sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 bunlar kız çocuğa söylenenler mi yoksa sadece kızlar mı yapıyor böyle paylaşmalık şeyler? Neden bardak üstünde yazıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Şerefine içilecek aşk yok. Satılmış bütün sevgiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 abi facebook ustunde boyle seyler paylasan arkadaslarin mi var? yoksa arayip mi buluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 böyle paylaşımları bulmak için gerekli keyword nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 facebook.. ortayas ustu teyze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dasaaa said: abi facebook ustunde boyle seyler paylasan arkadaslarin mi var? yoksa arayip mi buluyorsun? Listemden paylaşıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 :((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 abi en son tavukludaki kalite inanılmaz ya. bu nasıl olabilir yahu her indiren bir daha mı jpg kaydediyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aynen her indiren farklı yerlere upload ede ede optimizasyonun boku çıkmış slkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 incredibull said: bak sağdaki kafam kadar diğer sayfanın adını kapatmak için konulan (tam kapatamamış) saçma smileyı anlarım, aptal tier espriyi de anlarım, alttaki yazıdaki pixelleri de anlarım ama kimse bana şapka çıkaran gülen yıldızı açıklayamaz abi. yok ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yayinlanan facebooks sayfasinin simgesi o haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 dasaaa yakın takipte böyle sayfaları iconları bile ezberlemiş, yorum atan teyzelere mi yürüyon len dfsklgşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 olm ne varsa teyzelerde var. milf candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 adam yolunu bulmuş bak sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ya bunlari hep kitaplarimizda acikladik. bunlar bilinmedik guzellikler degil. sarap gibi olanini da tercih etmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ben körpe seviom nası olsa hepsi yaşlancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 onemli olani 18i vurdu mu? yoksa sorun yok. senin yasinin 8yas ustune kadar da izin veriyor tarikatimiz. "10yas ustu olur mu? yok efendim benim yasim 20.. 30yasinda bir hatundan hoslaniyorum olmaz mi?" bunlar teferruattir. bunlari hep yeri gelince zaten detaylica indeleyip cevapladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Abi bebekli resimdeki "Gün Işığı" yazısı LKDFJLSDKfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ad3m said: O kadar eminler ki adam gözüyle görmüş gibi sopanın yılan olduğunu savunuyor, cin tartışmasında dua ediyor ki bana cinler kızıp çarpmasın Malesef bu akıma bende kapılıp ilk caps i atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 abi benim en merak ettiğim şey o türkçe karakterleri farkedemiyorlar mı farketmek mi istemiyorlar noluyor lan yani hepsi mi aynı boku yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar