Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Arabanın motoru ışık yaktı geçen, dün yetkili servisi (doğuş oto kartal) aradım napmalı diye, kullanmayın aracı yol yardıma bağlıyorum gelip alsınlar buraya çeksinler bakalım soruna dediler. Tamam dedim, 20 dk sonra çekici kapıdaydı okey her şey güzel, yükledi arabayı fiş kesti. İşim vardı arabayla gidemedim. Şoför dedi ki bunlar seni arayacak, tamam dedim. Saat 17:45. Aramadılar. Bu sabah 10 civarı aradılar, onay lazım işlemlere başlicaz dedi adam. Tamam dedim başlayın, bi de benzin sıfır arabada benzin koyucaz dedi. Nasıl olur dedim ikaz ışığı yanmıyordu daha yeni benzin aldım? Hakikaten de yaklaşık 10 litre benzin vardı arabada. 10 gün önce 200 liralık doldurmuştum sonra yeşilköy havaalanına gittim geldim sonra da araba kullanılmadı bi daha. Ayrıyeten dün arabayı çekiciye yüklerken ikaz ışığı yanmıyordu, ibre de 1/4 deponun yarısına yakın bi noktada duruyordu. Olduğunu düşündüğüm şey çekici kadıköyden kartala giderken arabanın içindeki 50-100 liralık benzini hortumladı, ama tabii ki kanıtlamama imkan yok. Diyeceğim o ki, yetkili servis çekicisi de olsa babanın oğlu da olsa kimseye güvenip de aracınızı yalnız başına bi yerlere göndermeyin. Araba servise ulaştığı için sevinmeliyim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 abi bunu sifir arabalara ceyrek depo koyulan benzine yapiyodu tir soforleri. sirf o yuzden artik neredeyse 2km lik benzinle satiliyo sifir araclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Servis elemanıyla yüz yüze görüştüğümde yuvasını yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 nasıl çekiyolar ki depodan? Filtre miltre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 demek ki arabayi cektirirken en azindan kadranin fotografini cekiyomusuz. hatta cizilme egilme bukulmelere karsi arabanin komple fotografinin cekilmesi de kanit sayilabilir olumsuz durumlarda. tabi o anda insanin aklina gelebilir mi bunlar bilemiyorum, tecrube etmis olmak lazim en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Arabayı bütün gece motor arızasıyla ubere/korsan taksiye çıkartmış bile olabilir bilmiyorum. Tek bildiğim çekiciye binerken benzini yok değildi, servis elemanı telefonda benzini sıfır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Çekiciye binip servise gitmediysen arabanla kilometresini ve benzinini falan not almadın mı, fotosunu çekmedin mi? Ya çekici çalmıştır ya da servistekiler falan gezmiştir arabayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yerden göğe kadar haklısın bright. Yetkili servise bile bunları yapmak gerekiyor olması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Polisin büyükelçi öldürdüğü ülkede yapacan, kaçarı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Araba ne, motor arızası ışığı hangisi? VW ve grubu araçlarda çok sık olan benzinden kaynaklandığını düşündüğüm bi olay var. O mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 2012 cc, yanan ışık da bildiğin motor şeklinde. Sarı yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 o isik 550 nedenden dolayi yanar abi. oyle isik yandigi zaman kendin bulmaya kalkma. ama ille de kendin bulmak istiyosan obd kit alip telefondan hata koduna bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Arıza tespitine başladılar bile ya, burayı guncellerim aradıkları zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Bright said: Polisin büyükelçi öldürdüğü ülkede yapacan, kaçarı yok :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Aracı lift'e kaldırdığında veya çekici ile kaldırdığında yakıt deposunun altında kapak var, onu açıp cayır cayır boşaltabilirler. KM ve yakıt bilgilerini fotoğraf veya not ile belgelemekte fayda var servis işlemleri öncesinde. Muhtemelen yetkili servis değil ama çekici yapmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sorunun anlaşılması için motorun sökülmesi gerekiyormuş, en az 4000 liraymış. ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Kazık mi çakıyorlar bir aydınlatır misiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Benzin kesmemis kanini da emicekler anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Kod ile anlaşılamıyor muymuş? ECU'dan aldıkları arıza kodunu sor adamlara, araştıracağını söyle. Seni bilgisiz görüp geçirmeye çalışıyor olabilirler. Başka bir yetkili servis varsa çevrende ona götürtmekte fayda var. Hangi servis bu arada? İfşa edersen sordurma ihtimalim de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 motoru sökmek ne abi, yiyo bu adamlar seni dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Bir de VW grubunda sarı ışığın nedeni ülkemizde %80 benzindeki pislikten oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Motor sökülmenin çeşitli durumlarda ikinci el satışta da negatif etkisi var bu arada. Servis kaydında motor indiği gözüküyor ve alıcı biraz pimpirikli olursa sorguluyor bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Doğuş oto kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bak ben soyle bisi yasamistim zamaninda volvo ile ilgili https://forum.paticik.com/read.php?31,6460308,page=1#msg-6462681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Arabalardan ve esnaf talk'tan iyi anlayan bi abime söyledim saolsun ben arar konuşurum dedi. İlgilenecek. Olur mu öyle şey 45000deki arabaya motor sök bilmemne demesi arızanın ne olduğunu anlamaması mümkün degil Dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar