Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 seni bende verdimki mahkemeye öle internetten savurmakla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 10. Sayfaya kadar okudum. Imam fever a yazmis. Fever cevap verince devam etmis ise yariyor diye. Goldbaren de sinifin komiklik yapip ilgi cekmeye calisan sempatik siskosu rolunu basariyla oynamis. Topik 3/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 one lan hem muhafazakar hem twitchi hemde bronze oyuncusu asıodjksadakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 gözler lens bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 1-2 kişinin izlediği böyle salak saçma insanları nereden buluyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ne yazmış, var demek başka karın ağrısı... said: Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS "ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın" güncelde var mı böyle bir söylem bumu icat etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 mühendisgamerablanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Türbanlı olması twitch midir nedir orda bulunmasına engel değil bence. Benim ailemde hiç türbanlı , başı kapalı kimseler yok hani o yüzden böyle bişey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Babaannem falan hariç tabii. Sonuç olarak herkesin kendi hayatı ve yargılamak bize düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 insanlari yargilayamayacaksak internette napiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Bir düşün sen bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: imama bişeyler oldu ya nerde o eski şakacı imam. hoşgeldin atarlı imam. Dimi bunu ben de farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 final form bile olmayabilir öyle düşünün bir anda ciddi iş adamı game developer a bile dönüşebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Feamer said: said: Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS aile çok vizyonluymuş tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 postlara dönüp baktım ne kadar haksız ya adam fghjjk sevmediğim biri olsa şuan arçenemilik yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Ben trollediğini düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sensiz haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben imama sürekli hakaret ediyorum şikayet edicem falan goygoy yapıyo bi ton sonra fıs tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 TOP DONEYŞIN Echooz06 anan emreblue54 Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de sequo shopu güzeldi güldük ettik de..tek hit şarkıyla kariyer yapıp 20 senedir ekmeğini yiyen şarkıcı gibi takılıyorsun hala asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sanssizsansli said: https://www.twitch.tv/ahsenyldrm telefondan baktım bi. eski yayınları izleyemiyormuyuz offlinemış bacım şu an. biraz başkası adına utanıp büzülürsem boyum fıtığıma iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yoo bissürü şopum var sen kaçırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 GamerMuhendisAblaniz sadakqwmeqerf mage robeside arka tarafla aynı renk kafasının içi gözüküyor asjdkladjsafdsşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Black-ice said: yoo bissürü şopum var sen kaçırmışsın forum yapmistin bi tane. o kalmis bi tek benim aklimda. baska ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar