bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bıngıldak bey bana kızma ben 5-6 yıldır ilk defa günah işliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kizilcak bisi yok ki indir sen Bingildakta kim bilir ne oyinlari korsanladi zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kimin ne kadar yapmış olduğu yapılan şeyin emek hırsızığı olduğunu değiştirmiyor. adamlar iyi oyun yapmış, yapımcıyı desteklemek oyuncunun görevi. öğrencidir, durumu yoktur falan özel durumlar. durumu olup da beğendiği oyunu desteklemeyen ılıktır. kendi emeğinin de çalınması* ve karşılıksız kalması temennisiyle amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 resident evil ile fake boobs arasında bir ilişki var mı ya? twitchte olan yayınların yarısından çoğu fake boob cleavage yayını. ilk defa denk geldim bu kadar yaygınına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bingildak said: kimin ne kadar yapmış olduğu yapılan şeyin emek hırsızığı olduğunu değiştirmiyor. adamlar iyi oyun yapmış, yapımcıyı desteklemek oyuncunun görevi. öğrencidir, durumu yoktur falan özel durumlar. durumu olup da beğendiği oyunu desteklemeyen ılıktır. kendi emeğinin de çalınması* ve karşılıksız kalması temennisiyle amen. oynamadan begenip begenmedigimi nasil anliyacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 benim takip ettigim kadariyla oynayinca da anlamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 steamden alınan oyunlar 2 saat içinde refund edilebiliyor beğenmezsen. de çalmaya bahane arayana bahane bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bunun demosu var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 garaj mükemmel yapmış adamlar ya hahaha oyundaki modellemeler falan çok iyi arabaya senin binebiliyor veya onun biniyor olması seni daracık alanda ezmeye çalışıyor veya senin ezmeye çalışman falan çok epic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 calmak denmisken bu seri vaktinde alone in the dark'dan calarak basladi. gordugum en utanmaz, arlanmaz arak oyunlardan. belki de tutmus olanlar arasinda liste basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 arcane said: benim takip ettigim kadariyla oynayinca da anlamiyorsun. buyuk eksiklik degil valla benim icin oyunlardan anlamamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 eksiklik degil zaten en basta. ama biraz kararli ol sevdiginde. sana oyun yapmak bana oyun yapmaktan zor. orada dur dicen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bingildak said: resident evil ile fake boobs arasında bir ilişki var mı ya? twitchte olan yayınların yarısından çoğu fake boob cleavage yayını. ilk defa denk geldim bu kadar yaygınına. boobculardan biri dance mat le dark souls 3 oynuyordu 1 2 tane var oyle bingil bingil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 4. gunde ilaclamislar denuvoyu sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bilseydim streamleri izlemezdim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Bizim Alper'in incelemesi okur musunuz bilmiyorum da ekleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 ben 8 senedir falan çekmiyorum sanırım, genel olarak da forumda korsana full karşıyım ama 180 lirayı single player 6 saatlik oyuna gömmek istemeyenleri de çok iyi anlıyorum. dolar ve/veya bazı publisherlar sağolsun hala sapık fiyata oyunlar dayatabiliyor steam bize. türkiye'de max bir oyunun ederi 80-90 tl falan olması lazım 200 tl dediğiniz rakam, asgari ücretle 7 tane oyun alabilirsiniz demek. aşırı büyük saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 VR ile oynuyorum - direk texas chainsaw massacre da rol yapiyormusum gibi (70'ler versiyonu tabii ki). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Bilgisayarda oymuyorum ama grafiklerde bir sıkınt var galiba ya. Biraz düşük gibi geldi bana. Grafik ayarlarına baktım her şeyi high yaptım yine de sanki bir şeyler eksik gibi. Çok daha kaliteli grafikler bekliyordum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 en zor seviye de, sadece bıçak kullanarak, hiç ölmeden 2 saatte oyunu biteren bir tip var tube da. Niye öyle olmuş çok mu kısa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Böyle bir şeyin yapılabilmesi oyunun kısa veya kolay olduğu anlamına gelmez çünkü bu tür şeyleri hemen hemen her oyun için yapan birileri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 bloodborne ve dark souls 3 birer saatte bitirilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 stormeagle said: en zor seviye de, sadece bıçak kullanarak, hiç ölmeden 2 saatte oyunu biteren bir tip var tube da. Niye öyle olmuş çok mu kısa oyun. loot kovalamazsan, searching yapmazsan direkt bodozlama yürürsen biter evet. oyundan da 0 zevk alırsın. bu şekilde 1 saatte bitireceğin oyun çok var haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 böyle bitirenler 1 kere bitirip bırakıyor zaten Günde 15-20 kere bitirmiyorlar. En ufak zaman hatasından baştan başlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar