-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 selamlar, yeni bir masaüstü toplayacağım için hali hazırda kullandığım sistemi satışa çıkarıyorum. daha önceki iki desktop'ımı da paticik üzerinden satmıştım, alan memnun satan memnun önceki işlemlerde. normalde pati'den Ahmet (Xunn) alacaktı, fakat köpeklerini askere gönderdikleri için bir süre alamayacağını belirtti. konuştuk, sen satabiliyorsan sat dedi. aslında satmak için acelem yok, ama şu ara inventus'da güzel indirimler oluyor onlardan yararlanayım diyorum Mart gelmeden (Mart da gelmiş nerdeyse ağ ku) battle station'ın özellikleri: Anakart: MSI Z97 Gaming 5 İşlemci: Intel i5-4690K Ekran Kartı: Asus GTX 770 DirectCU II Ram: Gskill Ripjaws 16 GB (4x4) SSD: Samsung 850 EVO 250 GB HDD: 1 TB (markasını hatırlamıyorum, WD galiba) PSU: Evga Supernova 1000W Kasa: Midtower Cooler Master İşletim Sistemi: Windows 10 (kutulu 8.1'den upgrade) bununla birlikte monitör, klavye ve mouse'umu da satıyorum. hatta mouse ve klavyeyi aldım, sırf yeni sistem ile kullanayım diye bekletiyorum kutuda sdf. yani hepsini desktop ile birlikte, tek seferde satmak tercihim. onları da yazayım, Monitör: Asus MX 239H 23" Klavye: Logitech G105 Mouse: Logitech G9X bazı notları da paylaşayım; - gerek kasa, gerek monitör, mouse-klavye tertemiz kullanıldı. aşırı titiz bir adam olduğum için bu konuda hassasım. 3 - 4 ayda bir kasanın içi hava itici ile temizlendi, hatta inventus yetkililerinin bile "2-3 aylık kasa bundan pistir" demişliği var DAS. yine monitör, klavye ve mouse'u da çeşitli aralıklarla mikrofiber bezlerle temiz tutmuşluğum var. zaten satın alınacak kişiye de yine temizliğini yapıp gönderiyor olucam. - monitör, klavye ve mouse'u saymazsak, desktop'ın tamamı inventus'dan toplandı. tüm parçaların kutuları duruyor, ama tabi ki çoğunun garantisi bitti. bir tek PSU'nun 8 yıl falan daha garantisi var Evga'dan. kutuları ve içeriklerini de verebilirim yani. - epey bir oyun yüklü şu an bilgisayarda, çoğu da son dönem oyunlar. birçok oyunu hala 49 - 60 fps arası oynuyorum. hatta çoğunu 60 fps oynuyorum. gtx 770 nasıl bir ekran kartıysa, ya da diğer parçalar ile nasıl bir uyum sağladıysa hala çatır çatır çalışıyor. bir tek son dönem oyunlardaki hair teknolojileri fps'yi göçertebiliyor, onun dışında ultra - very high ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. - bilenler bilir, g9x logitech'in efsane mouse'larındandır. normalde iki case ile çıkar kutudan, ben yalnızca üstündekini kullandım. diğer case sıfır duruyor (gri olan) ağırlıkları da duruyor mouse'un full set. - monitörün 2 - 3 senelik kullanımı sonunda 1-2 ay önce ekranın solunda bir tane ölü pixel ortaya çıktı. ben çok uğraşmadım düzeltmek için, üzerine bez ile bastırmak olsun / software tool olsun. ilk bir iki gün gözüme takılıyordu ama şimdi görmüyorum bile. ben yine de söylemiş olayım. başka da bir şey kalmadı sanırım söyleyecek. fiyat olarak kafamda bir rakam var, ama ö.m. ile anlaşmak tercihim. istanbul anadolu yakasındayım, elden teslim yapabilirim. fotoğraf isteyen olursa da paylaşabilirim. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Bi referans fiyat ver arkadaşım aranıyordu masaüstü uygunsa dürterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ben o psuyu satmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 PSU güneşten sonraki ısı ve ışık kaynağımız zaten. kampanya vardı diye aldıydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 klavye ve mouseu yeni sisteme saklamak nasıl bir saçmalık arkadaşım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 virgin olarak kalmalarını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 150 lira vereyim psu'e https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Brooklyn_Museum_-_Hamlet_and_Horatio_Before_the_Grave_Diggers_-_Eug%C3%A8ne_Delacroix.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ayrı ayrı satmayı düşünür müsün? Saeros 1080ti gelince 1080 al diye bildirim geçti geçen ama 770 ile ilgili güzel şeyler duydum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 kasanın parçalarını ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Abi 1080den 770e nasil indin zaten :D bari 1070e falan in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 770 şimdi alayım 1080 alırım yine sonra. Bir de donanım takibini bırakalı 10 sene falan oldu o yüzden anneye telefon şeklinde geliyo tüm parça/modeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 770 harika bir karttır ben de kimseye inandıramıyorum ultra ayarlarda son oyunları oynadığımı. Bir de arkadaşın işlemci daha iyi, bendeki i7 950 ve oc suz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 wiçır 3ü de oynuyonmu ultra - 1080p 60fps de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 770 hala guzel kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Dark_Soul said: wiçır 3ü de oynuyonmu ultra - 1080p 60fps de? very high ağırlıklı, hair kapalı olarak oynadım. 48 - 60 fps aldım 200 saat gameplay boyunca. akşam settings'lere bakarım, koyarım olmazsa hangi ayarlarda oynadığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 olm ne toplayacaksın bunu erip? bi ekran kartıyla ucar o sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 1000 lik psu falan var dsgadsf. why god why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 psu takas edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Esh said: 1000 lik psu falan var dsgadsf. why god why yazdım önceki sayfada sfdsd ya kur uçacak gidecek gene, iş değiştirince yeni sistem alma hayalim vardı. ondan alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 yeni sistem yerine ekran kartı al olm işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 abi esh kanıma giriyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ya ille daha ilerisini istiyorum diyosan ryzen bekle. bi anakart bi cpu bi ekran kartı. ya da 10 fps için değmez diyosan bi 1070 bi 144hz monitor yine gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 herkesin içinde kalmıştır "en iyi sistemi toplamalıyım" fantazisi. ben yaptım, gerek yok diyorum cünkü hakı bokunu korumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 cebine güzel para giriyorsa hiç uğraşma ya. sat geç, 2k 140hz 1080li ilah gibi bir alet toplarsın. 6k falan gömersin ama das. eğer o topa girmem diyorsan bence de esh haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar