Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ezinede yediğim koyun yoğurdunu unutmaıyorum lan. nasıl lezzetliydi şaka gibi. köfteciye gittik 1 köfteyle 2.5 seramik youğurt yedim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 sabonis said: Abus said: Aluriel said: sabonis said: 5 litrelik sütü 3-4 günde kim nası içecek la :P yoğurt yapılıyor güzel oluyor baya Aynen bu sütten yoğurt yapın yiyin ya da herhangi bir çiğ sütten yoğurt yapın yiyin marketlerdeki yoğurtları yiyemez oluyorsunuz. Markettekiler yoğurt değil başka kimyasal bir şey :( tikveşli yoğurt harici yoğurtlarda istediğim tadı bulamıyorum ben ya. ama tikveşliye laf ettirmem :P bu arada anama gösterdim 30 yumurta falan alalım dedi =) kontağa geçiciim Sipariş verirken söylesene ben de süt alıcam sanırım yakındayım zaten 2 kere git gel olmasın :) Bu arada evet tikveşli market yoğurtlarına göre baya başarılı da Evde yapılan yoğurdun yerini tutamaz hiç bir yoğurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Aluriel said: tikveşli mi? nigger please tikveşliye falan çok iyi diyorsan yoğurt yememişsin demnektir hayatında. he marketten alacağın shit tier yoğurtların iyisi dersen ok ama hacı senin köylü title'ın var zaten. ama ben hayatımda köye gitmedim, yapcak bişe yok. tikveşli konusunda da geri adım atmam. getirin yedirin güzel yoğurt, o zaman tamam haklısınız deriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 yumurtayı bilmem de, süt için yönetmelik mi ne geliyormuş. çiğ süt ambalajsız satılamayacak tarzında. ha zannetmiyorum etkileyeceğini de, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Aluriel said: tikveşli mi? nigger please tikveşliye falan çok iyi diyorsan yoğurt yememişsin demnektir hayatında. he marketten alacağın shit tier yoğurtların iyisi dersen ok ama title post uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 süt i,çin gelecek olan yönetmelik ambalajsız satış için olacak, o zaman kanadadaki gibi plastik torbada satılıro sütler np o zaman da şöyle tüketecez o sütleri; http://www.outlaw-writing.com/ten/093.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Frostbite said: ankarada neden boyle olusumlar yok :( var abi nasıl yok ayaşın güdülün köylerinden süt getiren var hatta o kadar uzaga gitmeye gerek yok yuva mah de manda sütü bile var bi kere alip yogurt yapmistim uffff boyle bir lezzet ve kıvam yok ayrıca sütü pişirirken de bir gram kokmadi oyle de mukaddes bir hayvanmis manda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ankara'da nerden alıyoruz şimdi taze süt yumurta? tazecim.com sitesi bozuk ama telefonu yazıyor neyse ki(sabah çalışıyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Deve sütü lazim bana, nereden temin edebilirim? seckin deve marketlerde demeyin, terlikle vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 reyou said: Deve sütü lazim bana, nereden temin edebilirim? seckin deve marketlerde demeyin, terlikle vururum. duvara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 hayir $akayi yapanin ensesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Liebe adlı arkadaşa bu akşam süt ve yumurta götürdüm bakalım yorumlarını bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 abi benim iş arkadaşı maltepede bir sitede oturuyor aynı siteye her gün 8-10 sipariş geliyor aşağıdaki siteden satışa yetiştiremiyorlar. http://www.ipekhanim.com/ipek_hanim_ciftligi/ciftlige_giris.html işi biraz markaya çevirip kadınlar kulübü tarzı yerlerde gazlamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ipek hanım çiftliği en ünlü yerlerden biri olmalı. ben bile duyduğuma göre (5-6 sene önce falan duydum hem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Bursa da bana yumurta , yoğurt , ekmek tavsiye edecekler yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ne kadar şirin hayvanlar ya bu tavuklar, ben şahsen çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ben abus'tan aldım dün akşam süt ve yumurta, sağolsun kapıya kadar getirdi zaten yakınmışız baya =) abi yumurtayı sabah yerken resmen aradığım yumurta bu dedim ahahah en son böyle geçen yaz didimde yol kenarında güzelini bulmuştum. sütü de direkt attım tencereye kaynattım, biraz fazla kaymak oluştu ben içine karıştırmak yerine alıp ayırdım. sıcakken bir bardak içtim biraz ağır kıvamı ve yağlı ama çok lezzetli. 2 kilosuyla da yoğurt yaptım kıvamı tadı falan şahane. 10/10 wud buy again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 erkek adam yoğurt yapmaz, sıcak süt içmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 hoşgeldin salmonella ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bug abuse yok diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Esh said: hoşgeldin salmonella ondan sonra samaella diye okudum dedim noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Ben senin niki salmonella saniyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 hoşbulduk o vakit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 inekler holştayn mı simental mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Liebe said: ben abus'tan aldım dün akşam süt ve yumurta, sağolsun kapıya kadar getirdi zaten yakınmışız baya =) abi yumurtayı sabah yerken resmen aradığım yumurta bu dedim ahahah en son böyle geçen yaz didimde yol kenarında güzelini bulmuştum. sütü de direkt attım tencereye kaynattım, biraz fazla kaymak oluştu ben içine karıştırmak yerine alıp ayırdım. sıcakken bir bardak içtim biraz ağır kıvamı ve yağlı ama çok lezzetli. 2 kilosuyla da yoğurt yaptım kıvamı tadı falan şahane. 10/10 wud buy again. Afiyet bal şeker olsun, teşekkürler yorum için :) Arkadaşlar yarın Kadıköy'de olacağım sütüm yok ama yumurtam var. Siparişlerinizi beklerim. Herkese iyi hafta sonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar