Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Aynen onu kapatmışlar ya, benzer bir şeyler araştırdım, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 hala bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bit Heroes güzel, mobileda oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 AD2460 başladım ama öğrenme süreci biraz uzun sanki. ÇOK şey var anlamak gereken ve eski oyun deneyimlerim pek de işe yaramadı başlangıç aşamasında. ama sanki öğrensem çok sevecekmişim gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 sostizm said: ah be swords and potions 2 ayarı bişey bulsak da oynasak, bana da lazım. Shop heroes vardi bunun gibi. Baya oynamistim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hala arada gelip bakıyorum yeni birşey yazılmış mı bu başlıkta diye. Bir ümit bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 idle filan ama ..mmorpg deneyimi yasatiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Aklimda browser game yapmak vardi. Nasil bir sey istiyosunuz soyleyin ona gore duzenliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 bi kere GRIND olsun. ince ince ince bişeyler yapalım crafting olur, base building olur asker/item yetiştirme olur. Her gün kısa süre de olsa uğrayanın ödüllendirileceği bir sistem olsun. Mesela bir hafta boyunca bişey yapan BİŞEY alsın PvP gibiden çok ekiple yardımlaşma - lonca gibi multiplayer bişey şahane olur Kings road mesela sürekli yeni bir event pompalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 drlanbn said: Aklimda browser game yapmak vardi. Nasil bir sey istiyosunuz soyleyin ona gore duzenliyim bari IDLE olmasi lazim Mobil webden oynansin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 pay2win'i abartılı olmayan browser oyunu yok abi. bu düzeni boz mesela. En son telefonda bi tane mmo strateji oynadım böyle, ogame tarzı. ana istasyonumu bi üst levela çıkarmak için diğer binalarımı lvl up yapmam gerekiyor. 1 tanesi için verdiği süre 21 gün. 5-6 bina upgrade edicem, en son istasyonu. 4 ay falan sürecek herhalde. ebenin şeyi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Abartmis ama bunun ayarini yapmak hakkaten cok zor Oyunu yazmak 1 isse balance da 1 is, bunun dizaynini yapmak da 1 is sadece kodu olsa 50 tane oyunum vardi simdiye :) en iyisi al bugun populer olan bi oyunu osmanlili yap iste. Butun mekanizmalari da calmis olursun, lalettayin degil o mekanizmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Tek tek not alıyorum. belki develop konusu açarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Curious Expedition: Rivals https://curious-expedition.com/io/ https://www.rockpapershotgun.com/2018/09/28/curious-expedition-rivals-is-a-free-to-play-mmoish-version-of-2016s-best-roguelike/ eglenceli bişiye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 https://www.agonialands.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Yok mu be bi browser oyunu hortlatma zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2020 tabiki agario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 6 saat önce, yazuach dedi ki: Bu çok iyimiş. Açtım account denedim baya oynattı kendini, her yer adam. Daha doğrusu pixel . Ama Popup çıkıp duruyor, reklam büyük ihtimal, Add block yüklü olduğundan engelliyor. Oda bilmem ne elixir al, popup çıkmasın deyip duruyor, elixir fiyatı da pek ucuz değil. Aylık 900 elixir istiyor, bir nevi premium üyelik. en ucuz 630 elixir = 5 USD, 1300 elixir = 10 USD. diye gidiyor. 15000 elixir = 100 dolar. Ama oyun baya iyi, oynatır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 cok cok iyiymis. biraz oynayip cikmak durumunda kaldim da gorev falan iyi ayarladilarsa fena zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar