monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Merhaba, Yıllardır içimde dolup taşan bu hayata gelmemin bir amacı olduğuna dair düşünceler var. Sanki sıradışı birşeyleri başarmak için gelmişim, sıradan insanlardan farklıymışım gibi hissediyorum ama standart plaza insanı hayatından kopup birşeyler gerçekleştirecek gücü kendimde bulamıyorum. Aslında herşeyi bıraksam ne yapacağım konusunda da fikrim yok pek çok uğraşım kendimi geliştirdiğim pek çok şey var ama sadece böyle kendimi diğer insanlardan farklı hissetmek dışında bir somut birşey yok elimde. Bazen de mevcut sistemin ve okuduğum "sen farklısın şimdi dışarı çık ve hayalini gerçekleştir!" saçmalıklarının bünyeye yerleşmiş olması gibi görüyorum bu duyguyu. Sizlerde de var mı böyle düşünceler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 her beyaz yakalıda var olmaması zaten anormallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Sen secilmis olansin. Memleketi sen kurtaracan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 klasik türkiyenin beyaz yakalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Hepimizde bu düşünce olduğu gibi Hepimizde bu düşünceyi 'herkeste var yea' diyerek gömme tavrı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 var tabi cunku underperform ediyorsun. ama bunun konusmak zararli, kagit ustunde bi liste cikar , olmasi gerekenleri yaz abi. Sonra bunlara yonelik aksiyon almaya basla, hizli ve planli bir sekilde. Konusmak,hedeflerinden bahsetmek sadece isini zorlastirir. Bunun bilimsel aciklamalarida vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 monoscope said: Bazen de mevcut sistemin ve okuduğum "sen farklısın şimdi dışarı çık ve hayalini gerçekleştir!" saçmalıklarının bünyeye yerleşmiş olması gibi görüyorum bu duyguyu. Öyle öyle. Bizlerde yok normal hayatımızı yaşıyoruz. Büyük bi planın parçası falan da değil hani bu hislerin, ürün yerleştirme ve reklamlardan etkilenip bilinç altına attığın bazı olayların dışavurumu sadece. Sanırım zayıf bi karakterin var ondan kaynaklanıyor. İtaatkar bir kadın bularak erkek olmayı dene, üstesinden geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ureyip cocuguna kendini bisi sancak hastalikli dusunceleri aktaracaksin abi spoiler vermek gibi olmasin Mesela standartlarin disinda falan yetistirirsin cocugunu bunu yaparken eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bende de vardı ergenlik döneminde bu tarz 'hayatın anlamını arama, ben bu dünyaya niye geldim, uzaklara gitmeliyim ,ben farklıyım, hayatın amacını bulmalıyım' vs Sonra into the wild izledim , ben de çöllerde yaşicam bedevi olucam falan gibi hayallerim vardı. shdhs Neyseki ergenlik dönemi buhranıydı benimki geçti gitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 şu anki kafa yapın nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben çözümü kasmamakta buldum. gerek yok. takıl işte. maaşını al git eğlen bir kısmıyla, geç evine film dizi izle ütünü yap çamaşırnı yıka sabah işe git. çok komplike hale getirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 olunce gubresiniz abi iste tldr; kasmayin cok, raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Standartlarin disina cikmak cok pahali abi dolar 3.5tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Norak said: olunce gubresiniz abi iste tldr; kasmayin cok, raad olun Bu nasil mantik abi. Asil ozaman kasman, guze biseyler yapman lazim. Hani seni cennette bekleyen melekler falanda yok bok olucaksin yani T zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 gerek yok, ayrica onlar melek degil kuru uzum, 72 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Y jenerasyonu yazisini paylasmalik baslik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ortaokula kadar falan vardı bende, sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 orta okulda çalışıyorum ama niye çalışıyorum diye mi soruyordun kendine. bravo. lan bir topicte de op yi ezecem diye saçmalamayın pls. etek traşında kaybolmayan tüy gibi. bitmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 hayır sıradışı işler başarma ve sıradan insanlardan farklıymış hissinden bahsediyorum. her lafı en olmadık yere çekmeye de üstünüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben bazi gunler hissediyorum buna benzer, insanlardan farkliymisim falan diye degil de, ya ulan calisiyoruz calisiyoruz nereye kadar diye. islerin bitmedigi, gunun saat 11de bittigi zamanlarda oluyo. eve gelip rahat rahat uzanip bi iki bolum dizi izleyemedigim ya da oyun falan oynayamadigim gunlerde hissediyorum. sanirim 2 cozum var. 1. ya elinde o 1 saat olmayacak, zaten dusunmeye vaktin olmayacak. kole gibi calis ye uyu calis ye uyu olcak. 2. elinde min 3 saat olcak her gun. aksamlarin keyifli bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 turk insaninda uretkenlik yok onun sikintilari bunlar. hobisi yok insanlarin ve insanlar uretmiyor. uretmeyen adam mutlu olamaz. eve gelip aksama kadar dizi izliyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Anelor said: turk insaninda uretkenlik yok onun sikintilari bunlar. hobisi yok insanlarin ve insanlar uretmiyor. uretmeyen adam mutlu olamaz. eve gelip aksama kadar dizi izliyor insanlar. özet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 http://i.imgur.com/mabRf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 near death experience yaşa . bir şeyleri başarma hissin falan kalmaz.sevgi pıtırcığı gibi tüm chakraların açılmış vaziyette gezersin ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 sana bir doz carlos castaneda kitabı, biraz hiççilik, mevlevilik, ibn arabi ve taoizm yazıyorum. sonra da peru ya güzel bir ayahuasca yolculuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar