ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Nasıl lan? Adamların burnu bile kanamamış biri panik atak geçirmiş sadece. Allahın hikmeti? http://www.birgun.net/haber-detay/ogrencilerin-icinde-oldugu-asansor-9-kattan-zemine-dustu-145126.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bizim apartmandaki asansörde kurtarma sistemi diye bişi var. belki öyle bişi vardır dicem ama çakılmış diyor. iyi asansörmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Dogal seleksiyon sekteye ugruyor hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 fren var abi yenilerde oyle halat bosaldi cakildim zor is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 fren yapmıyor mu bunlar düşerken benzeri senaryoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ne allahı ya serbest düşmemiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Define cakilmak 9. Kattan freefall yapan kabinden saglam cikmak cok mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Aceba dedim tam çakılacakları zaman hep beraber zıpladılar mı? @Fistan Allah var kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Kent Konut diye bi site dedikleri yer, benim mezun olduğum sene inşaatı bitmişti. Yeni konutlar, lüks sayılabilecek bi yer İzmit'in geneline göre de ona göre önlem alınmıştır. Çakılma falan yoktur, birgün abartmasıdır klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Ahahah mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 7 öğrenci bi de bunların yarısı fazla kilolu olsa... hmm. asansöre girerlerken diyalogları tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bütün gazetelerde aynı haber var (çakıldı) cnntürkte videoda var ama ses yok bende ne konuşuluyor dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Çarpma anında zıplamışlar işte sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ad3m said: Aceba dedim tam çakılacakları zaman hep beraber zıpladılar mı? @Fistan Allah var kardeş. hani okuyan eden olur oyle bi durumda yere yatin abi yuzustu ziplamak gibi komikliklere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dylanN said: Çarpma anında zıplamışlar işte sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 çakılmamıştır, çakılsa yerinde duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Asansörlerde regülatör ve fren sistemi vardır. Asansör yere çakılmaz. Asansör halatlar boşalınca fren devreye girmiş frenle kaydırma yapmıştır. Normalde 1 metre gibi bir mesafede durur asansör ama frenler yeterince sağlam tutmuyorsa (ki her ay bakımda kontrole dilmesi lazım) kaydırmış olabilir. Kaynak: 10 senedir asansör sektöründeyim. Fren yoksa zaten ölürlerdi. Kurtulmassı felan yok. 9 kat dediğin yaklaşık 24 metre seyir mesafesinden aşağı düşmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 -Deno- said: bizim apartmandaki asansörde kurtarma sistemi diye bişi var. belki öyle bişi vardır dicem ama çakılmış diyor. iyi asansörmüş. Kurtarma sistemi özetle akü bağlantısıdır. Asansörde elektrik devreye girdiğinde asansörü en yakın kata getirir kapılar açar başka bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Esh said: fren var abi yenilerde oyle halat bosaldi cakildim zor is. Yenilerde değil 50 senedir her asansörde var. Ha Türkiyede denetimsizlikten freni sökülmüş, ayarsız, yada devre dışı bırakılmış olabilir ama frensiz normal şartlarda asansör olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 abi bven 2000 senesinden onceki asansorlere guvenmem yani. bizim sikko bina asansoru bile kac kere elden gecti. freni carti curtu ragulatoru falan takildi da hala bile kil oluyodum binerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Schindler'de mi çalışıyorsun hacıt sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ad3m said: Schindler'de mi çalışıyorsun hacıt sen? ThyssenKrupp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Esh said: abi bven 2000 senesinden onceki asansorlere guvenmem yani. bizim sikko bina asansoru bile kac kere elden gecti. freni carti curtu ragulatoru falan takildi da hala bile kil oluyodum binerken. Kırmızı Yeşil etiket mevzusu varsa binanda güvenebilirsin. denetimciler baya ince eleyip sık dokuyor. Hel bu seneden sonra yeşil etiket için 2016 das gelen yeni standartlar kullanılacağından zaten çoğu asansör sağlıklı olsa bile yeşil değil mavi alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Anladım iş mevzusu vardı schindler ile de oradaysan bilirsin belki diye şeyetçektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Tescili yapilirsa 2014 33 ab 81-20 falan etkilemiyor berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar