Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 cevaplar için çok teşekkürler. şimdi bişey daha sorayım madem. böyle ucuza boş beleş bi yüksek lisans biliyor musunuz? ben arel'e kaydolmuştum 6500 domaldım afedersiniz. tekrar domalmam gerekirse -ki öyle görünüyor- 6500 domalmayayım, daha ucuza kapatamaz mıyız bu işi? okulun vasfının hiçbir önemi yok. öğrenci akbili artı tecilimi alayım bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 yesevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 hahah yup, ahmet yesevi <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 dönemlik 3k tl diyor lan çok be olum? dönem dediği 1 yarıyıl dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Kıbrıs'taki özellerden çözmüştü benim arkadaşlarım, daha ucuz oluyormuş. Onlara bi bak istersen yakın doğu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ha şahsen kayıt olman gerekiyor, gidiş dönüş günübirlik uçak parasını da hesaba ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Tezli ücretsizleri zorlasana kazıklanacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tezlide devam zorunluluğu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tezli de hiçbir şey yok.ders kaydı yap yeter, istersen 3 yıl gitme. arka sayfada yazana göre 2 yılda dersleri veremezsen atılıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tezsizlere para harcayağınıza tezli girin.mesela mühendislik mezunları varsa deu'da iş sağlığı güvenliğine girsinler.güle oynaya girersiniz, 30 kişi alıyorlar her dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ales kaçırsan sorumsuzlar için tezsiz şart sanırım. bi dahakine tezli girmeye çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Gelin deniz turizmine tezli de var tezsiz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bu arada yüksekte yaş sınır 29 mu 32 mi, nedir son değişikliklerden sonra durum, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 32, lisans 29. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Aynen mezun olmadıysan sınır 29 diğerleri için 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 okuma durumunda lisans 29. mezun oldugunda yaşa bakmaksızın 2 sene tecil. yüksekte de 35. mezun olunca yaşa bakmaksızın 1 sene tecil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 6 sene yüksek okuyup mezun olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 way arkadaş tecil mecil iyi valla hemen kökle birader. tecil ettirin ama fazlada abartmayın, ben okul biter bitmez gittim, yaşı gocuman olanlar için zordu bu askerlik. Herif şansına doktordu 38 miydi 40 mıydı ne dağ bayır gezdi garibim. Benim şansıma Tuzla Piyade Okulu kura ile Eski Foça Jandarma komando taburu oradan da Van Jandarma komando taburu çıktıydı. Hey gidin ne çok zaman geçmiş. Yapamayacaklar için tecil olmadı bedelli beyler Ben 16 ay yaptım elimden g3 bir kere bile düşmedi timimle dağ bayır gezdim anasını satayım. Bildiğim tüm silahları kullanabilirim hala. Neler gördük neler hey gidin hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 xaty said: Xenocide said: özele gitme bana da açıkla. şimdi benim kasım 2018'e kadar tecilim var. lakin yükseklisansım diyor ki "sen bu okulu ocak 2018'e kadar bitirdin bitirdin, yoksa atılıyorsun." ben tabii ki okulu okumuyorum. yani bitmeyecek. dolayısıyla atılıcam. Soru 1: atılırsam kasıma kadar giden tecil iptal olur mu? soru 2: başka bi yükseklisansa tekrar yazılınca tekrar tecil oluyormuş doğru mu? soru 2'yle bağlantılı soru 3: dediğimin olması için okuldan atılmak değil de kendim gidip kayıt sildirmeliymişim. doğru-yanlış? edit: soru 2'nin cevabı varmış arkada lakin 3. soruyu öğreneyim. atılırsam yine yapabiliyor muyum o yeni YL yazılma bug'ını? illa kayıt sildirmem mi lazım 1. atılırsan okul askeralmaya yazı yollar, bu artık öğrencimiz değil gereğini yapın diye. tecili siliyorlar 2. başka yükseklisansa kayıt olup tecil edersin tekrar 3. okuldan okula değişiyor, bazısı başka yerde kaydın varken tekrar tecil etmiyor, konu karışıyor falan. biraz senin takip etmen gerekebilir. bazı okulda hiç sıkıntı olmuyor. örn tili'nin mesaj eski okulda kaydım devam ettiği için tecilimi yapamamış yeni okul. şimdi eskisinden kaydı sildircem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar