Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"Centers on the titular holistic detective who investigates cases involving the supernatural. Based on the "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" novel series, written by Douglas Adams and published by Simon and Schuster in 1987." said:

Mesaj tarihi:
izlerken direk aklima hitchhikers guide to the galaxy geldi baktim diziyi yapanlara, douglas adams :)

fena degil dizi, tabii turunu sevmiyorsaniz sevmezsiniz. abuk subuk gider boyle.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2016 dizilerinin içinde en iyilerden. Gazına gelip kutsal dedektiflik bürosunu tekrar okudum ^^

Çok erken öldü Douglas Adams. O yeto teknoloji ile Starship Titanic gibi oyun yapılmasını sağlayan adam şimdi neler yapardı ya.
Mesaj tarihi:
bence ikisi de baya iyi oynuyor. Elijah'ı ben yüzüklerin efendisinden sonra hiçbir yerde beğenmedim. filmin uzunluğundan mıdır, mimiklerin tekrarından mıdır çok fazla yer etmiş zihnimde. nerede görsem aynı geliyordu. burada ayrışmış baya takdir ettim.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTc0OTg0NDI5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNjkxNDI5MDI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_.jpg
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...