Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

dylanN

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

Feamer said:

Daesu said:

işine gelince cok duygusallar gerçek aşk falanda sonrası arz - talep / neden - sonuç oluyo lel.
kadınlar bu dünyanın gerçek merchantları :horace:

Köle tüccarı direk :)

"Hmm bunun kalçası iyi, kaslarında sert, biçimlide..." :)

kadına seçme hakkı veren mediniyetlerin ortak durumu
ama başka bi konu, cici başlıgı bunla kirletmeyelim :P

Aslında Demir çağı sonlarında kadınsın topluluktaki yerindeki sert değişiklik üzerine düşünüyordum, bu konu faydalı oldu, baya
Sosyal ağlarda paylaş

Patide kız üyeler olur ama bunun için bir kadın olarak kimliklerinizi ve zevklerinizi korkusuzca savunmanız gerekiyor. Beğenilme dürtüsü ve eleştirilme korkusu arasında git gel ile başlık açmıyorsunuz. Onun dışında sizi rahatsız eden mesajları gönül rahatlığıyla şikayet edebilirsiniz ki moderasyon gayet aklı başında bireylerden oluşuyor size hak verecektir.

Tabii geçmişten örnekler vermekte gerek bazı hanımlar var mesela ismini vermek istemiyorum, kitle kontrolü sağladığı abla statüsüne kavuştuğu platforma kız arkadaşlarını hiç getirmedi. Erkeklere sürekli ders verdi, onları tersleyip aşağıladı, otoriteyi tesis etti ama hiç demedi ki burası biraz feminen bir atmosfere kavuşsun. Non Serviam'da bir erkek nasıl olmalı diye adeta bizleri bir kılıfa dahi soktu, kendi istediği biçimi vermek için bir sanatçı gibi uğraştı ama bir kere bile demedi benden başka bir hanım gelsin, yazsın.

Ele geçirdiği dünyayı paylaşmak istemeyen hemcinsleriniz yok değil, onu belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/ bu platformda çok takılıyorum, sadece kadınlardan oluşan bir platformda iyi değil.

Örneğin;

"Sevgilimle ayrıldık ama çok seviyorum, sizce arayayım mı :(" diye başlık açılıyor.

Ardından gelen mesajlar şu şekilde;

- boş ver zaten sana değer vermediği belli, yol yakınken kurtulmuşsun

- Aşık olsaymış ayrılmazmış, seni sevmediği ortada.

- seni seven adam seni öyle ortada bırakmaz bana sevgilim tek taş aldı, bir dediğimi iki etmiyor.

- salağın tekiymiş canım yeni sulara yelken aç unut onu

tipi tam bir yuva yıkan mesajlar yağdırıyorlar.

Hele evlilik sonrası Kayınvalide topikleri var (kv kısaltması kullanıyorlar) aman tanrım diyorum valide hanımlarımıza bu derece nefret ve öfke aman aman.
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

dana22 said:

Gizli said:

lol erkeğe alt cinsiyet denmiş

genetik olarak soru isareti denebilir..yani y gelene kadar butun cocuklar xx disidir.. cinsiyeti belirleyen y nin gelmesidir..o olmazsa default disi cikar..

Daha beterini söyleyeyim. Y kromozonu, X kromozonunun genetık mutasyonundan oluşmuş bir kromozondur diye bir olay var.

Evrim canlının daha iyiye doğru gelişmesi demek olduğu için sıkıntı yok. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Bu kış başında aldığım parka ağır geldi hafif bişey buluyum dedim LCW den paraşüt kumaş montlardan aldım. Aldığım modelde güzel kayakçı montu gibi, fermuar kısmında yeşil fosfor var baya outdoor bişeylere benzetmişler.

Aldıktan sonra abartmıyorum en az 35 kişide gördüm aynısını. Artık göz göze gelip sendemi aldın abi gibi iletişimler oluyor.

inanılmaz bişey ya şu postu attıktan sonra 4 kişide daha gördüm. Nası bi mont yapmış adamlar herkes almış. Daha öncede lcw den aldığım bişiler olmuştu ama hiç böyle bişey denk gelmemişti. Resmen dışarı çıktım mı iki üç kişide görüyorum mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...