Zyrobod Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 vlc ve gom playerım var. aynı anda hem türkçe hem ingilizce üst üste oynatabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 oynatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://easypronunciation.com/en/merge-two-subtitle-files-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Problem nasıl okuyacaksın takip edeceksin hayırlı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Çok kişi izliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ingilizcemi geliştirmek için izlediğim bir yöntem sadece. şu verdiğin siteye bir bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bu arada bunun ayarını VLC veya GOMdan bilen birisi varsa yazabilir mi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Burada destekleyen playerlarda nasıl yapılacağını da anlatmış. https://www.raymond.cc/blog/playing-two-subtitles-at-the-same-time-in-dvd-player-and-computer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 gom'da var. bi altyazıyı tutup playback ekranının alt yarısına atıyosun, ikinciyi de tutup üst yarısına atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 böyle bi site vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 buldum https://ororo.tv/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Catze said: buldum https://ororo.tv/tr ya girdim fifth elemente bastım ortasından 15 dkdır izliyorum neden böyle yapıyorsunuz olm kilitlendim kaldım mal gibi big bada boom diye fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 nasıl olduğunu buldum. zaten km player için link atan da olmuş. ihtiyacı olanlar için km playera göre anlatıyorum: km player oynatıcısının arayüzüne sağ tıklıyoruz > altyazılar > birçok altyazı ekle (eklemek istediğimiz altyazıları aynı an da seçiyoruz) arayüze tekrardan sağ tıklıyoruz > altyazılar > altyazı dilleri > 2.altyazı (1.altyazıyı otomatik seçmiş oluyor) bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 güzel ama sistem, birden çok farklı dillerde altyazıyı aynı anda oynatıyorsun ve bilmediğin kelimenin üstüne gelince sana çeviri falan da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Zyrobod said: ingilizcemi geliştirmek için izlediğim bir yöntem sadece. şu verdiğin siteye bir bakıyorum. Cok da duzgun bir yontem degil zira beyin genelde isine geleni seciyo. Bir de ceviri farkliliklari var tabi. Kafa karistirmaktan ote gitmeyebilir. Rosetta Stone ya da turevi bisey dene istersen bi. Bak bakalim ise yarayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 İngilizce alt yazılı güzel senaryolu oyunlar oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Abi çok çok zor yaparsın bence bunu ha amacın seyse abi inglizcesini okiyim gerekirse türkçesine bakıyım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar