Patice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 sabonis said: Esnaf said: işten eve gelirken kelle paça gömdüm saygılar. kelle paça içenleri seviyom ya. canım çekti şimdi bak. https://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/kelle-paca-corbasi-kervansaray-iskembe-salonu-umraniye-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 söğüş söyledim ben de bol beyinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 NSFW Hayvan Seversen izleme bak uyariyom youtube videosu, gore degil ama ben biraz rahatsiz oldum yiyen yiyo valla belkide normaldir bilemedim : sonucta danalarda tavuklarda bir sekilde kesiliyo dimi? aman neyse youtube izin vermis, napalim, yapistirr https://www.youtube.com/watch?v=YQIt9HmXVU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Patice said: sabonis said: Esnaf said: işten eve gelirken kelle paça gömdüm saygılar. kelle paça içenleri seviyom ya. canım çekti şimdi bak. https://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/kelle-paca-corbasi-kervansaray-iskembe-salonu-umraniye-02.jpg meh. bol salçalı amatör eğlendirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yemek yapmaya üşendim mcdonaldsa gittim. evet yemek yapmaya üşendim, bu diz boyu karda bata çıka yürümeye üşenmedim. evet pişmanım, ama evet, yine olsa yine yaparım. mcdonaldsla öyle tuhaf bi ilişkimiz var. ama dönüşte kıyma aldım, şimdi onları hazırladım yarın fırında köfteyle baharatlı patates yapıcam. gerçi niye kıyma aldıysam, tavuk veya hindi filan alsaydım keşke. bundan da pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yani yarin yine mc donalds a gideceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yok ya o ihtimali ortadan kaldırmak için hazırladım işte. her şey hazır olunca sırf pişirmesi kalınca üşenmiyorum. 3-4 gün yeter, onlar bitene kadar fast food yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ben yemek yapacak halim yoksa yemek sepetine giriyordum ama oda feci sıktı arkadas... En buyuk sebep Maltepede olmam sanirim Her yer, ama her yer paso kebabci... Adam gibi hamburger yapan bi yer yok varsa da getirdiginde buz gibi olmus hamburger, yavsamis patates vs. Pizza desen olanlarin hepsi Dominos tier. O yuzden kebaptan kusup evde yapiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 hayatımda en nefret ettiğim şey heralde ev yemeği ve catering firmaları medeniyete en yakın mesafe olduğum yere 80km gece sürüşüde yasak akşam 5ten sonra pek çıkamıyoruz her gün tost yapıyorum lan : izinde yemeksepeti ne güzel bişeymiş diye yemek tanrılarına dua ediyorum bide 20 kilo verdim yemeksizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 şu dünyada yemek yapmak kadar güzel bir şey yok fakat ardından etrafı toplaması, bulaşığı vs bok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Akşam ki karides hayalim. Etli Nohut & Pilav + Turşu ile son bulurken. üstüne çıkan Etli Kırmızı biber dolması ile biraz heyecanlandım :) ama ama ama geldi ve çattı deli gibi açım şuan :( ve açken çok mutsuzum ama 9 kilo fazlam var ve az yemem lazım bu akşam ne yesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Yok abi Evliyseniz ve eşiniz hamileyse zaten sizin pek bi tahmin etme veya canınızın birşeyler isteme şansınız pek yok :) onu bir kez daha anladım. akşam ki menümü ? 4 yumurta + 250gr Çeçil Peyniri + Patlıcan Herse + tam yağlı koyun peyniri 1 ekmek Hiç aklımda böyle birşey yoktu. neyse 17:00 a görüşmek üzereeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 deadwoll said: Ispanak yaptım, üstüne de yumurta kırdım saat 5 gibi. Şimdi dolaptaki bifteği pişirip yesem mi yemesem mi onun çelişkisi içerisindeyim :< Ispanakli yumurta yiyene biftek cok bence... Cagir bi arkadasin falan yesin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ulan. yeni yemek yemiştim, yanlışlıkla youtube yerine yemeksepeti açtım. güzel butik hamburgerciden joker çıktı diye durduk yere sipariş verdim hsdfuhsdufhasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Yemeksepeti çok tehlikeli, dün gece 9 gibi sütlü bir tatlı alayım diye girip fıstıklı baklava sipariş verdim.Gece yatmadan baklava yemek mukemmelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 yatmadan pizza ve kola daha güzel ya. son 1 senede hayatımda yemediğim kadar pizza yedim geceleri sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 evlendikten sonra benim hiç böyle sorunlarım kalmadı ya. sanırım ondan fazla kilomda kalmadı baya iyi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Nasıl ya :) ben evlendikten sonra 10 kilo fazlan oldu ki 10 kilo fazla benim için %15 fazlaya denk geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 gencler canim kısır cekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 taco yapın evde. isteyene özelden tarif atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ona misirunu lazim kafadan modifiye genetik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Evlendikten sonra nasıl başardın kilo almamayı,evlendikten bir yıl sonra 12 kilo aldım diyenim hava atıyordu bizimkilere. Yabancı biriyle evlisin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ben 3-4 kilo verdim ki düğünden öncede vermiştim işte. sağlıklı yemekler yapıyor ayrıca düzenli yiyoruz işte öyle veriyorsun abi. kendi de spor yaptığı için dikkat ediyor öyle sakat şeyler pişmiyor evde. ayda bir oreolu cheesecake, haftada bir kek dışında sadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar