sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Hayır kabul etmek zorunda değiliz, gelmesin ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yazıldımı bilmiyorum ama, bence patide kadın üyelerin gizli bir bölümü var sadece kadın üyelerin görebildiği,şu an trolleniyoruz beyler!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değiliz bence. Hele ki topluluğun büyük bir kısmını rahatsız ediyorsa, hiç değiliz. Beni de kabul etmiyorlar sonuçta, az mı laf yedik. hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Asriel said: Forumdaki kadınlar ya artık bu başlık altında kendilerini gösterecek ya da sonsuza dek saklanacaklar.Hodri meydan meyaba ben ali nazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 kadın rotary gruplarını okuyunca aklımda sadece altın günü canlandı sonra düşündüm elbiseler ve topuklu ayakkabı şıkır şıkır kelimeleri uçuştu bilincimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Biri bana neden bu tarz konuların 200 sayfa tuttuğunu anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Çünkü içinde kadın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 dilan topici okumadım 5-6 sayfasını var mı sataşan eden haddini bildireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 evlenen bile var forumdan ne konuşuyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Fistan 😘 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 patide kız uye olsaydı pati olmazdı konuyu kapatın simdi sdlşfhkşlsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bize sessiz sedasiz gelecek kadin lazim. seda sayan gibi gelenin hakki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Seda Sayan birgün misson impossible gibi ekranda maskesini çıkarıp ben erkeğim diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 7 kez mi ne evlendi ...birisi farkina varirdi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Farkına varan boşuyor zaten, neden 7 kere evlendi zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yav said: biz geçen bi hatun üye ettik ama onaylamadılar kızı valla O konuda butun mallik senko'nun ya. Eve gidince vuruver ensesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Laurelin epic fail postlar atmış, ben haklıymışım. Saygılar. https://forum.paticik.com/read.php?98,8360404,page=91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 dylanN said: Belki bir gün... keşke patide bazı şeyler olsaydı da, olmadı. oyun sitesi haline dönüşsün dedik, "böyle güzel" dediler kaldı. ankara'da 10-15 üye toplanırdık, 1-2 de kız üye geliyordu. o da yok artık. oyun forumu ile "boş eğlence forumu" arasında sıkışıp kaldık. gerçi "böyle güzel", boşver böyle kalsın. en hardcore oyuncu kızların bile, sosyal platformlarda takılmaktan keyif almadığını görüyorum. geriplanda ve küçük arkadaş grubu arasında kalmayı seviyor. erkekler yeni insanlar görüp tanışıp çevresini geliştirken, kızların zaten oyun dışında da kendi kendine üreyen bir çevresi olunca iplemiyorlar. bu da onların oyun forumlarından kaçmasına neden oluyor. en fazla üyeler sevgilisini getirir, "ay merve sen de mi burdaydın, batuhan çağırdı beni de, ne güzel oldu seni görmek" şeklinde muhabbetlerle devam etmekten ibaret oluyor. gerçi who cares, this is paticik, continue with this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Adımız paticik gibi ultra "cinsiyetcisiz" eşcinsel, lakin gel gelelim her yer kıllı yünlü adam dolu. Gelen kılsız yünsüzlerin de kuyruğuna teneke bağlanıp camdan aşşağı atılıyor. Patide karı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Lan yine yanlış alarm Yarın iş var bi umut bakim didim topaka yine failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 moriarty said: ancuk xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 selam yeni bayan üyeler eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 şaka bi yana kız gelince doksan kişi yazıyor, abov diye kaçıyor tabi kızlar da normal olarak yazmayanlar da laf sokuyor falan ha gerçi herkes herkese laf sokuyor, sırf qarı diye pozitif ayrımcılığın lüzumu yok. yani ne bilim, başından beri böyleydi zaten paticik. çok öyle şey yapmanın anlamı yok. tl;dr şey yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 - 543 Laurelin said: pati turkiye geneline kiyasla kurtarilmis alan gibi, istegi anliyabiliyorum ben. kendi acimdan yorumlarsam soyle guzel oyun muhabbeti yapabildigim sayili ortam var, reddit misal les otesi ana akim uzerinden yapilan steryotipler tartismalari hatta platformlari mafediyor birde algi yuzunden. hani insanlar asiri abartiyor ve bi noktadan sonra algi gercek oluyor falan filan git kadinlar kulubune tartis demek hani burda "git donanimhaberde konus" demek gibi bisi, ikiside ayri kanser 95 IQ ortalamali yurdum insani yuzunden +341 Downvoted for shitposting reddit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar