Lyv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 "Centers on the titular holistic detective who investigates cases involving the supernatural. Based on the "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" novel series, written by Douglas Adams and published by Simon and Schuster in 1987." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 İlk iki bölümden sonra inanılmaz güzelleşiyorsa bilemem ama ben o kadar dayanabildim, hayatımda izlediğim en saçma şey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Gerçekten ilk bölümü bile 5 kere falan durdurup bitirebildim, arada oyun falan oynadım telefonda sıkıntıdan. Nesi beğenilmiş bu kadar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ingilizce aksan dışında güzel olan hiçbir şey yok =) holistik katil iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 baby face adamların kız dizisi gibi duruyor abi, yeni süpırrneçrıl olsun demişler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Netflix'te görüp ilk bölümüne baktım ben ilgimi çekti gibi oldu ama siz böyle diyince soğudum şimdi ya öf. -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 goldbären said: baby face adamların kız dizisi gibi duruyor abi, yeni süpırrneçrıl olsun demişler sanki ne varmış baby facete kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ben bi akşamda tüm sezonu izledim. favor karakterim holistic assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 elijah wood ingiliz aksani yapamamis mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Efso dizi, İngiliz versiyonu ayrı güzel kitabı ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 izlerken direk aklima hitchhikers guide to the galaxy geldi baktim diziyi yapanlara, douglas adams :) fena degil dizi, tabii turunu sevmiyorsaniz sevmezsiniz. abuk subuk gider boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dirk gently karakterini midem kaldırmadı dialoglardan hareketlere. güzel başlamıştı ama tamamlayamadım ilk bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ilk bölüm dandik devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Dizi çok iyi Hollistic Assasün mikemmel değil mi yiaa <3 Ben şidetle tavsiye ediyorum. Witty karakterler <3 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 holistic assas akıyo <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 dizi baya iyi bu arada, son zamanlarda izlediğim en farklı şeylerden biri. karakterler diyaloglar absürtlük kurgu hepsi 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 2016 dizilerinin içinde en iyilerden. Gazına gelip kutsal dedektiflik bürosunu tekrar okudum ^^ Çok erken öldü Douglas Adams. O yeto teknoloji ile Starship Titanic gibi oyun yapılmasını sağlayan adam şimdi neler yapardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Basliyayim bari buna ya izleyecek biseyler ariyordum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 stimpak said: Çok erken öldü Douglas Adams. ekrana da çok iyi aktarmışlar abi diğer dizilere kıyasla film kalitesinde hep çekimler kitaplarına ben de bakayım, hiç okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Dirk gently karakterini oynayan adam tırt... Hareketleei inanılmaz yapmacık. Devam edemedim diziye 3-4 bölüm izlememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 bence ikisi de baya iyi oynuyor. Elijah'ı ben yüzüklerin efendisinden sonra hiçbir yerde beğenmedim. filmin uzunluğundan mıdır, mimiklerin tekrarından mıdır çok fazla yer etmiş zihnimde. nerede görsem aynı geliyordu. burada ayrışmış baya takdir ettim. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTc0OTg0NDI5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNjkxNDI5MDI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 elijah ın wilfred dizisi iyiydi ama. izle derim hoş tüm işi köpek yapıyordu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 İzleyemedim bunu ana karakter cıvık müdürüm afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Guzelmjs bu ya haftasonu bitirdim 2 oturusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Dizi isimlerini artık niye böyle uzun yapıyorlar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar