µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 blizzard skin isini diabloya da getirsin, her sezon adam gibi ekleme yapsin hem onlar kazansin hem biz kazanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 TheRiverBelow said: sıkıntı kompleks+derin>casual şeklinde düşünüyor olmanızda. bunu savunurken de abartıyorsunuz. sıkıntı ad3m gibi kerkenezlerin hayatın başka bir alanında kompleks veya derin olamamasıdır belki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Kerkenez çok güzel bir kuş lan beni benzettiğin için teşekkür ederim benden yakışıklı çünkü kerkenez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Gangren said: Luriel said: İyide oyun hem casual olup hemde yeni bişiler ekleyebilir. Patch noteda gerçekten gerçek ancient item düşecek yazarsa bende dalga geçerim Grinding Gear gamesten 100 kat büyük oyun firması her sezonuna 3-5 uniq 1 tane mekanik ekleyemiyorsa camdan atlasın bi zahmet. GGG o itemleri yapmazsa, yeni birşeyler getirmezse her patch para kazanamaz. Blizzard'ın böyle bir derdi şu dönemde yok. Bir sonraki eklenti - Necromancer DLC - gelene kadar böyle devam edecek. blizzardın böyle bir derdi olmadığı için oyun gelişmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 necromancer packi hayatta almam, giderim patofexileda grim dawnda necromancer yaparım onu oynarım, yanında gargantuan yerine iskeletlerle paragon spamlayacan diye para mı verilir huehu paragon(bot) sistemini değiştirirlerse, bir de diablo3ün çıkışında yaptıkları gibi cross-franchise kampanyayla satarlarsa yapıştırabilirim ama 12 ay wow subscription devam edicem diyordun, diablo3ü blizzard kendisi ekliyordu hesabına, hatta üstüne beta veriyordu, hatta onun üstüne at da veriyordu hehueh http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/Get-Free-Diablo-III-With-World-of-Warcraft-Annual-Pass-Subscription-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Sparkcaster said: blizzardın böyle bir derdi olmadığı için oyun gelişmiyor işte admin ne zaman geliyor belli mi admin para batıyor almam lazım expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Lan tombul grlsene sen de path of exileda yeni lig basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ona ayıracak zamanım yok casualfagim bu oyunlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Sisqo oynayamaz poe kültürü yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 artan zamanda para kazanıyoruz, ömden 1000 liralık aleti 200'e satar mısın qanq diye mesaj atmıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Özeli ne karıştırıyon hırbo fakirsek suçumuz ne???????!?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 KIZIMSIZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi şaka bir yana inanılmaz zaman invest etmek gerekiyor anladığım kadaroyla. ben diabloda bile patch note yarım yamalak okuyup gerisini aluryele falan yamanarak öğreniyordum. gerçekten çok yüzeyselim o yüzden diablo benim gibi plebe yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yeni lig olayi aksam gelip 1-2 saat oynayip cikayim olayi degil pek. boostlama falan da yok cunku oturup kendin kasacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 lan gel işte öyle korkacak bişey yok. illa ilk liginde shaper farmlayacaksın diye bi kural mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Gitme gitme, kandırıyorlar seni. Totonu kesecekler tenhaya çekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bi gel sen sonra pişman olacaksın diabloya harcadığın yüzlerce saate sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 artık baban da peşinde değil galiba rahat rahat oynarsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Git gir kas eğer ben esodan zaman bulup kasarsam sana destek çıkarım haciq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 oynayın abi poe yi. akşam pizza totem buildi ile başlayacağım. saat sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 haber var mı ne zaman geliyor :) dünyanın en iyi hack & slash oyunu olmaya aday :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Necromancer Update: The Meleemancer https://us.battle.net//d3/en/blog/20597129 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 iyi olmuş lan https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/blog_header/d5/D5PTXJ22CWFT1489443423592.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bir de necro deneriz Şu oyunda sorunum tek başına oynarken zevkli, sonra grupla giriyorum hiç zevki yok ama patır patır item düşüyor üf diyorum böyle sıkıcı tek oynıycam, tek oynamaya başlıyorum bu seferde item çok az düşüyor zaman kaybı oluyor tribine giriyorum derken alt+f4 yapıyorum aylarca girmiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Path of Exile varken alınır mı şu an Diablo 3? Reaper of Souls'u da almak gerekecek gerçi şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar