dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 hatuna git.. daha ne yapacaksin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 axedice said: Saygımız yok, saygıya gerek de yok olay tamamen hormonel. Mıy mıy white knightlığınız gereksiz yani, adam tavsiyelere uyup rusa gitse kendine gelecek. Hatta rus olmasına da gerek yok hani türk mürk olabilir yeter ki eli yüzü düzgün olsun. Kırık kalbin ilacı belli. said: Masajdan önce etrafındaki çirkin, mirkin sana yazan kızlara bir bak derim su direkt okuzluk sorry. birinden ayrildin diye yanindan her gecene "cirkin mirkin kayayim ben buna" diyeceksen bosuna oksijen yakma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 adam pirate warrior oynuyo zaten yazık aldıgı oksijene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 di said: said: Masajdan önce etrafındaki çirkin, mirkin sana yazan kızlara bir bak derim su direkt okuzluk sorry. birinden ayrildin diye yanindan her gecene "cirkin mirkin kayayim ben buna" diyeceksen bosuna oksijen yakma hic. yok be niye öküzlük olsun ki? gitsin başka birisini taciz etsin, rahatsız etsin demiyorum ki. karşılıklı istek halinde olacak şeyler bunlar. benim önerim bu tür "dertlerin" ilacının gönüllü ve karşılıklı kabule dayanan cinsel birliktelik olduğu. "ah ah kız bana bakmadı" diye kendisini üzeceğine ve fuhuş yapacağına seçimlerinde 1-2 vites düşürsün. Gayet doğal şeyler bunlar. İnsanlar böyle yaşıyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 doğal olan ne ki rastgele biriyle sevişince eski kızı mı unutacak yapması gereken zamanla unutup gerçek bir ilişki aramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 valla rastgele sevismek harbi kisa surede unutmayi sagliyor. dogrudur, yanlistir demiyorum. etik kismina da girmiyorum. ama iyi geldigi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Herşey libido diyorsun freudsaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 dasaaalar bos kalsin kafalar rahatlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 boztu said: di said: said: Masajdan önce etrafındaki çirkin, mirkin sana yazan kızlara bir bak derim su direkt okuzluk sorry. birinden ayrildin diye yanindan her gecene "cirkin mirkin kayayim ben buna" diyeceksen bosuna oksijen yakma hic. yok be niye öküzlük olsun ki? gitsin başka birisini taciz etsin, rahatsız etsin demiyorum ki. karşılıklı istek halinde olacak şeyler bunlar. benim önerim bu tür "dertlerin" ilacının gönüllü ve karşılıklı kabule dayanan cinsel birliktelik olduğu. "ah ah kız bana bakmadı" diye kendisini üzeceğine ve fuhuş yapacağına seçimlerinde 1-2 vites düşürsün. Gayet doğal şeyler bunlar. İnsanlar böyle yaşıyor haberin olsun. sen öyle yaşıyorsun hacı diğer insanlara bok atma. hayatımda hiç şu zehirli düşünce tarzında iş yapmadım. sevişemiyorum o zaman çirkin kızlara bakayım ne demek lan, lisede misin de ergen hormonların beynini ele geçirdi? sırf sevişmek için seni çekmeyen (çirkinden kastının karşı tarafı çekmeyen olarak düşünüyorum) birine yürü ve seviş diyorsun. siz seksi nasıl görüyorsunuz ona hiç girmeyeyim. boğa erkeği olmayın hacılar gözünüzü seveyim. burç değil ha direk hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 butterface olsa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Laraken said: sen öyle yaşıyorsun hacı diğer insanlara bok atma. hayatımda hiç şu zehirli düşünce tarzında iş yapmadım. sevişemiyorum o zaman çirkin kızlara bakayım ne demek lan, lisede misin de ergen hormonların beynini ele geçirdi? sırf sevişmek için seni çekmeyen (çirkinden kastının karşı tarafı çekmeyen olarak düşünüyorum) birine yürü ve seviş diyorsun. siz seksi nasıl görüyorsunuz ona hiç girmeyeyim. boğa erkeği olmayın hacılar gözünüzü seveyim. burç değil ha direk hayvan. Yahu neden insanlara zehirli boklar atayım. : ) Şimdi benim ruhu kirlenmemiş, temiz ve beyaz şövalyem; ilişkiler filmlerdeki gibi okul kralı ve kraliçesi arasında olmuyor. İlişkinin taraflarından birisi diğerine göre bir tık daha üstte oluyor. Bazen bu kadın olur bazen erkek. İki taraf da kabul ediyorsa sıkıntı değil. Senden güzel olmasın ama beautifulmind rumuzlu kardeşimiz de aralarındaki farka ilişki için "tamamdır" demeyen bir kadınla sıkıntı yaşamış. İlişkinin başından beri olanlara bakarsan canı sıkkın, morali bozuk. Kendisini kötü hissediyor ama düşük farkındalık yüzünden tam teşhis de koyamıyor. Kendi değerini düşük hissediyor. Konunun başından beri havada dolaşan mızraklara da bakarsan o konulardaki mahçupluğu da gelecek ilişkilerini bok edecek. Beğendiği kızla bile "ayıp olmasın" diye yapamamışken kendisine çirkin gelen bir kız zaten yapamaz. Sadece "talep eden" pozisyonunda olacağı bir ilişki için vites düşürmesini önerdim. Devrini alınca yükseltir tekrar sıkıntı değil. Ayrıca sevişmek için de sevişsin lan. Kötü bir şey mi ki? Yap oğlum yap. Yaptıkça açılırsın rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 boztu said: Dürüst ol kendine. Kıza yürüdün, ilgini belli ettin ve istenmedin. Kabul edilmeyen, çiftleşememiş erkeksin. Kendini iyi hissetmen için de yapamadığını yapman lazım. Masajdan önce etrafındaki çirkin, mirkin sana yazan kızlara bir bak derim ama pek umudum yok senden. http://replygif.net/i/243.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 nesi öküzlük olsun sevişmek için çirkin kızla takılmanın. alan mutlu veren mutlu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 pişmanlık her türlü sevişmek için çirkin kızla takılmak. Bunu defalarca tecrübe eden biri olarak diyorum, YAPMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 ayrıldıktan sonra 7-8 ay 4-5 kişiyle seviştim çirkin de değillerdi ama yine unutamadım sonra biri çıktı unuttum gitti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 niye şimdi aklına geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 konu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Her erkeğin kalbinde bir hatun vardır unutamadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 %100 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Yoh la romantik ormantik felsefik bir şey söyleyeyim belki kazara foruma denk gelip bu konuyu okuyan hatun filan çıkar 20-30 sene sonra etkilenir mesaj atar diye şey yaptım. Geleceğe yatırım bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 unutulanlar unutanları asla unutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 O zaman 4S kuralını hatırlatıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 çirkin kızların da sevişmeye ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 türkiye de çirkin kızlar bile yakışıklı erkeklerle sevişiyor asıl çirkin erkeklerin sevişmeye ihtiyacı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar