliyim ben kadin konusunda mesela. mottomuz milf isen gel. nasil bir belirsizlik olabilir ki? bu gercekten cok ilginc. aklim almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 bu konuya biraz daha böyle caps konulursa herkesin enerjisini emen bir karadeliğe dönüşecek https://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/ABDE/production/_87789934_965eaeab-967e-4d1e-bf15-75438752f556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Cennette yerim hazır ;) ;) ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 https://www.facebook.com/capsthesystem/videos/1742499629382821/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 https://i.hizliresim.com/0BLG7R.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 O kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 çayınıza kalp alır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 http://i.imgur.com/U7s2rtd.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 başlık çok vasat ya. demek ki neredeyse hiçbirimizin facebook'unda orta yaş üstü teyze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Wat? Son capsler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar