Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Masüstü Bilgisayar

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

yeni bir masaüstü toplayacağım için hali hazırda kullandığım sistemi satışa çıkarıyorum.

daha önceki iki desktop'ımı da paticik üzerinden satmıştım, alan memnun satan memnun önceki işlemlerde.

normalde pati'den Ahmet (Xunn) alacaktı, fakat köpeklerini askere gönderdikleri için bir süre alamayacağını belirtti. konuştuk, sen satabiliyorsan sat dedi.

aslında satmak için acelem yok, ama şu ara inventus'da güzel indirimler oluyor onlardan yararlanayım diyorum Mart gelmeden (Mart da gelmiş nerdeyse ağ ku)

battle station'ın özellikleri:

Anakart: MSI Z97 Gaming 5
İşlemci: Intel i5-4690K
Ekran Kartı: Asus GTX 770 DirectCU II
Ram: Gskill Ripjaws 16 GB (4x4)
SSD: Samsung 850 EVO 250 GB
HDD: 1 TB (markasını hatırlamıyorum, WD galiba)
PSU: Evga Supernova 1000W
Kasa: Midtower Cooler Master
İşletim Sistemi: Windows 10 (kutulu 8.1'den upgrade)

bununla birlikte monitör, klavye ve mouse'umu da satıyorum. hatta mouse ve klavyeyi aldım, sırf yeni sistem ile kullanayım diye bekletiyorum kutuda sdf. yani hepsini desktop ile birlikte, tek seferde satmak tercihim. onları da yazayım,

Monitör: Asus MX 239H 23"
Klavye: Logitech G105
Mouse: Logitech G9X

bazı notları da paylaşayım;

- gerek kasa, gerek monitör, mouse-klavye tertemiz kullanıldı. aşırı titiz bir adam olduğum için bu konuda hassasım. 3 - 4 ayda bir kasanın içi hava itici ile temizlendi, hatta inventus yetkililerinin bile "2-3 aylık kasa bundan pistir" demişliği var DAS. yine monitör, klavye ve mouse'u da çeşitli aralıklarla mikrofiber bezlerle temiz tutmuşluğum var.

zaten satın alınacak kişiye de yine temizliğini yapıp gönderiyor olucam.

- monitör, klavye ve mouse'u saymazsak, desktop'ın tamamı inventus'dan toplandı. tüm parçaların kutuları duruyor, ama tabi ki çoğunun garantisi bitti. bir tek PSU'nun 8 yıl falan daha garantisi var Evga'dan. kutuları ve içeriklerini de verebilirim yani.

- epey bir oyun yüklü şu an bilgisayarda, çoğu da son dönem oyunlar. birçok oyunu hala 49 - 60 fps arası oynuyorum. hatta çoğunu 60 fps oynuyorum. gtx 770 nasıl bir ekran kartıysa, ya da diğer parçalar ile nasıl bir uyum sağladıysa hala çatır çatır çalışıyor. bir tek son dönem oyunlardaki hair teknolojileri fps'yi göçertebiliyor, onun dışında ultra - very high ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

- bilenler bilir, g9x logitech'in efsane mouse'larındandır. normalde iki case ile çıkar kutudan, ben yalnızca üstündekini kullandım. diğer case sıfır duruyor (gri olan) ağırlıkları da duruyor mouse'un full set.

- monitörün 2 - 3 senelik kullanımı sonunda 1-2 ay önce ekranın solunda bir tane ölü pixel ortaya çıktı. ben çok uğraşmadım düzeltmek için, üzerine bez ile bastırmak olsun / software tool olsun. ilk bir iki gün gözüme takılıyordu ama şimdi görmüyorum bile. ben yine de söylemiş olayım.

başka da bir şey kalmadı sanırım söyleyecek.

fiyat olarak kafamda bir rakam var, ama ö.m. ile anlaşmak tercihim.

istanbul anadolu yakasındayım, elden teslim yapabilirim.

fotoğraf isteyen olursa da paylaşabilirim.

teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...