Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlarım randomly minimize oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine abzürd bir başka sorunla başbaşayım. Oyun oynarken random olarak bişey oyunu aşağı atıyor, windowsa dönüyorum. Win'e gelince karşıma bişey çıkmıyor ama. Antivirüsleri sildim, MS Office böyle bişey yapıyo falan diyenler olmuş, sildim. Hala yapıyor. Var mı böyle bişey yaşayan?
Mesaj tarihi:
yakın zamanda cyberghost yükledim, doğrudur. ama ondan önce yapıyo muydu onu hatırlayamadım. neyse deneyeyim kapatıp.

@senko aynen bende de öyle. minimize olunca başka herhangi bir pencere gelmiyor karşıma. sadece minimize oluyor.
Mesaj tarihi:
Bende de oluyor, ama bende ki neden capslock numlock v.s nin uyarı şeysi. Onlar yüzünden oluyor.
nabu
https://lnv.i.lithium.com/t5/image/serverpage/image-id/24411i3D477C89C33A9B17?v=v2
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende bazen oyun ilk açılırken olacaksa oluyor, özellikle fallout 4 introsu oynarken. restart atarsam geçiyor, anlamadım bende. neyse ki oynama esnasında yaşamıyorum. win10.
Mesaj tarihi:
Bende de oluyo ara ama saniyorum ki one drive icin acilan popup yapiyo onu. Oncesinde Glasswire'in update zikkimi yapiyodu, delirdim sildim direkt app'i yerim update'ini diye.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bendekinin sebebi Cyberghostmuş sanırım. yani kesin kanıt yok ama cyberghostu kapattığımda hiç başıma gelmedi. bazen kasten açık bırakıyorum, yapmaya başlıyor tekrar. hiçbi popup falan da gelmiyor ama. saçma sapan bişey ya.
  • Yeni Oluştur...