Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Açmayı unutmuşuz. Açalım. 4 dakikada 2 top kaybı yapan oyuncumuz kim? Bildiniz Sabri Sarıoğlu. 2. top kaybı yüzünden gol yediriyordu az kala.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Eren cok coooook kotu. Anlatılmaz kotu. Forvetsin sen abi. Sunları bitir. Ya da pası duzgun at. Sabri'nin 2. devreyi gormemesi lazım. daha isabetli pası yok sanırım. her yere de gec kalıyor surekli.
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sabri hep öyle zaten. onu oynatanın ben...
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Selçuk ileriye gitti, ara pası attı, verkaç yaptı, gol kaçırdı, pres yaptı... Ama sevimli bir hayalet olduğu için golü de yedirdi. Bir de allaşkına noolursun Riekerink kes şu Sabri'yi artık. Linnes faillesin ama yeter ki artık farklı bir adamın failini izleyelim. Ben razıyım. Yeter. Bıkkınlık getirdi.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 bruma etkisiz biraz bu maç, isteksiz oynuyor gibi yani. ikinci yarı toparlar umarım.
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 şampi sdfds alanya'yı da içerde rahat yensinler bi zahmet. takıma transfer lazım.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 teknik direktör de gitmesin mi Red? Sabri ölsün TD gitsin. Maç bitince söylesen de olur. 10 yıldır gitsin demediğim bir TD Sabriyi beğendiğin bir sezon oldu mu? Hani son 10 yılın en iyi Türk takımı GS ya? Hem Avrupa hem şampiyonluk hem türkiye kupası hem süper kupa hem de attığı toplam gol v.b. nereye bakarsan en iyi ya? Bir tane en az gitsin demediğin TD oldu mu merak ediyorum. Takım 4 atınca da mutsuz oldun takımdan eksik kalmasın
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Su mac halit ozkahya nın hakem olmadıgının kanıtı resmen ya yedekte alt yaptıdan forvet varken 4-1 olan macta niye 4-6-0 a donuyoruz ki? derken sacma sapan bir gol attık. bruma atsaydı keske euroları eklesydi
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Ligde bizden kotu savunma varmis ya. Yalniz sneijderin goluyle 5. goldeki paslasmalar epey iyi.
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Bursa, Kasımpaşa, Gaziantep, Alanya ligin en açık oynayan takımları. Bunları yenmek ölçü değil ama yine de tertemiz 12 puanı çıkardık. Geçen yıl ki gibi saçma sapan işler yapıp rezil olmadık en azından. Ama yine de ölçü değil işte. Geçtiğimiz hafta Osmanlıyı net oynayıp yensek tamam derdim. Eren iç saha golcüsü. Sigdursun'un bu saatten sonra ne vereceği belli değil ve bence Eren'le benzer tipte adamlar. Kiralık olduğu için zarar etmeden yollarız. Bize hareketli adam lazım. Niasse diyorum ben yine. Hem ucuz hem gelmeye istekli. Para varsa Vargas gibi kanat oynayabilen biri de olur. Podolski'ye teklif gelirse satılmalı. 3.5'a aldığımız adamı şöyle 7 milyona falan Çin'e satsak nerden baksan iyi iş hem de iyi bir kanat alıp Yasin'i 90 dakika çekmek zorunda kalmayız. Hem de takım Sneijder ile ikisinin yükünü taşımaktan kurtulur. Poldi-Wesley oynayınca direkt 9 kişiyiz. Sağ bek olmazsa olmaz. Sabri ile sezon bitmez. Stoper keza Chedjou, Semih, Serdar at çöpe. Hepsini toplasan bir adam etmiyor ama devre arası kimse sana iyi stoperini vermez. Orası sıkıntı. Orta sahaya mutlaka scout transferi de olsa bir adam alınsın. Josue de kiralık ve göndermekte sorun yaşamayız herhalde. Bunlar takviyeler olursa takım da Mart'a kadar yarışta kalırsa şansımız olur belki.
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Selçuk kankasının yanına Çin'e gitse ne güzel olur. Bir de sarbi ve altıntop ile sözleşme yenilemeseler seneye 10k fazladan kombine satılır.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bizim orta sahanın boktan ve yol geçen hanı olması iyi birşey aslında bazen, rakip de gaza gelip açık oynamaya başlıyor; ilerde de eksik yakalayıp bitiriyoruz hashsd. Krizi fırsata çeviriyoruz bu şekilde. Yani, derbileri dışarda oynayıp bu kadar kötü futbolla devreyi liderin 3 puan arkasında bitirmemiz, BJK'den fazla gol atmamız cidden enteresan. Tabii bu işin tabela kısmı; Fener-Osmanlı-Başakşehir maçlarındaki rezalet futbolu hepimiz gördük
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 la bu 20 numara ne yapmış böyle şimdi görüyorum görüntüyü : ) nasıl kırmızı çıkmamış hayret
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bjk maçı olsaydı 6 sayfa ağlaması olurdu, olmayınca ben de maçı izlemeden temiz geçti sandım. Böyle denince baktım da meğerse işte :(
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Alanyalı elemanın 2. sarısı da ağır karar mesela da maç koptuktan sonra 80+'da olduğu için çok göze batmadı.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bence de ağırdı o karar. Hakem de pişman olup bu kararının diyeti olarak maçı uzatmadı fark açılmasın diye
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 gole giden adamın önüne gelen topa elle müdahale ettiğinde sarı olmayacak da ne olacak la? :D
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Kasten topa elle müdahele ediyorsan sarı karttır. Adama arkadan tekme atarsan kırmızı olması gibi basit bi kural bu.
Öne çıkan mesajlar