Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tssot Merhabalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

birine kız mısın demek hakaret mi abi. senin anan bacın yok mu.

ha bu arada sende tren var mı?

Ben technic setlerimi portföyden çıkarmaya başladım. (8043, 8275, 8258, vs.. filan gitti) Sadece tren yapmamıştım. Denemek istiyorum.
Mesaj tarihi:
tssot said:

masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda

bizim için çok fark etmiyor valla

Mesaj tarihi:
tssot said:

darkwingduck said:

tssot said:

masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda

Mmh erkek gelmis selam berkcansu

wayyy biz yokken neler olmuş Serhat. DarkwinCansu sanırım algıda farklı bir durumun var. Sana en iyisi DM-22 (heat) yada macer tavsiye ediyorum. Bunlar ne şimdi diyeceksin, tabii malum sebeplerden dolayı çürük aldığın için bilemeyeceksin darkwşncansu. En yakın bir birliğe git sana uygulasınlar. Hadi birader hadi sen git tarlabaşına iş tut. hadeee

Ahshsds gormemisim bunu. Beni askere almadilar :(
Mesaj tarihi:
goldbären said:

600 liraya interraile gidecekler gitmesin lütfen. ondan sonra 1€ value pack snickers + çeşme suyu ile avrupayı dolaşıp, biz kaliteli türkü de çomarla aynı kefeye koyuyorlar diye ağlıyorsunuz.

hem trenle oynuyor hem para edebiyati yapiyor hmmm yoksa?

https://youtu.be/6cEkNW8Vedk

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...