Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Takip et, ara sıra ikisini tek fiyatına satıyorlar alacaksan o zaman al. Oyun hack&slash ne desek boş, ama POE oynuyosan bunuda oynarsın o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Abi sorun orda hiç oynamadım. Yani hiç diablo oynamadım path of exile da oynamadım sayabiliriz bir intro dışında. End game'i nasıl oluyor diablonun? Mesela Path of Exiles'da sürekli contenti değiştiren mapler düşüyormuş okuduğum kadarıyla bir çeşit fakrlılık yaratıyıor. Böyle bir şey var mı diabloda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 poe yeni yeni oynuyorum da diablo'yu baya oynadım. end game için ikisinde de content var ama aralarındaki en büyük fark trade bence ya. bir h&s'te nasıl trade olmaz aklım almıyor. olay karakterin kendine yetebilmesi de değil, ki zaten diablo'da oynadığın karaktere göre item düşüyor ama trade başlı başlına bi keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 grim dawn steamde indirime girmiş ben de onu mu denese diye düşünüyorum oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 paradoksalkedi said: Path of Exile varken alınır mı şu an Diablo 3? Reaper of Souls'u da almak gerekecek gerçi şimdi :( poe nin tadına baktıysan alma.. alacaksan git ikinci el al.. 3-5$ a satıyorlar. düşün yani oyunun değerini... casual takılana bile gitmeyebilir şu oyun. Sıkıcı geliyor çünkü. Bi sınıf seçiyorsun, en op buildini buluyorsun. O yolda ilerliyorsun. Poe gibi özgür ruhlu değil. Endgame de baya meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Raylen said: grim dawn steamde indirime girmiş ben de onu mu denese diye düşünüyorum oynayan var mı ya grim dawn a bende niyetleniyorum ama. şuna para verene kadar poe de stash felan alırım diyorum. Poe gibi eğlendirecekse bende alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 diablo 2 hala en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 aldım grim dawnı ona da necromancer class geliyormuş hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=49VU7F3vXuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 2.5 is live Demon hunter sevenler koşsunlar yeni shadow buildi harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 i5 7200U - 940MX 4 GB ve 8 GB ddr 4 ram li laptopta 10 fps nin üstüne çıkmıyor. ayarları dibe de çeksem en yükseğe de alsam aynı fps de. böyle birşey yaşayan oldumu? Birde karakter seçim ekranında hero nun elindeki flail den sarkan parçalar düşüp boşlukta kayboluyor. 2.5 yaması mı bu hale getirdi acaba? varmı bi çözüm önerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 32 bit client ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hahah update diye sundukları şey bu mu yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 vaako51 said: i5 7200U - 940MX 4 GB ve 8 GB ddr 4 ram li laptopta 10 fps nin üstüne çıkmıyor. ayarları dibe de çeksem en yükseğe de alsam aynı fps de. böyle birşey yaşayan oldumu? Birde karakter seçim ekranında hero nun elindeki flail den sarkan parçalar düşüp boşlukta kayboluyor. 2.5 yaması mı bu hale getirdi acaba? varmı bi çözüm önerisi. oyunun geforce ekran kartını çalıştırdığına emin ol. yerleşik ekran kartı ile çalıştırıyor büyük ihtimalle. google da var çözümü eğer öyle bişey yapıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 tunch said: geforce ile çalıştığına eminim. nvidia gpu etkinliği diye bi yerde gösteriyor. kartın ayarlarından da ona atadım. sorun hala devam ediyor. bir iki d3prefs edit vermişler onları da yaptım gene kurtarmadı. Edit; sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 32 bit olarak çalıştırmayı dene. Standart blizzard her seferinde updateden sonra sıçıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 vaako51 said: tunch said: geforce ile çalıştığına eminim. nvidia gpu etkinliği diye bi yerde gösteriyor. kartın ayarlarından da ona atadım. sorun hala devam ediyor. bir iki d3prefs edit vermişler onları da yaptım gene kurtarmadı. Edit; sayfa başı. aynen 32 bit olarak çalıştırmak işe yarabilir. bi de community falan varsa girmiş olduğun onlardan çıkıp dene. driverların falan güncelliği de farkedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Ne yapsam düzelmiyor.32 bit te çalıştırdım gene 10 fps nin üzerine çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 FPS limiti açık olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 aynen fps yi limitlemiş olabilir. (ekran kartı veya oyun içinden. yada 3üncü programlardan) tabi oyun ekran kartını görmeyip ana kartdanda çalıştırıyor olabilir (on-board mı adı ne ise artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 hiçbişey çözmezse format at en temizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Fps limitleme olduğunu zannetmiyorum. Ekran kartının son versiyonuyla alakalı olabilir. Eski sürücüye nasıl dönerim ona bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 CPU - GPU aşırı ısınıp underclock yapıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar