Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 seni bende verdimki mahkemeye öle internetten savurmakla olmaz
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 10. Sayfaya kadar okudum. Imam fever a yazmis. Fever cevap verince devam etmis ise yariyor diye. Goldbaren de sinifin komiklik yapip ilgi cekmeye calisan sempatik siskosu rolunu basariyla oynamis. Topik 3/10.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 one lan hem muhafazakar hem twitchi hemde bronze oyuncusu asıodjksadakl
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 1-2 kişinin izlediği böyle salak saçma insanları nereden buluyorsunuz ya
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ne yazmış, var demek başka karın ağrısı... said: Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS "ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın" güncelde var mı böyle bir söylem bumu icat etmiş.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Türbanlı olması twitch midir nedir orda bulunmasına engel değil bence. Benim ailemde hiç türbanlı , başı kapalı kimseler yok hani o yüzden böyle bişey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Babaannem falan hariç tabii. Sonuç olarak herkesin kendi hayatı ve yargılamak bize düşmüyor.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 insanlari yargilayamayacaksak internette napiyoruz?
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam. Dimi bunu ben de farkettim
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 final form bile olmayabilir öyle düşünün bir anda ciddi iş adamı game developer a bile dönüşebilir
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Feamer said: said: Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS aile çok vizyonluymuş tebrik ederim.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 postlara dönüp baktım ne kadar haksız ya adam fghjjk sevmediğim biri olsa şuan arçenemilik yapardım
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben imama sürekli hakaret ediyorum şikayet edicem falan goygoy yapıyo bi ton sonra fıs tabi
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 TOP DONEYŞIN Echooz06 anan emreblue54 Bone
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de sequo shopu güzeldi güldük ettik de..tek hit şarkıyla kariyer yapıp 20 senedir ekmeğini yiyen şarkıcı gibi takılıyorsun hala asdf
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sanssizsansli said: https://www.twitch.tv/ahsenyldrm telefondan baktım bi. eski yayınları izleyemiyormuyuz offlinemış bacım şu an. biraz başkası adına utanıp büzülürsem boyum fıtığıma iyi gelir.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yoo bissürü şopum var sen kaçırmışsın
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 GamerMuhendisAblaniz sadakqwmeqerf mage robeside arka tarafla aynı renk kafasının içi gözüküyor asjdkladjsafdsşf
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: yoo bissürü şopum var sen kaçırmışsın forum yapmistin bi tane. o kalmis bi tek benim aklimda. baska ne vardi?
Öne çıkan mesajlar