Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 sneijder olmayınca bildiğin cope donuyoruz artık kaybedince uzulmuyorum bile
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 riekerink'in gitmesi önemli değil. ayhan mayhan gitmeli. bu nasıl kadrolar böyle. sabri semih selçuk cenk gönen de efsaneydi gerçekten. yedeğin yedeği bile olamaz. bi de buna deli gibi para veriyoruz sdf. selçuk'un hala 11 oynaması. tolga'ya noldu öldü herhalde.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Zaaaaaaa gs hem kupayı hem şınayderi kaybetmiş
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 maçı izlemedim, elenelim diyordum zaten maçtan öncede sürekli, kuşların yetişme şansı yok zaten de sneijder kötü oldu ya : /
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Elendik mi !!! Ne üzüldüm. Peçete gönderecekler için adresi atıyorum özelden
oldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Valla zaaalamistim ama Su basahsehirden o kadar igrendimki GS sampiyon olsun mesela Basaksehir olacagina kupayi da basaksehir alacagina Fener alsin.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 oldun said: Valla zaaalamistim ama Su basahsehirden o kadar igrendimki GS sampiyon olsun mesela Basaksehir olacagina kupayi da basaksehir alacagina Fener alsin. en iyisi butun kupalari filan cami avlusuna birakip gidelim..
oldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Valla basaksehir oyle boyle kollanmiyor maclarda her türlü destekleri var. Kupa yada ligden birini alabilmesi icin her türlü sey yapiliyor.Kasimpasa ile cok ugrasildi o olmadi simdi buna deniyorlar heralde.
Ozan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 oldun said: Valla basaksehir oyle boyle kollanmiyor maclarda her türlü destekleri var. Kupa yada ligden birini alabilmesi icin her türlü sey yapiliyor.Kasimpasa ile cok ugrasildi o olmadi simdi buna deniyorlar heralde. Bunu da iki dakika önce okudum http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/soner-yalcin/akpnin-futbol-duzeni-1666125/
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 anov.. klupte bir tayyip yok..o kadar iktidarda..
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 abi şu yazılanlardan 3 büyük takım başkanı da farkındadır eminim ama ne gs nede bjk başkanının totosu yemez bunu gündeme getirmeye.aziz de anca koltuğu sallanırsa çıkar bağırır çağırır işte. taraftarlarda derbi maçlarından sonra bir birini yemekten hiç bir şeyin farkına varamıyor zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Hani hakemler kötüydü komplo yoktu ?
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Ben yaziyi yeni gördüm ama maclari izleyince anlıyorsun basaksehir direk büyük takim muamelesi görüyor ee birde bu sene 3 buyuklere yapilan yanlislari gorunce noluyo diyorsun. Alanya maci miydi neydi feneri hakem resmen katletti. 3 tane faln penaltiyi mi atladigi mac gerci herkes gitti sowun iptal edilen rövaşatasini konuştu O yazidaki kadar büyük oyunlar donmuyor olabilir ama g. Gumusdag ve emre cpk buyuk figürler onlara yanlis yapmak toto ister
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 biz bu sene o kadar boktan oynuyoruz ki hakikaten katledildiğimiz maçlarda bile aman nolursa olsun artık deyip geçiyoruz.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Madem ki başakşehiri konuşacağız. Sözcüe bi yazar. Başakşehir yöneticisinin emine erdoğanın akrabası ile evli olduğunu , bir daha ki seçimlerde istanbul belediye başkan adaylığına konulacağını yazmış. Bu sebeple başakşehirin başarılı olması önemliymiş.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bi yazar dediğin soner yalçın mı abi sfdgs
Öne çıkan mesajlar