Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Yine abzürd bir başka sorunla başbaşayım. Oyun oynarken random olarak bişey oyunu aşağı atıyor, windowsa dönüyorum. Win'e gelince karşıma bişey çıkmıyor ama. Antivirüsleri sildim, MS Office böyle bişey yapıyo falan diyenler olmuş, sildim. Hala yapıyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 1.5-2 haftadır falan bana da oluyor çözemedim. Single pek sıkıntı değil de multide kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Windows 10 benim. Bi update'le falan mı alakası var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 aa bana da oluyo bu, art arda iki kere atıyo hem de. 3 aydır falan böyle, çözemedim ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 windows arka planda bir şeyler tetikliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 tıtıtıtıtı win7 masterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 sihirli kelime: losing focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cyberghost client yapiyordu bende bi ara bunu. Duzeldi sonra kendi kendine. Sadece path of exile oynarken oluuordu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bende de oluyor Cyberghost olabilir hakketen. Ama.win ekranina dusunce cyberghost ile ilgili bir pencere vs de olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 yakın zamanda cyberghost yükledim, doğrudur. ama ondan önce yapıyo muydu onu hatırlayamadım. neyse deneyeyim kapatıp. @senko aynen bende de öyle. minimize olunca başka herhangi bir pencere gelmiyor karşıma. sadece minimize oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bende daha hiç olmadı win10 kullanırken, cyberghost kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bende de oluyor, ama bende ki neden capslock numlock v.s nin uyarı şeysi. Onlar yüzünden oluyor. nabu https://lnv.i.lithium.com/t5/image/serverpage/image-id/24411i3D477C89C33A9B17?v=v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 hala devam ediyor bende bu sorun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 bende bazen oyun ilk açılırken olacaksa oluyor, özellikle fallout 4 introsu oynarken. restart atarsam geçiyor, anlamadım bende. neyse ki oynama esnasında yaşamıyorum. win10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Cyberghost bende de var dikkat etmedim ama EU4'te bir kaç kez oldu. EU4 olduğu için çok önemsemedim. Ama dikkat ederim bende akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Bende de oluyo ara ama saniyorum ki one drive icin acilan popup yapiyo onu. Oncesinde Glasswire'in update zikkimi yapiyodu, delirdim sildim direkt app'i yerim update'ini diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kullandığım bütün windows 10 versionlarında yaptığım ilk iş programların iletilerini kapamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bendekinin sebebi Cyberghostmuş sanırım. yani kesin kanıt yok ama cyberghostu kapattığımda hiç başıma gelmedi. bazen kasten açık bırakıyorum, yapmaya başlıyor tekrar. hiçbi popup falan da gelmiyor ama. saçma sapan bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar