Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Kış İndirimleri 2016

Darksun

Öne çıkan mesajlar

nienna said:

bi yarış oyunu önerisi lazım. ama nfs porşe gibi olsun. böyle izole yollar, karlı dağlar tüneller otobanlar, yeşil vadiler ormanlar, mağaralar filan, lüks arabalar, trans müzik. o hissi başka yarıştan alamadım daha. indirimdeyken bakim önerilere.

grid al geçenlerde beleşti bir sitede galiba hala beleş
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabonis said:

genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar?

bak sayfa sonu mesajı olmuşuz ya. genşler size diyoz.

hangi shadowrun? ayrica turn bazli olmasnin yaninda cok da benzemiyorlar. invisibleda haritadan operasyona gidiyon xcom gibi. shadowrunda turne donuyo normale donuyo sehirde geziyon falan. xcoma daha cok benziyo invisible.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

sabonis said:

sabonis said:

genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar?

bak sayfa sonu mesajı olmuşuz ya. genşler size diyoz.

hangi shadowrun? ayrica turn bazli olmasnin yaninda cok da benzemiyorlar. invisibleda haritadan operasyona gidiyon xcom gibi. shadowrunda turne donuyo normale donuyo sehirde geziyon falan. xcoma daha cok benziyo invisible.

yani işte returns, dragonfall, hong kong?

ha invisible'da baya bildiğin base'in mi var xcom gibi, ayrı bir management falan gerektiren? o kısmı biraz baymıştı xcom'un açıkçası. ben direk çat çat çat görev yapmak istiyorum. öle bi base management yoksa invisible bana göre gibi, stealth falan bayılırım özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

invisibles stealth oyunu.
base yok, belirli bir zaman aralığında olabildiğince hazırlanıp end fight levela geçiyorsun. oyunda xp yok paranla ajanları upgradeliyorsun veya ekipman alıyorsun. seçim yaptığın bir hikaye fln yok, tekrar tekrar aynı yolu tepiyorsun (eventlerin olmadığı FTL gibi düşün).

shadowrun rpg, görev de yaparsın karakterde level atlatır upgradelersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...