tssot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 goldbären said: birine kız mısın demek hakaret mi abi. senin anan bacın yok mu. ha bu arada sende tren var mı? Ben technic setlerimi portföyden çıkarmaya başladım. (8043, 8275, 8258, vs.. filan gitti) Sadece tren yapmamıştım. Denemek istiyorum. Alıntıla
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 tren deneyimi olan yok başka. bi tek gold yapar treni. Alıntıla
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 tssot said: masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda bizim için çok fark etmiyor valla Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 1mg tren bi boka yaramaz zaten kardeş 200-300 lazım fakirlik işte. Alıntıla
tssot Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ne ortamınız varmış birader uçuk kaçık patiniz beni aşar sonuç olarak ben kaçar hadi size rast gele Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 k1nJo said: askerlik yapmış bu arada. gözünüzden kaçtıysa diye söylüyorum. İsveç?? Alıntıla
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda Alıntıla
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 tssot said: ne ortamınız varmış birader uçuk kaçık patiniz beni aşar sonuç olarak ben kaçar hadi size rast gele Berkcansu? :( Alıntıla
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 tssot said: darkwingduck said: tssot said: masakari bayan değilim. Askerliğimi doğruda yedek subay olarak yaptım !!! erkekler tuvaletini kullanıyorum, pantolon giyiyorum, nüfus kağıdım mavi :) Ayrıca ne karısı arkadaş, ne bu abazanlık bu celal. Erkeğim erkekkkkkk ulan g.tü zor kurtarcaz lan burda Mmh erkek gelmis selam berkcansu wayyy biz yokken neler olmuş Serhat. DarkwinCansu sanırım algıda farklı bir durumun var. Sana en iyisi DM-22 (heat) yada macer tavsiye ediyorum. Bunlar ne şimdi diyeceksin, tabii malum sebeplerden dolayı çürük aldığın için bilemeyeceksin darkwşncansu. En yakın bir birliğe git sana uygulasınlar. Hadi birader hadi sen git tarlabaşına iş tut. hadeee Ahshsds gormemisim bunu. Beni askere almadilar :( Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 lan adama tam tren satacaktım ya kaçırdınız müşteriyi ibneler sürüsü !!! Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 elimde 60052 cargo train var. 600 liraya alırsan yanında iki tane de düz ray seti veririm salonun yarısını dolaşırsın abi. ikinci el ama temiz, tozsuz. bir gün falan açıkta kaldı sadece. Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 600liraya interrail alırsın bütün avrupayı kendine tren yaparsın Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 adam dosemeci cikti iyi mi..tren alana yaninda 2 metre duz ray bedava dosemesi de tukkandan hediye kampanyasiyla geliyor.. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 varsa ben de bi kısa ester tren alırırm yaz geliyo Alıntıla
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 NolaxThensbane said: 600liraya interrail alırsın bütün avrupayı kendine tren yaparsın Kral balta olmuş bu Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 600 liraya interraile gidecekler gitmesin lütfen. ondan sonra 1€ value pack snickers + çeşme suyu ile avrupayı dolaşıp, biz kaliteli türkü de çomarla aynı kefeye koyuyorlar diye ağlıyorsunuz. Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 valla ben öyle yaptım 5 sene önce türkün gücünü gösterdim sgdfsgsf Alıntıla
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 goldbären said: 600 liraya interraile gidecekler gitmesin lütfen. ondan sonra 1€ value pack snickers + çeşme suyu ile avrupayı dolaşıp, biz kaliteli türkü de çomarla aynı kefeye koyuyorlar diye ağlıyorsunuz. hem trenle oynuyor hem para edebiyati yapiyor hmmm yoksa? https://youtu.be/6cEkNW8Vedk Alıntıla
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 agfgjv adami kaçirmişsiniz sonra neden patiye adam gelmiyor. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.