Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Daesu said: Feamer said: Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Köle tüccarı direk :) "Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :) kadına seçme hakkı veren mediniyetlerin ortak durumu ama başka bi konu, cici başlıgı bunla kirletmeyelim :P Aslında Demir çağı sonlarında kadınsın topluluktaki yerindeki sert değişiklik üzerine düşünüyordum, bu konu faydalı oldu, baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Göklerden gelen bir karar var Kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Teşekkürleeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 y'nin mutasyonla x'ten oluşması erkeği alta koymuyor yalnız. hatta doğa bile iki x'in yan yana gelmesinin karın ağrısı yarattığını fark edip y'yi oluşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sorun 3 x yan yana gelince basliyor gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Patice said: Jeeztro said: şurda birisi küfür etsin de konu kitlensin. güncelin içni eetti resmen. bir şey de konuşulmuyor. ya aşkolsun gittim sana ne güzel şeyler yazdım diğer topicte, araştırdım o kadar aşkolsun :( kendimi eşek hissetmedim değil sorry instant vicdan azabı oldu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bakın Cesare Pavese isimli, İtalyan şair, romancı, çevirmen ve eleştirmen be demiş, said: "kadınlar kendilerini güçsüz olana bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunarlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 feminizmin olmadigi zamanda at kosturunca oyle sosyolojik cikarimlar yapilabiliyomus demek ki. o zaman bu anektoddaki anafikrin "guc" oldugu varsayimiyla yola cikarsak, gucun ne oldugu sorusunu sormak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 güç seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Laurelin said: goruyorum ve arttiriyorum http://ic.pics.livejournal.com/_consume_/8483323/304331/304331_original.jpg Öyle arttırılmaz böyle arttırılır. Yeni Cumhurbaşkanı Muhafız alayı kıyafetimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 dana22 said: Adamın espirisi bile altavista. 22 adeta bir doğum tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 altavista digital ne guzel birseydi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 System 7 vardı Maclerde. Packard Bell Navigator vardı ya... Ha konu giyim ve kozmetikti. 90 ların spor ayakkabıları gelsin o zaman. http://www.complex.com/sneakers/2011/10/the-90-greatest-sneakers-of-the-90s/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 stan smithler ..beyaz conversler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ilk mailimï altavistadan almistim la. Sonra o maille icq ya kayit oldum kari kiz kovalamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 liberal said: Laurelin said: Feamer said: Hedef kitle kadınlar ama parasını erkekler veriyor... Sömürü düzeni resmen :) vermeyin? Patice said: sıkıyosa vermeyin dylanN said: Zeki erkekse verir. Hic yakismadi kizlar. Cok ayip. Siz yapmayin bari. Niye versinler parasini. Berabetce kazanin odeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Ilk icq hesabimin sifresi ismimdi. Zeka fiskiriyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Daesu said: işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel. kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace: Kardeşim dikkat et her an kapatabilirler forumu. http://i.imgur.com/tCqYPHD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Patide kız üyeler olur ama bunun için bir kadın olarak kimliklerinizi ve zevklerinizi korkusuzca savunmanız gerekiyor. Beğenilme dürtüsü ve eleştirilme korkusu arasında git gel ile başlık açmıyorsunuz. Onun dışında sizi rahatsız eden mesajları gönül rahatlığıyla şikayet edebilirsiniz ki moderasyon gayet aklı başında bireylerden oluşuyor size hak verecektir. Tabii geçmişten örnekler vermekte gerek bazı hanımlar var mesela ismini vermek istemiyorum, kitle kontrolü sağladığı abla statüsüne kavuştuğu platforma kız arkadaşlarını hiç getirmedi. Erkeklere sürekli ders verdi, onları tersleyip aşağıladı, otoriteyi tesis etti ama hiç demedi ki burası biraz feminen bir atmosfere kavuşsun. Non Serviam'da bir erkek nasıl olmalı diye adeta bizleri bir kılıfa dahi soktu, kendi istediği biçimi vermek için bir sanatçı gibi uğraştı ama bir kere bile demedi benden başka bir hanım gelsin, yazsın. Ele geçirdiği dünyayı paylaşmak istemeyen hemcinsleriniz yok değil, onu belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Birde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/ bu platformda çok takılıyorum, sadece kadınlardan oluşan bir platformda iyi değil. Örneğin; "Sevgilimle ayrıldık ama çok seviyorum, sizce arayayım mı :(" diye başlık açılıyor. Ardından gelen mesajlar şu şekilde; - boş ver zaten sana değer vermediği belli, yol yakınken kurtulmuşsun - Aşık olsaymış ayrılmazmış, seni sevmediği ortada. - seni seven adam seni öyle ortada bırakmaz bana sevgilim tek taş aldı, bir dediğimi iki etmiyor. - salağın tekiymiş canım yeni sulara yelken aç unut onu tipi tam bir yuva yıkan mesajlar yağdırıyorlar. Hele evlilik sonrası Kayınvalide topikleri var (kv kısaltması kullanıyorlar) aman tanrım diyorum valide hanımlarımıza bu derece nefret ve öfke aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bizde de var o topikten https://forum.paticik.com/read.php?20,5908300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 sinera said: dana22 said: Gizli said: lol erkeğe alt cinsiyet denmiş genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar.. Daha beterini söyleyeyim. Y kromozonu, X kromozonunun genetık mutasyonundan oluşmuş bir kromozondur diye bir olay var. Evrim canlının daha iyiye doğru gelişmesi demek olduğu için sıkıntı yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Remus said: Bizde de var o topikten https://forum.paticik.com/read.php?20,5908300 hahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: Bu kış başında aldığım parka ağır geldi hafif bişey buluyum dedim LCW den paraşüt kumaş montlardan aldım. Aldığım modelde güzel kayakçı montu gibi, fermuar kısmında yeşil fosfor var baya outdoor bişeylere benzetmişler. Aldıktan sonra abartmıyorum en az 35 kişide gördüm aynısını. Artık göz göze gelip sendemi aldın abi gibi iletişimler oluyor. inanılmaz bişey ya şu postu attıktan sonra 4 kişide daha gördüm. Nası bi mont yapmış adamlar herkes almış. Daha öncede lcw den aldığım bişiler olmuştu ama hiç böyle bişey denk gelmemişti. Resmen dışarı çıktım mı iki üç kişide görüyorum mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 duz bir modelse ben pek sorun etmezdim de. mont yemyesil dikkat ceken birseyse fenaymis jkdshfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar