Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Madcat said: kimse başlığa yorum yazmamış. bu nasıl bir kezban başlığı ya? wp'den hckr bna yzdı!!! :///// ana Madcat banlanmış. bu yüzden mi banlandı bu adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Sanmam o posttan olamaz, olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 1-2 tane daha böyle şitpost u vardı bu topakta, ondandır. Durduk yere attention whore falan diye op ye yüklendi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ad3m said: Gel senko ben seni severim bana şanel cüzdan alırsın falan. Şeker gibi çocuksun. şanel köpeğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kezban diyecek bir şey de yok ayrıca başlıkta. gayet enteresan bir olay. ahmet, adem yazınca kimse bir şey demiyor kadın üye yazınca KEZBAN LOL hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Aha madcat uçmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 erkek olursa da kezman diyelim mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kezban tdk: bende yeni öğrendim... Köken: Far. Cinsiyet: (Kız) Anlam: Kâhya kadın, bir daireyi idare eden kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Modacruz tarafından ciddiye alınmıyorum adamlar bana sözde geri dönüş yapacaklar, 5 gündür mail atacaklar hala tık yok. Gerçi ben de soğudum hiç dava falan uğraşasım yok ama birinin kişisel bilgilerime kolayca erişip gecenin bir körü beni rahatsız etmesi sinirlerimi zıplatıyor hala. Napsam bilemedim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Yılmamalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 avukatın resmi dille konuyu hatırlatan ihtar tonlu bir mail atsın hızlıca dönerler geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Tck'ya göre kişisel bilgilerin paylaşılması suç. Bunun üzerinden yürüyebiliriz, Ama yine de sana yapacakları açıklamayı bekleyelim ona göre bir yol izleriz demişti avukat. Şimdi ben o zaman avukata mail attırayım . Ya da uğraşmasam mı ya bilemedi işte . Bugün çirkefliğim üstümde değil sanırım sagfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Uğraşmaman için zaten sallamaz moddalar. 2-3 gün ölü taklidi yapalım, kuru gürültü yapıyordur bırakır geçer kafasındadırlar. Türkiyede olan standart sorundan kurtulma yolu. Peşini bırakmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Sosyal medya haber siteleri ile iletişime geçsen? Viral olursa belki bakarlar. Ayrıca siber saldırılarla ilgili yeni bir haber. http://edition.cnn.com/2017/01/30/europe/hackers-lock-out-hotel-guests-trnd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 5 gun gectiyse tanzimat fermani acmalisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sözde hacker, modacruzun destek mail'ına bakan tipmis belli işte almaza yatmalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 benim fotoğrafımı at geri dönmezseniz sizi dövcekmiş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sonra belki magazin sayfalarına konu olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 modacruz lise sınıf arkadaşımın kullanmayın kullandırtmayın kadınlar bana bile ulaşıyo paramı vermediler taciz ettiler vs diye sdfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 hackerin whatsapp profil fotosunu paylaşsana. çok hoşuma gitti haha guy fawkes maskesi ile hatun kaldırmaya calısması falan of haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 WaNTeD said: modacruz lise sınıf arkadaşımın kullanmayın kullandırtmayın kadınlar bana bile ulaşıyo paramı vermediler taciz ettiler vs diye sdfkg Kesin yaşanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bana hiç inandırıcı gelmedi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bence çok gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Jaegerjaquez said: abi ne gereksiz tartışıyonuz ya ahaha ben şu olayın sonucunu merak ediyorum asıl dilan bilgilendir bizi sana haber geldikçe plz sinera said: Uğraşmaman için zaten sallamaz moddalar. 2-3 gün ölü taklidi yapalım, kuru gürültü yapıyordur bırakır geçer kafasındadırlar. Türkiyede olan standart sorundan kurtulma yolu. Peşini bırakmamalısın. Aynen öyle oldu. Ben de peşini bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar