zipzip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 http://store.steampowered.com/app/439340/ Pizza Connection kafası bi oyun. Han kuruyoruz, bu kadar. Başlangıç olarak güzel gibi duruyor ama uzun vadede sıkacak gibi. Çok oynama fırsatım olmadı benim de. Bug falan da çok var ama yapımcısı Steam bölümünde devamlı aktif. Zaten tek başına yapıyormuş oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 pizza connection 2'yi ne oynamıştım ya. yeterince iyi değil gibi sanki ama denemeden bişi demiyim. bu arada benzer bi oyun aklıma geldi onu da koyayım buraya, rpg oyunlarındaki vendor'lardan biri oluyoruz armor potion vs satıyoruz, tam esnaf ticaret kafası. buna bi 10+ saat bırakmışımdır fena değil. shoppe keep http://store.steampowered.com/app/381120/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 denicem bunu ama grafikler biraz fazla sade ya, pek immersive durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ruhsuz biraz artwork evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Theme hospital'i uyarlamışlar gibi görünüyor. Öyle çok uzun uzun oynanacak bir konsept değil. Ancak oyunun içeriğinin çok zengin olması lazım, o da mümkün değil early access kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 HAYALİMDEKİ MESLEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 eldar said: Theme hospital'i uyarlamışlar gibi görünüyor. Öyle çok uzun uzun oynanacak bir konsept değil. Ancak oyunun içeriğinin çok zengin olması lazım, o da mümkün değil early access kafasında. Aynen aşırı sınırlı şu an içeriği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Su iyi olcak umarim; https://www.tavernkeeper.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 zipzip said: http://store.steampowered.com/app/439340/ Pizza Connection kafası bi oyun. Han kuruyoruz, bu kadar. Başlangıç olarak güzel gibi duruyor ama uzun vadede sıkacak gibi. Çok oynama fırsatım olmadı benim de. Bug falan da çok var ama yapımcısı Steam bölümünde devamlı aktif. Zaten tek başına yapıyormuş oyunu. grafikleri ssk tycoon gibi daha cok gram sicaklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bu bildigin tirt duruyor. tavern keeper guzel gozukuyor ama onu da uzuuun sure once gormustum. hala ayni yerde gibi. bitmeyecekmis izlenimi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 orcs tavern diye birsey de var..bu aralar oyunlar tavern yapti demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Senelerce Pizza Tycoon oynayıp hala nasıl iyi pizza yapılıyor anlamamış bir insan olarak merakımı cezbetti. Arap şeyhi secip rakipleri bombalamak silah alıp satmak daha karlı bi işti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 BonePART said: Senelerce Pizza Tycoon oynayıp hala nasıl iyi pizza yapılıyor anlamamış bir insan olarak merakımı cezbetti. ahahah hakkaten ya hazır template'ler vardı, yapılışını da gösteriyordu. onlardan yapmadığım sürece 1-1-1 alıyordum hep sdgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Aha bildiğin extravaganza yapıyorum sucuk salam sosis bol kaşar domates sıfır sıfır 1 lan illa anana mı dogrucam ortasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar