Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 senko said: GoT'ta neyin kavgasını veriyosunuz ki? snow'cular, cercei'ciler fln mı var son sezonda pek kalmamıştı ayrıldı diye de yok kitapta böyle değil, yok sen kitabı okumamışsın ben daha iyi okudum, yok burası mantıksız, yok efendim o niye öyle olmuş sen bilmezsin. müthiş tartışmalar dönüyordu bi ara kshafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 https://image.ibb.co/eNRKUp/232.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 yeni izledim. baya kötü film. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Hiç beğenmedim. Önceki film yüzünden beklentim yoktu, ona rağmen beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bende dandik buldum, ilk yari zaten bayikti. film yerine animasyon falan yapsalarmis da olurmus, hatta yapmasalarmis da farketmezmis. birde neden herkes kafasina elektrik supurgesi giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Ben daha yeni izledim. Herkes gömdü diye "Bilare izlenecekler" kısmına ayırmıştım. Unutmuşum dsfsdfsdf. Başlığı kaçırdığıma da üzüldüm. Sağlam şitstorm varmış. Böyle "Aaa neler dönmüş" diye okuyunca aynı tadı vermiyor. Ne biliyim... GM Trader'ı şimdi tekrar okusam eğlenirim gerçi. Film de 6.5/10. Rogue One gibisi çekilmedi, çekilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar