pontipati Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 şampiyon un dondurulmuş kokoreçi varmış, var mı benzer bir şey alıp yiyen? ilanda ortadaki http://img.a101aktuelurun.com/brosur/a101-28-kasim-4-aralik-2016-firsat-urunleri-katalogu-kokorec.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 abi eski adıyla et-balık şimdi et-süt kurumu mu ne oldu işte git oraya orada kokoreç satılıyor kiloyla hazırlanmış şekilde. ha önceden devlet kurumu oldu mu güvenirdik, misal aoç gibi kaliteli derdik, şimdi nasıldır boku püsürü temizliyorlar mıdır bilemeyeceğim. ona güvenmezsen,kasaplarda falan oluyor böyle yuvarlak haliyle ama, ondan al o tak taka tak tak kısmını sen yaparsın, bu sanırım parçalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Bunu ben de merak ediyorum ya kokusu evi batırır diye almadım hiç ama güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 valla canım çekti sabah sabah.. güzel midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 babam tost makinesinde kokoreç yapıyo ya. dondurulmuş olanı bilmiyorum da baya alıp yapıyor çok da güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 feverfeverray said: babam tost makinesinde kokoreç yapıyo ya. dondurulmuş olanı bilmiyorum da baya alıp yapıyor çok da güzel oluyor. tavayı anlarımda tost makinası nasıl oluyor? yağı falan akmıyor mu?? nerden alıyor acaba? köşe başı kasaplarında satılmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Yağ haznesi olan tost makinaları var bende de var bitane, rahat oluyor öyle. Bunu gerçi tavada yapıp sosa bulayacaksın bol acılı. Mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 ben almıştım böyle hazır bayaa hayal kırıklığına uğramıştım dikkat edin bayaa ağır kokuyor, alıp tavaya kavurup yerim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 agır koku dedin de geçen isveç köfte aldım ikeadan.. ula tepsiye ser fırına ver diyor ev bir koktu 20 dk havalandırdım her yeride anca toparladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Migros kasap reyonunda gördüm ben pismin ve dondurulmus satiyorlardu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 totemic said: tavayı anlarımda tost makinası nasıl oluyor? yağı falan akmıyor mu?? nerden alıyor acaba? köşe başı kasaplarında satılmaz heralde. bizim buradaki markette satılıyor. tost makinasının kenarlarından akıyor tabii, altına gazete seriyor oraya aksın diye. sonra temizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 o ne öle ya köylü stayla. tava icat edilmemiş mi o muhitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 dedi sabo. ihtiyar bak hele..!! babam tost makinesinde yapmak istiyorsa öyle yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Seneler evvel 2005-2007 arası alıp yapmıştım ama karıfuarında satılan markasız versiyonunu. Tadı iyiydi ama son kullanma tarihi çok kısaydı diye aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Şampiyon bu arada şubelerinde de böyle yapıyor. Hazırına güvenebilirsiniz tahminen kendi mekanlarında kullandıklarını paketleyip yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 En iyisi kasabınızdan almak. Kasap yoksa Migros Real vs'de kuzu kokoreç oluyor muhakkak. Oldukça lezzetli oluyor kendin yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Dondurulmuş ette en iyisi keskinoğlu piliç adana. Hem baya ucuzdu hemde kebapçıdakinden daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 piliç adana çok koku yapıyor ekmek arası yapıp götürünce bi yere 2 kat poşet çekmek gerekiyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 2*160gr ton balığı lavaş mısır mayonez turşu 10-15 lira tutuyor a101 de baya iyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ton balığını haftada birden fazla yemeyin diyorlar. İçinde kurşun mu, ağır metal mi ne oluyormuş fazla yiyince vücutta birikip soruna yol açıyormuş. Mısır zaten gdodan hükümlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 tüm balıklar için geçerli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 civa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Borlach said: tüm balıklar için geçerli o. hayır değil. büyük balıklar için geçerli. büyük balıklar arasında insanların en sık tükettiği de ton balığı olduğu için o yüzden ton ile ilgili özellikle uyarılıyor insanlar. haftada 300 gram falan yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar