Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşama amacı, standartların dışına çıkmak vs. vs.

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Yıllardır içimde dolup taşan bu hayata gelmemin bir amacı olduğuna dair düşünceler var. Sanki sıradışı birşeyleri başarmak için gelmişim, sıradan insanlardan farklıymışım gibi hissediyorum ama standart plaza insanı hayatından kopup birşeyler gerçekleştirecek gücü kendimde bulamıyorum.

Aslında herşeyi bıraksam ne yapacağım konusunda da fikrim yok pek çok uğraşım kendimi geliştirdiğim pek çok şey var ama sadece böyle kendimi diğer insanlardan farklı hissetmek dışında bir somut birşey yok elimde.

Bazen de mevcut sistemin ve okuduğum "sen farklısın şimdi dışarı çık ve hayalini gerçekleştir!" saçmalıklarının bünyeye yerleşmiş olması gibi görüyorum bu duyguyu.

Sizlerde de var mı böyle düşünceler ?
Sosyal ağlarda paylaş

var tabi cunku underperform ediyorsun.

ama bunun konusmak zararli,
kagit ustunde bi liste cikar , olmasi gerekenleri yaz abi.

Sonra bunlara yonelik aksiyon almaya basla, hizli ve planli bir sekilde.

Konusmak,hedeflerinden bahsetmek sadece isini zorlastirir. Bunun bilimsel aciklamalarida vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

Bazen de mevcut sistemin ve okuduğum "sen farklısın şimdi dışarı çık ve hayalini gerçekleştir!" saçmalıklarının bünyeye yerleşmiş olması gibi görüyorum bu duyguyu.

Öyle öyle. Bizlerde yok normal hayatımızı yaşıyoruz. Büyük bi planın parçası falan da değil hani bu hislerin, ürün yerleştirme ve reklamlardan etkilenip bilinç altına attığın bazı olayların dışavurumu sadece. Sanırım zayıf bi karakterin var ondan kaynaklanıyor.

İtaatkar bir kadın bularak erkek olmayı dene, üstesinden geleceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de vardı ergenlik döneminde bu tarz 'hayatın anlamını arama, ben bu dünyaya niye geldim, uzaklara gitmeliyim ,ben farklıyım, hayatın amacını bulmalıyım' vs

Sonra into the wild izledim , ben de çöllerde yaşicam bedevi olucam falan gibi hayallerim vardı.

shdhs

Neyseki ergenlik dönemi buhranıydı benimki geçti gitti .
Sosyal ağlarda paylaş

ben bazi gunler hissediyorum buna benzer, insanlardan farkliymisim falan diye degil de, ya ulan calisiyoruz calisiyoruz nereye kadar diye.

islerin bitmedigi, gunun saat 11de bittigi zamanlarda oluyo. eve gelip rahat rahat uzanip bi iki bolum dizi izleyemedigim ya da oyun falan oynayamadigim gunlerde hissediyorum.

sanirim 2 cozum var.
1. ya elinde o 1 saat olmayacak, zaten dusunmeye vaktin olmayacak. kole gibi calis ye uyu calis ye uyu olcak.
2. elinde min 3 saat olcak her gun. aksamlarin keyifli bitecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...