Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüksek lisans misans diye askerliği tecil ettirdim

Saeros

Öne çıkan mesajlar

cevaplar için çok teşekkürler. şimdi bişey daha sorayım madem. böyle ucuza boş beleş bi yüksek lisans biliyor musunuz? ben arel'e kaydolmuştum 6500 domaldım afedersiniz. tekrar domalmam gerekirse -ki öyle görünüyor- 6500 domalmayayım, daha ucuza kapatamaz mıyız bu işi? okulun vasfının hiçbir önemi yok. öğrenci akbili artı tecilimi alayım bana yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
way arkadaş tecil mecil iyi valla hemen kökle birader.

tecil ettirin ama fazlada abartmayın, ben okul biter bitmez gittim, yaşı gocuman olanlar için zordu bu askerlik. Herif şansına doktordu 38 miydi 40 mıydı ne dağ bayır gezdi garibim.

Benim şansıma Tuzla Piyade Okulu kura ile Eski Foça Jandarma komando taburu oradan da Van Jandarma komando taburu çıktıydı. Hey gidin ne çok zaman geçmiş. Yapamayacaklar için tecil olmadı bedelli beyler
Ben 16 ay yaptım elimden g3 bir kere bile düşmedi timimle dağ bayır gezdim anasını satayım. Bildiğim tüm silahları kullanabilirim hala. Neler gördük neler hey gidin hey
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Xenocide said:

özele gitme bana da açıkla.

şimdi benim kasım 2018'e kadar tecilim var. lakin yükseklisansım diyor ki "sen bu okulu ocak 2018'e kadar bitirdin bitirdin, yoksa atılıyorsun."

ben tabii ki okulu okumuyorum. yani bitmeyecek. dolayısıyla atılıcam. Soru 1: atılırsam kasıma kadar giden tecil iptal olur mu?

soru 2: başka bi yükseklisansa tekrar yazılınca tekrar tecil oluyormuş doğru mu?

soru 2'yle bağlantılı soru 3: dediğimin olması için okuldan atılmak değil de kendim gidip kayıt sildirmeliymişim. doğru-yanlış?

edit: soru 2'nin cevabı varmış arkada lakin 3. soruyu öğreneyim. atılırsam yine yapabiliyor muyum o yeni YL yazılma bug'ını? illa kayıt sildirmem mi lazım

1. atılırsan okul askeralmaya yazı yollar, bu artık öğrencimiz değil gereğini yapın diye. tecili siliyorlar
2. başka yükseklisansa kayıt olup tecil edersin tekrar
3. okuldan okula değişiyor, bazısı başka yerde kaydın varken tekrar tecil etmiyor, konu karışıyor falan. biraz senin takip etmen gerekebilir. bazı okulda hiç sıkıntı olmuyor. örn tili'nin mesaj

eski okulda kaydım devam ettiği için tecilimi yapamamış yeni okul. şimdi eskisinden kaydı sildircem bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...