Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Yanlış çevre edinmişsin. Bizim arkadaş grubunda bizzat "Abi geçen yaz (hayatımda) ilk kez koşuyorum..." diye anısını anlatmaya başlamış arkadaş vardı mesela. Çevreyi iyi kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 alt mesaj: YURT DIŞINDA YAŞIYORUM YHAAA HEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Becerebiliyorsan sen de yasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Abi sen daha yeni baslamissin kosmaya kendini niye 3-5 yildir duzenli spor yapan adamlarla kiyasliyorsun ki manyakmisin. Takil sen de 2-3 ay en az bi ondan sonra girersin sidik yarisina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 senko said: Becerebiliyorsan sen de yasa... dedi evde yaşamayı beceremeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 abi nasil ki metrobus ve lahmacun bizim hayatimizin dogal akisinda varsa onlarin hayatlarinin dogal akisinda da spor var. Hele Hollanda'da herkes bisiklet tepesinde, kondisyonlari top yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Op neyin ezikliğini yaşıyosun bilader negzel işte sağlıklı insanlarla biraradasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 antalyada otele tatile gelip sabahları sahil yolunda koşuyor herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bi pilot var tanıdığım 60 yaşını devirmiş geçen maraton koştu manyak herif istersen sen de yapabilirsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bence de müthiş şanslısın, çevre çok önemli bu konuda. geçen yıl sabah kahvaltısını avokado ezmesi sürülmüş bir dilim kepek ekmekle yapan bi sevgilim vardı, göbekli sevgili istemiyorum dedi deli gibi spor yardırdım. işte çevre etkisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 tititi..bana da bir kiz ole demisti kizi biraktim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ben kizi yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ki göbekli de değildim yani. 2 ay sonra o beni bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 new yorka gelırsen mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 "roket adam" said: bence de müthiş şanslısın, çevre çok önemli bu konuda. geçen yıl sabah kahvaltısını avokado ezmesi sürülmüş bir dilim kepek ekmekle yapan bi sevgilim vardı, göbekli sevgili istemiyorum dedi deli gibi spor yardırdım. işte çevre etkisi bu. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kosunun yasla,gobekle pek ilgisi yok dostum,benim 51 yasindaki amir ayda bir 110 km,haftaicin her gun 12-15 kosuyor.Bizim ekipte 170 boyunda 84 kg olan bir dayi var,adama rampada yetisemiyoruz,rampayi 4:50 ile tirmaniyor(kadikoyden gatanin ustune olan yokusta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ben işte bunları bilmiyordum :( Hakkaten öyleymiş. Adam göbeği sağa sola sallana sallana ezdi beni hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 adamlar 30 kusur yillik kosucu,sende 1-2 yil icinde uzun mesafelere baslarsin,internette bir suru calisma programi ve rehber var marathon icin.tut birini basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 "roket adam" said: ki göbekli de değildim yani. 2 ay sonra o beni bıraktı. kiz icin gaaaaaaaaaaaaaaayyy olmayin diyoruz. hani milletin tecrubesinden faydalanmak yerine gidip gay gay isler yapiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Neden o kadar uzun süre koşmak bir mutluluk kıstası ki senin için? Sadece kendin koşmaya başlasaydın gün be gün arttırdığın mesafe senin mutluluk kaynağın olacaktı ama başka insanların daha iyi yaptığını bildiğin için, seni mutlu edecek şey etmeyecek konuma geliyor. Fazla bilmemek ya da bildiğini umursamamak lazım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 dasaaa said: "roket adam" said: ki göbekli de değildim yani. 2 ay sonra o beni bıraktı. kiz icin gaaaaaaaaaaaaaaayyy olmayin diyoruz. hani milletin tecrubesinden faydalanmak yerine gidip gay gay isler yapiyorsunuz. bakmayın siz buna, evine aldığı aleti bilseniz gayin önde gideni dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 @dragonslayer Mutlu olmadigimi nerden cikardin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hop, ignorance is bliss'e kadar geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bizim sirketin Avrupa ofisinin bodrumunda gym var. Is gelisi ve cikisi duzenli kullaniyorlar. Birde beli gelistirmek icin (en cok bel agrisi cikmis yapilan ankette), haftada bir toplanip ozel antreman yapiyorlar. Bende gidip dijital terazisini kullaniyordum gym in, tam Turk isi :) Ha oyle 11 kilo verdiydim 5 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Full İron man tamamlamışsa 11 saatte, saygı duruşunda dururdum önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar