Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Aferin böyle kedi gibi takıl forumda kimse laf etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Ben baya beğendim dylannin gelişi bu sefer. Daha farklı, daha olgun, daha düzgün, daha doğal geldi bana. özenli yazıyor, forumu daha iyi kullanıyor bize daha yakın bi karakter sanki. Gerçi şüphem var hesabı başkasına geçmiş gibi de durmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 imamizer said: Ben baya beğendim dylannin gelişi bu sefer. Daha farklı, daha olgun, daha düzgün, daha doğal geldi bana. özenli yazıyor, forumu daha iyi kullanıyor bize daha yakın bi karakter sanki. Gerçi şüphem var hesabı başkasına geçmiş gibi de durmuyor değil. Sonra dilan foruma niye foto atıyor sdfgj Şaka şaka daha da atmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Atma annem atma. Yagmurlu havada su bile verme bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Rasmon said: Aferin böyle kedi gibi takıl forumda kimse laf etmez. zaten kadın kısmının yeri mutfaktır... kır dizi otur... kadın kısmı gülmez... başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 foruma mutfak kısmı acılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ve, köstekli saat gibi tutumlar yüzünden bir forumdaşımızı daha kaybetmiş bulunuyoruz oysa, birlik ve beraberliğe bu kadar muhtaç olduğumuz bu günlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Topagin adini 15 temmuz sehit shean topagi olarak degistirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Lan perikles kıs şu imzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 hatun davayi actigini iletmis bir arkadasima bu arada, e-devlette falan gorebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Neyse artık temiz iç çamaşırı getiririz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bana icerde bakin litfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Adına açılan dava varsa UYAP'a düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: goldbären said: ...sen de kızı legoyu geri yollayacaktın, ... "kızı legoyu" derken? legodan kız mı yaptınız, kızdan mı lego yaptınız? https://www.youtube.com/watch?v=B8dldLG_ZhI&t=37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 µh said: hatunun fotoğrafını atar mısın bi, tam olarak kimin haklı olduğuna adil yollardan karar vermemiz açısından buna yanit geldi mi? onemli soru budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Şu hatunun ismini cismini gönder de bir konuşayım. Bakalım derdi neymiş? Gerekirse bedenimi kullanmasına izin veririm, davayı geri çekmesi karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 napıcan olum cop sokturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 imam ya legoyu ya 400 lirayı yolla getirme beni zonguldaka paraya ihtiyacım var terso düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ışıklı radyo satılmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Fever buldum galiba senin hatunu şu an twitch'te lol oynuyor. Dediğin gibi başörtülü ve kaliteli bir kulaklık kullanıyor. Dogru mudur??? Tabletteyim link atamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 https://www.twitch.tv/ahsenyldrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bu ne abi, 2 dk dayanamadım bakmaya. ferayı bu mu dövmüş şimdi, yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 abi abv ya allaşkına türkiye'nin gönlübol zenginleri toplansın tüm türk erkeklerini 2 gün boyunca hatta 1 gün boyunca litvanya, belarus, kiev, krakow, prag moskova falan şehirlerine dağıtalım, sadece meydanda oturup gözlemlesinler ya. sevabına bu ülkedeki kadınlardan da isteyelim 5 dakika falan bu arkadaşlarla kendi çevrelerindeki erkeklerle konuştukları gibi konuşsunlar ya. abi ülkedeki tüm sorunlar cinsel bastırılmışlıktan geliyo yemin ederim, açtım beynim kanadı, bana terörist diyenleri mahkemeye verdim diyo, terörist büyük bir HİTAMDIR diyo (insert random küfür here). gece gece sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 hee facebook'a da hitam yazmış. =) bahsettiği de benim mahkemeye verdim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar