Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 abi soyle, araba yerliyse baya ucuz. Yerli arabalar patates tabi, bitek pejo 206 var eski apaci kasa. Oda burda uretilio oda ucuz 10k dolar civari bi para. Onun disindaki butun arabalar ekstrem pahali. zaten kore veya cin falan degilse araba yedek parcaya ulasmakta zor oluyormus. Civic sormustum, 150ktl ye denk geliodu. Oyle pahali. Tabi alan aliyor. calimero said: suark sen iran'da alıp buraya getirsene sonra, vergi falan düşüktür sanırım orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Lopeth said: modifiye değil de direk lpg li arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz = Tek farkı fabrika garantisi, bir de motoru LPG'ye göre ayarlıyorlar. Bu dönemde elinizdekiyle idare edin diyeceğim de dinleyen çıkmaz buradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Holy, motosikletlerde bi indirim yapsana ya. Africa twin hayalim var, o kdar sana tütün de buldum. bilmiom gerçi almaya gittin m ifadçöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 goldbären said: vay katip caddy ile makasa ve radara giriyor musun hala? 6'lı cd changer var nasılsa taklaya gelmezsin :) Sene 2016 iki yıl oldu alalı hem makas atıyorum hemde kapının o tok sesi ile huzur buluyorum Naappcaannn Caddy mi alacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Peki sorumu şöyle genişleteyim 1.2 motor lpg li bir araç km de kaç kuruş yakar? ve kabaca bir hesap yapsak 1.6 tdi motor bir araç ile 1.2 lpg li bir araç arasında km de kaç kuruş fark eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 1.2 atmosferik mi yoksa turbo mu? beygirleri nedir? Şanzıman tipi nedir? Daha detaylı bir şey istiyorsan araç ağırlıkları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 dünya dizeli yasaklıyor salınım yüzünden derdiniz dizel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Evet bütün dünya dizeli bitirmeye yönelik strateji çiziyor da daha Türkiye'de bir numara yok. Bu yüzden Türkiye'de dizel satışları daha da artacak muhtemelen önümüzdeki bir kaç sene. Millet avrupa'ya satamadığı dizeli verecek Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi uretmesinler o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bu arada dizel kullanan taksiciler baya arttı dacia cip e benzeyen modeli dizel alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Holy said: Fiyatı konusunda bilgim yok ama ÖTV zammı, kur artışı falan derken çok ucuz bir şey gelmez muhtemelen. 2.0 motor gelmeyecek. Düşük cc'li bir motorumuz var avrupa'daki hatchback model için 1.0 turbo ama sedan'a gelir mi ben de bilmiyorum açıkçası, en azından bu bi sene içinde yok. Holy sen Takahiro Hachigō musun? bağlantın ne hondayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Holy'nin asil adi Asimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Seviyorum ben Honda'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuştum hemen aldılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Sifir arac alirken kafadan dizel icin 10bin TL civari bir fark vermek gerekiyor. LPG yi ise 1.5 bin TL ye takiyorlar.. Aradaki 8.5 bin TL fark bile 2-3 yillik yakit parasi eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Selam, Yeni motor amma övüldü yahu! Alt tarafı Honda yani :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bi test sürüşü yapın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 honda + lee = holy gerçek ismine ulaştım holynin, büyük resmi gördüm şimdi dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 samaella said: dünya dizeli yasaklıyor salınım yüzünden derdiniz dizel lan Dizeli ticarilere, benzin / lpg'yi bineklere zorunlu kılarlarsa daha iyi olur. Japonya modeli işte. Çünkü herkes dizele abandıkça elde kalan benzin ihraç ediliyor, ABD de bunun keyfini sürüyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Selam, Bence de Japon mantığı güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ticaride hybrid/elektrikliyi zorunlu kılmaları gerek. şunun elektriklisi:http://www.karsan.com.tr/urunler/detay.aspx?SectionID=9RE4fgwzlaDdhUADe4b0zQ%3d%3d&ContentID=w5xyXqnAswJuHTQ2iXxBpg%3d%3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 abi ne olacak önceden alınmış dizeller biri ona cevap verirse sevinirim sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Selam, Çok basit. Ömür biçilecek. Ömrü tamamlanan direkt hurda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 LPG'ye 16 kuruş zam geliyormuş gece. Doldurun fırsatınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar