Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 @Kaedecift ciddar'lı bardak kullanıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 miyaw33, 26.11.2023 06:59 tarihinde dedi ki: 2.5 kg in bayatlamaz mi, özelliklede nemli bir yerde yasiyorsan konserve, her açışta psst diye ses çıkartıyor, çok eğlenceli Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Abi geçen şöyle bir şey aldım efsane 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 reyou, 26.11.2023 05:59 tarihinde dedi ki: https://www.documents.philips.com/assets/20210504/7537f165bc234b4aadc7ad1e00b225d4.pdf?_ga=2.231313434.429922209.1700967394-1911690500.1700967394 hatta yaninda cesme suyunu test etmen icin strip veriyolar ona gore ayar cekiyosun. kuyudan su cekiyosan orasi ayri. Bu tavsiyeden ziyade adamlarda çeşmeden su içmenin normal olması bizim 80-90 yıllarındaki gibi. Sonra bizim su kalitesi düştü tabi şimdi damacana ya da arıtma var. Ondan dolayı böyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 (düzenlendi) olabilir. lokalizasyon sart o zaman manuellerde. us manual benim attigim da. tum eyaletlerde su cesmeden iciliyor mu bilmiyorum ama bu formule gore icilebiliyor ya da en azindan oldurmuyor. tr de de belediyenin mikroplu su saldigini sanmiyorum tabi, test yaptirmak sart. Kasım 26, 2023 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Belediyede arıtma tesisinden çıkan su iyi zaten ancak yolda eski borular ya da binadaki paslı tesisat ile bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Ankara'da su mikroplu falan değildir ama tadı çok kötü. Yoksa bir damacana su 85 TL olmuş vermem o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 5400 philips ar bizde de, baya memnunuz, bakımları aksatmamak lazım, haftada 1 en kotu 2 haftada bir, brew mekanizmasini cikarip yıkamak sudan geçirmek gerekiyor, bir de disarida bekletmek suyun kurumasi icin, bez veya peçete kullanmayın demisler icine ekstra madde kasmasın diye vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Kaede, 26.11.2023 08:20 tarihinde dedi ki: Bende EQ500 var yaz sonu almıştım. Sıcaklığını yetersiz buluyorum. Önceden bardak, süt ve suyu ısıtırsam benim için kabul edilebilir seviyeye geliyor ama keyif için içilen kahveye eziyet gibi ritüel yapmak zorunda kalıyorum. Çok sıcak sevmeyenler için sorun değil. Hanım yaptığı gibi içmeye başlayabildiği için daha çok seviyor mesela. Benzer durum sende de var mı Kemikkıran kardeş? ayarlarda sıcaklığı maksimum'a çekme imkanı var. tabii "ağız yakan" sıcaklığa kadar çıkmıyor yine de. bir ara sütü ısıtıp kullanayım diye denedim ama bu sefer makineyi fazla zorluyor, sütü tekrar ısıtmaya çalışırken aşırı sıcaktan zorlana zorlana köpürtmüştü. vazgeçtim düz kullanmaya devam ettim. kettleda su ısıtıp üçü bir arada poşetleri (Starbucks) kullandığım zaman bile birkaç dakika soğumasını bekleyen birisi olarak bence ısısı tam yerinde. yani ben memnunum. tabii bu makinelerin (filtre kahve makinelerinde özellikle) şöyle bir olayı var. su haznesinden suyu çekip, bir boruyla ısıtılan yerden geçirip sonra o boruyu tekrar yukarıya aktardığı için hem yeterince ısıtmıyor hem de geri yukarı çıkarken soğuyor. DeLonghi'nin Clessidra serisi filtre kahve makinelerinde ise, hazne içindeki suyu kettle gibi ısıtıp sonra direk kahveye pour etme mekanizması varmış. o makineleri hiç denemediğim için bilemiyorum istediğin kadar sıcak yapıyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Bone, 26.11.2023 19:35 tarihinde dedi ki: ayarlarda sıcaklığı maksimum'a çekme imkanı var. tabii "ağız yakan" sıcaklığa kadar çıkmıyor yine de. bir ara sütü ısıtıp kullanayım diye denedim ama bu sefer makineyi fazla zorluyor, sütü tekrar ısıtmaya çalışırken aşırı sıcaktan zorlana zorlana köpürtmüştü. vazgeçtim düz kullanmaya devam ettim. kettleda su ısıtıp üçü bir arada poşetleri (Starbucks) kullandığım