Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 said: Şirvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster Bizim hayatımız hikaye olmuş. Bak sana birşey söyleyeyim yakın zamanda olan birşey 5veya 6 ay oldu. Ruslar türkmenleri dağda sıkıştırdı tükmenlerin cebhanesi bitmişti ruslar tanklarla bombalıyorlardı türkmenlerisuriyede olan bir olay. Dağın zirvesinden ağaçlar çatırdaya etrafı toz dumanı kaplamaya başlamıstı ağaçlar devriliyordu birden apartman boyunda insanlar belirdi. Elleri ile tanklara bir vuruyorlardı 5 parmağın izi tankla tutup fırlattıar. Şimdiyeceksinki ordamıydın bende diyecemki sana benbilmem. Rusar arkalarına bakmadan kaçtılar. Bu dünya sizin gördüğünüz pencere gibi değilki ne sırlar var ne insanlar var gece uyurlar bir bakarsın başka yerde görevlendirilmişler. Allah kime ne vereceği ne görevler ne özeĺliklerle donatacağı bilinmez. Saygılar şizofren detected sdgdfgfsd bence gerçek define bu sitenin ta kendisi xDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 soyle birsey buldum nedir bu diye konu acmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 sana büyük bi hazine var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yilan var..bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Nekro said: soyle birsey buldum nedir bu diye konu acmak lazım AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 hoşuna gitti bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 deli misin bayıldım.. Bu forum kadınlarklübünden sonra en iyi hazinemiz oldu (no pun intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 said: DEĞERLİ KARDEŞİM BANA KALIRSA KENDİNİZİ KORKUTMİŞSINIZ BAŞKA BİR İZAHI YOK. DEĞERLİ KARDEŞİM HANİ HEP DEFİNECİLERİ KORKUTURLAR UĞRAŞMASIN LAR BU YÜZDE CİN,TILSIM,VESAİRE DERLER ASLINDA HER YERDE CİN,TILSIM HELE TEK MEZARLARDA OLMAZ DA OLAMAZ DA BÜYÜK HAZİNELERDE DİNİ ADAMLARDA YANİ PAPAZ VE PAPAZ EVİNDE KİLİSELERDE EŞKİYA HAZİNELERDE VS GİBİ YERLERDE OLUR AMA KENDİNİZİ KORKOTMADAN KORKARSANIZ GÖLGENİZ SİZE YARATIK GİBİ OLUR. bold kısımdan sonra "yok inanmayın öyle şeylere" diyecek sanıp heyecanlandım lan. adam HER YERDE dedi. bu arada kendinizi korkotmadan korkarsanız gölgeniz size yaratık gibi gelir gençler. hadi mis gibi bilgiyi de kaptınız haylazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Acaba bunlara hazine haritası satabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Ben aldım imzaya teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 bi de topiği açan arkadaş nerede? başka mesaj da atmamış, nereden buldu acaba bu forumu. olm "lan acaba??? olur mu ki lan? aslında üyü para" diye bir iki yokladı mı ya dfgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 dana22 said: definecilik yasasina gore.. zaten oren yerleri sit alanlari vs vs de kazi yapamiyorsun.. turizm bakanligi temsilci gonderiyor onun masraflarini sen karsiliyorsun birkac izin alman lazim buldugunun % 40 ini sana veriyorlar.. falan filan..yani bu abilere ters kulliyen.. bildiğim kadarıyla altın çıkarsa onun değerinin %40 ını veriyorlar da tarihi eser sayılan bi şey çıkarsa, altından da olsa, hiç bişi alamıyosun, masraflarının bir kısmını mı ne karşılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 saolsunlar ya. kim haber verir abi o zaman. lidyalı bir sevgilimin falan olması lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 okudum konuları, gayet akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 haber vermeyi bırak, çıkanlar altından tarihi eserse kuyumcuyada gitmeye tırstıklarından kendileri eritiyolar. külçe altın yapıp götürüp satıyolar 1/5 parasına falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 siteyi incelerken buna rastladım https://www.youtube.com/channel/UCPQ69N_CKAJZ4k-RPO6Fu_A ne cevherler varmış tam bir constantine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 nasıl 1/5 parasına. gidip direk 1e1 satarsın %kaç pure ise. benim var kuyumcu arkadaşım. isterseniz hallederiz. sıkıntı yok. demirci lazım bide eritmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ulfang said: siteyi incelerken buna rastladım https://www.youtube.com/channel/UCPQ69N_CKAJZ4k-RPO6Fu_A ne cevherler varmış tam bir constantine abii orda cinsel iktidarsızlık da var. direk klasik cinci hoca bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 iki de mage bulduk mu tamamdır hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 eritilmeden önceki altından tarihi eserin fiyatıyla eritildikten sonraki külçe halinin ortalama fiyat karşılaştırılmasıydı o ,:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 haumm. anladım. biri yasal izinlerine de baksın o zaman bu işin, guildi kurup mezarlığa dalalım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Masakari said: Acaba bunlara hazine haritası satabilir miyim? götüren en çok burdan götürmüş, o yüzden bu konuda daha dikkatli yaklaşıyorlar da ortaya kaliteli bi yapıt çıkartırsan güzel de bi senaryo yazarsan her türlü gider fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://uo.stratics.com/thb/info/tamap.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 e abi ne kadar hazineci olsan da tek başına çıkartılmaz o, mage lazım, hırsız lazım, güvenliği sağlamak için tetikçi lazım.. bu forumdakilerin bunları yadırgamaması gerek, 10 yıl önce haberimiz olan konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Jaegerjaquez said: said: Sayın Konyalı kardeşim. Resimlemeniz yetersiz. Ayrıca; Çubuk kullanmadan, cihazla bakmadan yapacağın her iş ancak kas çalıştırır. Bu hafta sonu olmaz da, sonraki haftaların bir pazar günü; O geniş kayanın üzerinde; bir kangal Torku acılı sucuk alacan. Tel ızgara üzerinde pişirecen. Bir taraftan da aleminyum demliğe çayı koyacan. Sen bu işlerle meşgul olurken bende sana boşlukları bulacam, Derinliklerini tespit edecem, hadi bi de içene bakayım ne var diye. Buraları bu resme göre garibanlarla dolu. Çoğunda birşey çıkmaz. Çıkanlar da olur amma azdır. Sonra beni eve bırakacan. Prosüdürü yerine getirince de işleme başlarsın. Ben pikniği severim. Bağ bahçe işine hiç karışmam. Sende bize bir dua edersin bize yeter inşallah. zükecek :DDDD adamlarda ki sorunun nedeni "aleminyum" zehirlenmesi olabilir :) said: aleminyum demliğe çayı koyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar