b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Adamın siirtli olduğunu duyunca ahmet çakar 90 derece döndü amk :D Burak Yılmaz'ın kafasına dokunmuş ayna galiba ondan sinirlenmiş.
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Teyze kadar otobüs hareket ettikten sonra atarlanan genç de ayrı terane, otobüs giderken gelsene ya falan diyor :D.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 teyze, şoför, son genç ile röportaj yapacaksın...
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bizim ülekde neden hiç iyi insan kalmadı ya.
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 benjani said: adamı işten atmazlar inşallah tabii ki de işten çıkarılmış adam.
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Dün rasimle sinan engin işinin takipçisiyiz rht ol diyordu , rasim de artis artis kadir topbaşa sesleniyorum burdan felan diyordu , işten çıkartıldıysa madara oldular demektir beyaz futbol ekibi.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 adama üzülenler, misal otobüs aynanızı götürdüğünde, çıkan münakaşada sopa ile darp edilince veya tehdit edilince, keşke adamı işten atmasalar diye biliyorlarsa, oldukça haklılar
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 otobüs aynamızı götürdüğünde, güzelce tutanak tutuyoruz.
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 burak ne yapmış bilemem ama dünyanın en haksız insanı bile olsa yanında sopa taşıyan otobüs şöförünün mesleğine devam etmesini istemem. belli ki kolay sinirlenen bir abi bu tartışmada haklıysa bile haksız olduğu tartışmada da çıkarır sopayı dalar kafa göz bence.
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 goldbären said: Bizim ülekde neden hiç iyi insan kalmadı ya. iyilik ile ilgisi yok insanlar hayatlarından memnun değiller. mutlu olsalar çoğu melek gibi olur. birikmiş mutsuzluk bunların hepsi.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ben nazik, alçakgönüllü düşük egolu isnan kalmadığı için mutsuzum abi. yoksa trafiğe fukaralığa falan alışıyorsun yine.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Şöförü kovmuşlar, paran varsa kralsın. (gol atmana lüzüm yok)
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ben olayı anlamadım. İzlemesi cok komik ama Burak da yol kenarında durup gelen gecen otobuse vurmuyordur heralde. Neymiş olayın cıkıs sebebi? Bir tarafta otobus soforu oldugu icin onu otomatik haksız saymak istiyorum ama Burak'ın yaptıgı da okuzluk. Agzımın tadıyla bir tarafı suclamayamadım.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/648173/iETT_den__Burak_Yilmaz__aciklamasi.html Görüntüleri dün ortaya çıkan tartışma sonrasında konuşan İETT şoförü Orhan Çimen, "Burak cama eliyle vurdu. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Sonra üstüme yürüdü. Bana vurmaması için sopayı çıkardım. Aşağı indiğinde geri koydum. Bizde vurma yok. Caydırma amaçlı kendimizi koruyoruz. Arabanın önüne geçti. Sürekli küfürler yağdırdı. Zorla götürdüler. Arabayı duraktan çek dediğimiz için kızmış. Ben de arabanın önünde durdum. Ben durdukça sinirlendi. Başka yerde olsam sopayla vururdum ama arabadaydım. Sopa olmasaydı bana vuracaktı. Görünce geri gitti. O bana vurana kadar ben vurmazdım. Kimse tutamadı. Arabanın içinden neden çıkıyorsun? Arabanın önüne geldi. 2-3 tane güvenlik onu tuttu" demişti.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Muhtemelen öncesinde trafikte tartıştılar, Burak da durağa çekti arabayı otobüsü bekledi, gelince de vurup daldı içeri işte. Yukarıda açıklama gelmiş bile.
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ya Türkiyedeki iett otobüsleri sırf olay çıksın diye mi hala düzeltilmiyor bilmiyorum. bütün bunların çözümü şöförö koruyucu kabin yapmak. sonra istediği kadar kırılmaz cama vursun mallar.
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Remus said: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/648173/iETT_den__Burak_Yilmaz__aciklamasi.html Görüntüleri dün ortaya çıkan tartışma sonrasında konuşan İETT şoförü Orhan Çimen, "Burak cama eliyle vurdu. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Sonra üstüme yürüdü. Bana vurmaması için sopayı çıkardım. Aşağı indiğinde geri koydum. Bizde vurma yok. Caydırma amaçlı kendimizi koruyoruz. Arabanın önüne geçti. Sürekli küfürler yağdırdı. Zorla götürdüler. Arabayı duraktan çek dediğimiz için kızmış. Ben de arabanın önünde durdum. Ben durdukça sinirlendi. Başka yerde olsam sopayla vururdum ama arabadaydım. Sopa olmasaydı bana vuracaktı. Görünce geri gitti. O bana vurana kadar ben vurmazdım. Kimse tutamadı. Arabanın içinden neden çıkıyorsun? Arabanın önüne geldi. 2-3 tane güvenlik onu tuttu" demişti. asam aynı bu şekilde mi ifade vermiş, yani tutanak birebir aynı mı acaba?
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sopa taşıyosa yanında iyi yapmışlar. Böyle gavatlarla ığraşmaktan bıktık. Arabasında sopa, bıçak, vb. şeyler taşıyan, trafikte başkasına silah çeken yada ruhsatsız silahla gezen adamların ehliyetine alkol almışlar gibi muamele yapılmalı direk. Kavga etmenin de bi adabı var. Sopa nedir arkadaş.
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Abi görüntülerin saf halini bizim kameralı araç takip sistemlerinden izledim. Burak sağ şeride girmeye çalışıyor soldan. Kendi şeridinde tıs tıs giden şöförün önüne 3-4 sefer kırıp sonunda giriyor. Şöför bildiğin normal işinde gücünde. Neyse Burak ileride durağa parketmiş. Arıza çıkarmak için arabadan da inmiş şöförü bekliyor. Şöför durağa girdiği gibi cama vuruyor ve akabinde olaylar gelişiyor. Adam işinden oldu. Sebebi de resmen şımarıklık...
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 XLegolas said: ya Türkiyedeki iett otobüsleri sırf olay çıksın diye mi hala düzeltilmiyor bilmiyorum. bütün bunların çözümü şöförö koruyucu kabin yapmak. sonra istediği kadar kırılmaz cama vursun mallar. o zaman soforler nasil dovcek adamlari? boyle bisey olsa ilk soforler isyan eder, sen nerde yasiyorsun?
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sofor acabiliyo kapiyi icerken istediginde, sikinti yok. Ama tavir onemli iste, oturdugu yerden yuru git cekerse devirirler bile o otobusu...
Öne çıkan mesajlar