Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25.12.2016 | Galatasaray - Alanyaspor | 19:00


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Selçuk ileriye gitti, ara pası attı, verkaç yaptı, gol kaçırdı, pres yaptı...

Ama sevimli bir hayalet olduğu için golü de yedirdi.

Bir de allaşkına noolursun Riekerink kes şu Sabri'yi artık. Linnes faillesin ama yeter ki artık farklı bir adamın failini izleyelim. Ben razıyım. Yeter. Bıkkınlık getirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teknik direktör de gitmesin mi Red?
Sabri ölsün TD gitsin.

Maç bitince söylesen de olur. 10 yıldır gitsin demediğim bir TD Sabriyi beğendiğin bir sezon oldu mu? Hani son 10 yılın en iyi Türk takımı GS ya? Hem Avrupa hem şampiyonluk hem türkiye kupası hem süper kupa hem de attığı toplam gol v.b. nereye bakarsan en iyi ya? Bir tane en az gitsin demediğin TD oldu mu merak ediyorum.

Takım 4 atınca da mutsuz oldun takımdan eksik kalmasın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa, Kasımpaşa, Gaziantep, Alanya ligin en açık oynayan takımları. Bunları yenmek ölçü değil ama yine de tertemiz 12 puanı çıkardık. Geçen yıl ki gibi saçma sapan işler yapıp rezil olmadık en azından. Ama yine de ölçü değil işte. Geçtiğimiz hafta Osmanlıyı net oynayıp yensek tamam derdim.

Eren iç saha golcüsü. Sigdursun'un bu saatten sonra ne vereceği belli değil ve bence Eren'le benzer tipte adamlar. Kiralık olduğu için zarar etmeden yollarız. Bize hareketli adam lazım. Niasse diyorum ben yine. Hem ucuz hem gelmeye istekli. Para varsa Vargas gibi kanat oynayabilen biri de olur.

Podolski'ye teklif gelirse satılmalı. 3.5'a aldığımız adamı şöyle 7 milyona falan Çin'e satsak nerden baksan iyi iş hem de iyi bir kanat alıp Yasin'i 90 dakika çekmek zorunda kalmayız. Hem de takım Sneijder ile ikisinin yükünü taşımaktan kurtulur. Poldi-Wesley oynayınca direkt 9 kişiyiz.

Sağ bek olmazsa olmaz. Sabri ile sezon bitmez. Stoper keza Chedjou, Semih, Serdar at çöpe. Hepsini toplasan bir adam etmiyor ama devre arası kimse sana iyi stoperini vermez. Orası sıkıntı.

Orta sahaya mutlaka scout transferi de olsa bir adam alınsın. Josue de kiralık ve göndermekte sorun yaşamayız herhalde.

Bunlar takviyeler olursa takım da Mart'a kadar yarışta kalırsa şansımız olur belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim orta sahanın boktan ve yol geçen hanı olması iyi birşey aslında bazen, rakip de gaza gelip açık oynamaya başlıyor; ilerde de eksik yakalayıp bitiriyoruz hashsd. Krizi fırsata çeviriyoruz bu şekilde.

Yani, derbileri dışarda oynayıp bu kadar kötü futbolla devreyi liderin 3 puan arkasında bitirmemiz, BJK'den fazla gol atmamız cidden enteresan. Tabii bu işin tabela kısmı; Fener-Osmanlı-Başakşehir maçlarındaki rezalet futbolu hepimiz gördük
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...