zaman bile birkaç dakika soğumasını bekleyen birisi olarak bence ısısı tam yerinde. yani ben memnunum. tabii bu makinelerin (filtre kahve makinelerinde özellikle) şöyle bir olayı var. su haznesinden suyu çekip, bir boruyla ısıtılan yerden geçirip sonra o boruyu tekrar yukarıya aktardığı için hem yeterince ısıtmıyor hem de geri yukarı çıkarken soğuyor. DeLonghi'nin Clessidra serisi filtre kahve makinelerinde ise, hazne içindeki suyu kettle gibi ısıtıp sonra direk kahveye pour etme mekanizması varmış. o makineleri hiç denemediğim için bilemiyorum istediğin kadar sıcak yapıyor mu diye. Anladım abi eyvallah. Normalde çok kahve içen birisi değildim. Hanım almak istedi esasında o yüzden çok araştırmadan fiyatı uygun düşürdüğüm için tercih ettik (15k fiyatı varken 8k ya bulduk). Artık kahveye ısındığım için ileride makineyi daha kaliteli bir tanesiyle değiştirirsem bunları göz önünde bulunduracağım. @Masticore Var abi ağzı kapalı özel kahve bardağı bile var ama ilk sıcaklık düşük olduğu için istediğin kadar koru ısısını farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 bu arada ekleme yapayım: philips makinesinin süt olayı bayaa kötü. yarısı köpük çıkıyor sütün ve soğuk. şahsen hiç kullanmıyorum süt olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Nope. Yok ole bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 ahmedinejad, 26.11.2023 18:51 tarihinde dedi ki: Ankara'da su mikroplu falan değildir ama tadı çok kötü. Yoksa bir damacana su 85 TL olmuş vermem o parayı. Ankaradaki su asırı kıreclı, İhlas markasını sevmem ama evdeki su arıtıcısını önerebılırım.cebilon var bizde 4 kişilik ailenin normal kullanımı ile 7-8 ay sorunsuz kullanabılıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 cift cidarli bardak ve agzi kapali bardak tavsiyesi de yazin madem 300ml civari oyle bir sey lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 tavsiye yok ya ucuza buldugunu yapıştırıcaksın. Hepsinde defolu cıkabiliyor genelde. Kimse artık üreten çin mi nedir. Herkes üzerine markasını basıp geçiyor. https://www.trendyol.com/lilya-home/cift-camli-cift-cidarli-cam-kupa-300-ml-ev-ofis-fincani-cift-katli-isi-yalitimli-kulplu-cam-bardak-p-316080404?boutiqueId=61&merchantId=250815 https://www.trendyol.com/lilya-home/cift-camli-cift-cidarli-cam-kupa-250-ml-ev-ofis-fincani-isi-yalitimli-kulplu-cam-bardak-dmr-2037-p-752721673?boutiqueId=61&merchantId=250815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 o bardakları ilk defa Kruve'de görmüştüm. ama sanırım Türkiye'de en yaygını Zwilling, oradan almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 enplus, paşabahçe vs. hepsinde var. daha önce yazılmış - bu ürünlerde defo oranı yüksek. altında bir delik oluyor ona bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Tüm bardaklarin altında delik olur yazmışlar şu yukaridaki linkte. Üfleyerek yapıldığından delik olurmuş. Defo değildir denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 (düzenlendi) onu biliyorum ama bunlarda defo oranı yüksek, orada burada fazla veya az cam oluyor / o yüzden o kadar fiyat farkı var - markalı markasız. 1 milyoncuda'da var aynısı (titanic ucuzluk marketi) Kasım 27, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 bu bardakları niye pazarlıyorlar, influencerlar coşturmuştur kesin, şimdi beyaz yaka silkme itemi bu mu oldu, 20 senedir var bu bardaklar halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Kahveyi sicak tutsun diye mi yapiyorlar bunu? Asil isi transferi bardaktan havaya degil de kahveden bardaga olmuyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 https://www.hepsiburada.com/karaca-hatir-koz-turk-kahve-makinesi-shiny-black-5-fincan-kapasiteli-bol-kopuklu-pm-HBC00003XZ6QU Bin liraya bunu alıverdim. Bize fazlasıyla yeter gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar