Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 (düzenlendi) Don't Starve yapımcılarından, Space Colony Sim oyunu. http://store.steampowered.com/app/457140/ RimWorld & Terraria & Don't Starve karışımı gibi. Insta-buy olabilir benim için. Ağustos 20, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 (düzenlendi) burada ONI kulubumuz var. oynayanlar katılabilir. bu ana başlığa ek olarak tasarımları vs. daha kolay kategorize edebilmek adına alt başlıklar açıyoruz; basic videolar designs & tips mod vs. Eylül 5, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Fikir bayagi guzel, tam surumu beklerim ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://forums.kleientertainment.com/topic/74071-oxygen-not-included-pre-release-alpha-available-now/ forumda ilk cevaplayanlar ne hype komuru atmislar arkadas ya ahahsud insider olabilir dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 dun biraz twitch'den izledim. cok tatli. craft the world gibi. klei oyunu oldugunu bilmiyordum. ekstra deger kazandi. ayrica benzerligi de acikladi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ea, pre-order falan ne varsa alıp unutmak lazım. release'de saatleri gömeriz 10'ar 10'ar (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 off keşke EA çıkmasa şunlar ya. böyle görüyoruz hevesleniyoruz ama çük kadar content oluyor ondan sonra alpha haliyle oyunu tüketiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 döviz gibi düşün bıngıldak. uzun vadede kesin kazandırıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ben oynadım yayında bugün. İnanılmaz tatlı bir oyun. Her şeyden biraz alıp çok tatlı oyun yapmışlar. Karakterlerin uyuma ve yeme animasyonu so kawai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bu hafta bikac lets play falan izledim bende, oyun guzelde bi beta falan olsun hic olmadi 3-5 bug temizlensin alinir, 2020de cikinca da oynariz :p tr fiyatida iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Norak said: bu hafta bikac lets play falan izledim bende, oyun guzelde bi beta falan olsun hic olmadi 3-5 bug temizlensin alinir, 2020de cikinca da oynariz :p tr fiyatida iyi. Ya şu var ama abi bi çok oyunda onu yaşıyorum ben. Early accesste uzun süre oynuyosun oyun release olduğunda meh oynadım bunu diyosun. Sürekli yarım yamalak oynamış oluyorsun oyunu özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bende birikmis cok oyun var bu ara o acidan ea gorunce hmm iyimis diyip wishlist e ekliyorum duruyor cogunlukla hemen almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bende de var, önce rimworld, starbound, terreria, stardew valley, factorio bunları bitireyim, zaten bu oyun da anca çıkar :D ha hepsinden önce skyrim'i bitireyim önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Rimworld, Starbound, Terraria, Factorio bitirebilirsen zaten Cennetlik oluyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ahahha aldık bi heves bu 4ünü de bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 şöyle düşün evlenip aile sahibi mi olmak istiyorsun yoksa rimworld mu oynamak istiyorsun ikisine birden sahip olamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 of oyun fena yine ya. ama dont starve gibi olacak. hayvan gibi perfect world yapmıştım ama içerik bitince bırakmıştım sonra oyunu bitirdiler ama hiç geri dönesim gelmedi. bu da aynı sona sahip olacak. içerik dont starve'dan daha uzun süre oyalar ama çünkü su ve gaz fiziği falan var ve ayar çekmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Okisjen karbondioksit savaşları bile embesil gibi bağlıyor ekrana. Kim yenecek diye izliyorsun. Tatlı oyun ya. Bu arada craftlar baya açılıyor researchle. Ben gizli olanlar öğreniliyor sanıyodum sadece. Hiç menude olmayan craftlar da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ben isterim don't starve gibi olsun. iyi early access, content yamalari uzerine multiplayer mode, spin-off shipwrecked derken aldi basini gitti. uzun surec ama bunlar uzun soluklu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 tabii canım early access olacaksa dont starve gibi olsun zaten. bunda da fallout shelter ile terraria'yı birleştirmişler gibi, az önce girdim 3 saat nasıl geçti anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 craft the world super underrated bir oyun. bu oyunun cikis noktasi o. onun sorunu oyun dunyasiydi. bunda acaba o limitlilik hissini nasil cozmusler? rimworld gibi goc veya gemiye veyahut don't starve gibi portala girip baska bir yerden mi basliyorsun? craft the world'de de portaldi mesela ama olmuyor o sifirdan basla muhabbeti. terraria super buyuk harita ile guzel cozdu mesela. builderlik guzel bir sey. gaza gelip almama ramak kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Trene binmiştim zaten ama, Craft the World hastası biri olarak şimdi CHOO CHOO o o o o o o oo oo oo oo} o o oo ooo oo ooo ooo ooo ooo ooo oooooo} oo oo oo oo ooo ooo ooo oooo ooooo} o o o oo oo oo oooo oooooo} o o o ooo oo ooooo} o ooo} _________ |/ ++ ___________ |_______|______/-___|-|_^_/-___||_n n_____/ GET _ |[][] |-----------------------|----| | (_) || |_______________________|_|| ||P | HYPE | -----/====+______|| _---====--||- / q|===================|_|=_/o====+|=====[__]o====+|==[__]-p _______________(_)(_)______(_)(_)_______/___/___/____/___/_(_)____ _ _ ____ _____ ____ _ _ _______ _ _ ______ | | | |/ __ | __ / __ | | | |__ __| | | | ____| | |__| | | | | |__) | | | | | | | | | | |__| | |__ | __ | | | | ___/ | | | | . ` | | | | __ | __| | | | | |__| | | | |__| | | | | | | | | | |____ |_| |_|____/|_|____ _____/|_|__|__ _|_|_ |_| |_|______|_ _ _ | | | / / __ | ____| |__ __| __ / |_ _| | | | |__| | _/ /| |__) | |__ | | | |__) | / | | | | | | __ | / | ___/| __| | | | _ / / / | | | . ` | | | | | | | | | | |____ | | | | / ____ _| |_| | | |_| |_| |_| |_| |______| |_| |_| _/_/ ______|_| _| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 (düzenlendi) basics; gas managment water managment clean water creatures Eylül 5, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 yukaridaki mesaji attiktan bes dakika sonra satin aldim sdfg. simdi su prioritize var ya jobs degil, sag alttaki. sag tikladim sol tikladim hala 5 tikladigim yerlerin priority. alpha diye mi calismiyor yoksa ben mi yanlis yapiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 o priority e tıklayınca hemen altından 1-9 arası seçicen. oyun çok yeni ama gelecek vadediyor deli gibi oynanır bu ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar