Komutan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mustakbel patronun Nezih Barut'un dogum gununu kutlayan muzikal bir video hazirla. Hatirlamayanlar icin: http://www.milliyet.com.tr/sosyal-medyayi-sallayan-nezih-magazin-2124203/ Maalesef videoyu her yerden kaldirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 belki nişanlısı k.maraş'ın zenginlerindendir. aile şirketi vardır onun başındadır nerden biliyorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Masakari said: Benim bildiğim Adana'da bir tek ilaç yapıyorlar onu da satmak için kimseye gerek yok, kendi kendine satıyor meret. Kebapçı filan olmasın, kaburgacı? bu mu ilaç? said: Adana'da 6 gün önce Cono Aşireti'ne yönelik olarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen eroin paketlerinin içine fare zehiri, floresan lamba tozu ve kahve karıştırıldığı ortaya çıktı. http://www.haberler.com/conolar-eroin-diye-fare-zehiri-floresan-tozu-ve-3263338-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 huun said: 4-5 ay önce ilk defa gittim maraşa, kafamdakinden baya farklı çıktı. ortalamanın oldukça üstünde bir anadolu şehri. yıllar önce bir de elazığ çok yanıltmıştı beni. kutuplara gider gibi hazırlanıp gitmiştim. kıçım pişince "nasıl doğu lan bu?" diye sorunca haritayı koydular önüme. bildiğin ılıman iklim anasını satayım, 3 tarafı su. benzer bir durum, van-bahçesaray http://www.mynet.com/tv/goruntulu-haber-bu-kahvede-sadece-satranc-oynaniyor-vid-2030568/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 totemic said: belki nişanlısı k.maraş'ın zenginlerindendir. aile şirketi vardır onun başındadır nerden biliyorsunuz?? calisacagim diye kasmaz ..gider kapanir 4. olarak diger eslerle okeye otururdu.. bu ulke insanlari olmasa esasinda bir cennet..arada aklima gelir bizim yerimize suraya israilogullari filan gelmis olsaydi ne olurdu diye de herhale acikhava muzesi anadolu ormanlari filan diye bilet alip girmemiz lazim gelirdi anadoluya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 istanbullu/izmirli çağdaş, kocasının eline bakmak istemeyen bir kız olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 huun said: 4-5 ay önce ilk defa gittim maraşa, kafamdakinden baya farklı çıktı. ortalamanın oldukça üstünde bir anadolu şehri. kısa süre turist gibi gittiysen iyi ama altı ay jandarmalık yapıp çocuk tecavücüsünü kablo hırsızını sürekli sana kelepçelerlerse gayet ortalama bir anadolu şehri gibi gelmeye başlıyor abi. tabi ben de hep işin asayişini görünce karamsar bi tablo çizdim ama yobaz kere yobaz memleket yine. kayseri erzurum gibi olmasa da ilk beşe ona girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 seni askere nasıl aldılar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Onun durumunu bilmiyorum ama bizde de vardı bir tane normalde çürüklükmüş ama yapmak istiyorum gomtanım çekmiş.Hergün ağlıyordu askerde lsdkfjls Bir kaç kere de askeri hastaneye çürük almak için gitti vermediler uhdskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yobazlık ise mesela tekirdağ da çok yobaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 İç Anadolu şehirlerinin eline veremez hiçbir yer. Yobazlığın kitabı buralarda yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 goldbären said: huun said: 4-5 ay önce ilk defa gittim maraşa, kafamdakinden baya farklı çıktı. ortalamanın oldukça üstünde bir anadolu şehri. kısa süre turist gibi gittiysen iyi ama altı ay jandarmalık yapıp çocuk tecavücüsünü kablo hırsızını sürekli sana kelepçelerlerse gayet ortalama bir anadolu şehri gibi gelmeye başlıyor abi. VAY KARŞİM BEN DE CEZAEVİ JANDARMAYDIM FEYSTEN EQLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Feamer said: yobazlık ise mesela tekirdağ da çok yobaz... abi hayatında hiç tekirdağa gittin mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ben de jandarma asayiştim genşler beni de eqleyin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Enişte asker polis vs değil. Öğretmen. ad3m saydım bir önceki sayfada 3 postun var. 10 s. olsun diye kasıyorsun ama olmayacak... asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ginaly said: VAY KARŞİM BEN DE CEZAEVİ JANDARMAYDIM FEYSTEN EQLE ben merkez karakoldaydım sık sık gelip size satıyorduk tutukluları. dönemimiz tutmuyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 es durumundan gelebiliyor diye biliyorum ama ogretmenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: Enişte asker polis vs değil. Öğretmen. ad3m saydım bir önceki sayfada 3 postun var. 10 s. olsun diye kasıyorsun ama olmayacak... asdfgs Yok daha neler o benim tarzım hemen her topicde görebilirsin.10 olunca çıkartırız benim postları öyle hesaplarız l3l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 arkadaşlar ademe destek kampanyası başlattım herkes imza atsın topiğe... yalnız hep goygoy olmaz biraz destek de vermek lazım. şimdi kısıtlı bir alanda iş aradığın için gerçekten sıkıntı. işverneler çaresiz çalışanı sever. bir sebepten şirkete / şehre mahkum insanı istedikleri gibi eğip bükerler. bunu çok çaktırmazsan iyi olur. durumunu biliyor olsalar da güçlü gözük. olmazsa da kendini ezdirme illa ki başka bir fırsat bulur yer ayarlarsınız. acele etmeyin. canınızı sıkmayın. işler yolunda gitmez iş bulamaz evlilik sürüncemeye girer vs sorunlar çıkarsa zaten ayrılın daha iyi, ömür boyu arkadaş öyle olmaz zaten. imza: şimdiye kadar iki çıktığı olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Liebe said: Feamer said: yobazlık ise mesela tekirdağ da çok yobaz... abi hayatında hiç tekirdağa gittin mi sen? olmadığını iddia etmeyeceksin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yobazlık değil şoparlık var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 var yobazda var, ama anlatmak istediğim o değil yobazlık tek başına bir etken değil, tekirdağ örneğini o yüzden verdim, doğunun yobaz++ başka sorunları da var hatta yobazlık bunlarla sinerji yaptığı için çok daha büyük sorun çıkartıyor bu arada kavram kargaşası olmasın, yobaz ad & sıfat 1. din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse). 2. mec. bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hayatında hiç tekirdağa gitmemişsin belli ki. izmirde bile daha çok yobaz vardır tekirdağdakinden. not:tekirdağlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 O mantıkla dünyanın heryerinde yobaz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar