Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Top 16 | Başakşehir - Galatasaray @04.02.2017 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
riekerink'in gitmesi önemli değil. ayhan mayhan gitmeli.

bu nasıl kadrolar böyle. sabri semih selçuk

cenk gönen de efsaneydi gerçekten. yedeğin yedeği bile olamaz. bi de buna deli gibi para veriyoruz sdf.

selçuk'un hala 11 oynaması. tolga'ya noldu öldü herhalde.
Mesaj tarihi:
oldun said:

Valla zaaalamistim ama Su basahsehirden o kadar igrendimki GS sampiyon olsun mesela Basaksehir olacagina kupayi da basaksehir alacagina Fener alsin.

en iyisi butun kupalari filan cami avlusuna birakip gidelim..
Mesaj tarihi:
Valla basaksehir oyle boyle kollanmiyor maclarda her türlü destekleri var. Kupa yada ligden birini alabilmesi icin her türlü sey yapiliyor.Kasimpasa ile cok ugrasildi o olmadi simdi buna deniyorlar heralde.
Mesaj tarihi:
oldun said:

Valla basaksehir oyle boyle kollanmiyor maclarda her türlü destekleri var. Kupa yada ligden birini alabilmesi icin her türlü sey yapiliyor.Kasimpasa ile cok ugrasildi o olmadi simdi buna deniyorlar heralde.

Bunu da iki dakika önce okudum

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/soner-yalcin/akpnin-futbol-duzeni-1666125/
Mesaj tarihi:
abi şu yazılanlardan 3 büyük takım başkanı da farkındadır eminim ama ne gs nede bjk başkanının totosu yemez bunu gündeme getirmeye.aziz de anca koltuğu sallanırsa çıkar bağırır çağırır işte.

taraftarlarda derbi maçlarından sonra bir birini yemekten hiç bir şeyin farkına varamıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Ben yaziyi yeni gördüm ama maclari izleyince anlıyorsun basaksehir direk büyük takim muamelesi görüyor ee birde bu sene 3 buyuklere yapilan yanlislari gorunce noluyo diyorsun. Alanya maci miydi neydi feneri hakem resmen katletti. 3 tane faln penaltiyi mi atladigi mac gerci herkes gitti sowun iptal edilen rövaşatasini konuştu
O yazidaki kadar büyük oyunlar donmuyor olabilir ama g. Gumusdag ve emre cpk buyuk figürler onlara yanlis yapmak toto ister
Mesaj tarihi:
Madem ki başakşehiri konuşacağız. Sözcüe bi yazar. Başakşehir yöneticisinin emine erdoğanın akrabası ile evli olduğunu , bir daha ki seçimlerde istanbul belediye başkan adaylığına konulacağını yazmış. Bu sebeple başakşehirin başarılı olması önemliymiş.
  • Yeni Oluştur...