Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 dishonored 2 - steam - 110 tl https://www.gamersgate.com/DD-DISHONORED2-RELEASE/ gta v - steam değil - 73 tl https://www.gamersgate.com/DD-GTAV-GN/ xcom 2 digital deluxe - steam - 93 tl https://www.gamersgate.com/DD-XCOM2-DELUXE-GN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 dishonored 2 yi 1 hafta once kuzenime aldim. %50 ne ya moralim bozuldu =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 madmax cok iyi 2 gundur full oynuyorum arabanın surusune alışınca araçla combatta baya zevkli oluyo. batman'in dövüş tarzını dahada iyi yapmışlar gibi combo ve itemlarla beraber. 20 liraya müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 mad max'in ömrü çok değil mgs al onun yerine daha çok oynatır hikayesi de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 recettear 6.20'ye düşmüş, zamanında hunharca korsanlamıştım. redemption için size de aldırmayı umuyorum. ps: kaede-sama'nın caps'ini rick sanchez sesiyle okudum, daha datlu oldu sghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sabonis said: genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar? bak sayfa sonu mesajı olmuşuz ya. genşler size diyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Rocket League'de göz kırpıyor aslında ama bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 bi yarış oyunu önerisi lazım. ama nfs porşe gibi olsun. böyle izole yollar, karlı dağlar tüneller otobanlar, yeşil vadiler ormanlar, mağaralar filan, lüks arabalar, trans müzik. o hissi başka yarıştan alamadım daha. indirimdeyken bakim önerilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 yeni nfs 10 euroydu origin'de benim de aklımı çelmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 nienna said: bi yarış oyunu önerisi lazım. ama nfs porşe gibi olsun. böyle izole yollar, karlı dağlar tüneller otobanlar, yeşil vadiler ormanlar, mağaralar filan, lüks arabalar, trans müzik. o hissi başka yarıştan alamadım daha. indirimdeyken bakim önerilere. grid al geçenlerde beleşti bir sitede galiba hala beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 the crew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 grid sim sayilir ya nfs isteyene gitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sabonis said: sabonis said: genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar? bak sayfa sonu mesajı olmuşuz ya. genşler size diyoz. hangi shadowrun? ayrica turn bazli olmasnin yaninda cok da benzemiyorlar. invisibleda haritadan operasyona gidiyon xcom gibi. shadowrunda turne donuyo normale donuyo sehirde geziyon falan. xcoma daha cok benziyo invisible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Seru said: sabonis said: sabonis said: genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar? bak sayfa sonu mesajı olmuşuz ya. genşler size diyoz. hangi shadowrun? ayrica turn bazli olmasnin yaninda cok da benzemiyorlar. invisibleda haritadan operasyona gidiyon xcom gibi. shadowrunda turne donuyo normale donuyo sehirde geziyon falan. xcoma daha cok benziyo invisible. yani işte returns, dragonfall, hong kong? ha invisible'da baya bildiğin base'in mi var xcom gibi, ayrı bir management falan gerektiren? o kısmı biraz baymıştı xcom'un açıkçası. ben direk çat çat çat görev yapmak istiyorum. öle bi base management yoksa invisible bana göre gibi, stealth falan bayılırım özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 stealth istiyosan commandos oyna. valla invisible uc bes bolum atmistim management yok diye hatirliyorum ama yalan olmasin. baymisti beni. xcom gibi cok aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 invisibles stealth oyunu. base yok, belirli bir zaman aralığında olabildiğince hazırlanıp end fight levela geçiyorsun. oyunda xp yok paranla ajanları upgradeliyorsun veya ekipman alıyorsun. seçim yaptığın bir hikaye fln yok, tekrar tekrar aynı yolu tepiyorsun (eventlerin olmadığı FTL gibi düşün). shadowrun rpg, görev de yaparsın karakterde level atlatır upgradelersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Bilmiyorum ihtiyacı olan var mı ama, Diablo III RoS 9,99 EUR. Amazon.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 invis inc ne bilmiyorum ama shadowrunların 3ünü de al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 shadowrunlar da iyi degil de bi bosluk var o turde o yuzden oynatiyo. oyna gorucen mediocre bi oyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ShadowFax said: Poly Bridge nasıl? güzel oyun bu. 3. köprüyü ben yaptım benim onayımdan geçer oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 roguelike bişey istiyorum böyle leaderboardslı falan super house of dead ninjas iyi midir they bleed pixels beğenmedim gungeon var, rogue legacy var, risk of rain var hepsi libraryde ama önerilere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ftl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ADOM'un grafiklisini yaptılardı leaderboard yok fakat yinede bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kanks tabletop simulator alinda d&d, dead of winter fln oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 invisible baymıştı beni 1 saat oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar