Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birine hakaret etmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10. Sayfaya kadar okudum. Imam fever a yazmis. Fever cevap verince devam etmis ise yariyor diye. Goldbaren de sinifin komiklik yapip ilgi cekmeye calisan sempatik siskosu rolunu basariyla oynamis. Topik 3/10.
Mesaj tarihi:
ne yazmış, var demek başka karın ağrısı...

said:
Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS

"ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın"

güncelde var mı böyle bir söylem bumu icat etmiş.
Mesaj tarihi:
Türbanlı olması twitch midir nedir orda bulunmasına engel değil bence.

Benim ailemde hiç türbanlı , başı kapalı kimseler yok hani o yüzden böyle bişey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Babaannem falan hariç tabii.

Sonuç olarak herkesin kendi hayatı ve yargılamak bize düşmüyor.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

said:
Solothurn/Switzerland - Derendingen'de dünyaya geldim. - İsviçrede doğdum büyüdüm orada okudum, bir kaç sene önce Türkiyeye geldik. - İnşaat Mühendisliği okumaktayım , Ankara'da. - Aslen Erzurum Oltu'luyum. Namıdeğer dadaş kızıyım yani :) - ha birde şeyy.. - Ben akpli değilim arkadaşlar anlayın artık, ve saçma saçma yorum yapmaktan bıkın. - Not daha ekleyeyim fetöcüde değilim :SDFD:A ÇILDIRIYORUM :DSFDS:FAD:FS

aile çok vizyonluymuş tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

foto moto atsa foruma direk fotoşoplucam ben de

sequo shopu güzeldi güldük ettik de..tek hit şarkıyla kariyer yapıp 20 senedir ekmeğini yiyen şarkıcı gibi takılıyorsun hala asdf
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

https://www.twitch.tv/ahsenyldrm

telefondan baktım bi.
eski yayınları izleyemiyormuyuz offlinemış bacım şu an. biraz başkası adına utanıp büzülürsem boyum fıtığıma iyi gelir.
  • Yeni Oluştur...