ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Batman oyunları güzel mi? Bir tek Arkham Origins oynadım, beğenmiştim ama kendini çok tekrar ediyordu Assassins Creed oyunları gibi aynı şeyleri yapıp durmak aşırı baymıştı. Diğerleri de öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 http://store.steampowered.com/app/449800/ Attack on Titan oyunu varmış co-op var hem de. titanlardan lot düşüyormuş awww... http://i.imgur.com/5UsJ6op.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ShadowFury said: Batman oyunları güzel mi? Bir tek Arkham Origins oynadım, beğenmiştim ama kendini çok tekrar ediyordu Assassins Creed oyunları gibi aynı şeyleri yapıp durmak aşırı baymıştı. Diğerleri de öyle mi? origins asıl üçlemenin dışında. farklı stüdyo yaptı. içlerinden en kötüsü. tabi kendini tekrar olayı var genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Jaegerjaquez said: kzpmaza said: fahrenheit oynamayan kaldıysa alsın remastered ı hemen her indirimde söylüyorum bu oyundan mahrum kalmasın kimse :D devam oyunu çıktı onu oynadın mı heavy rain mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Shadowrun Hong Kong Satellite Reign Kerbal Space Program Invisible,Inc. Bastion Mad Max Portal 2 Metro 2033 Metro Last Light Bu seferlik bu kadar yeter herhalde. Alsam mı almasam mı diye düşündüğüm birkaç tane daha var ama sonraki sale'e artık, daha düşer onlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ShadowFury said: Batman oyunları güzel mi? Bir tek Arkham Origins oynadım, beğenmiştim ama kendini çok tekrar ediyordu Assassins Creed oyunları gibi aynı şeyleri yapıp durmak aşırı baymıştı. Diğerleri de öyle mi? gayet iyi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Justcause3 aldım expi ile birlikte, 2 gündür iş yerinde indiriyorum, daha bitmedi, 46gb nedir aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kzpmaza said: Jaegerjaquez said: kzpmaza said: fahrenheit oynamayan kaldıysa alsın remastered ı hemen her indirimde söylüyorum bu oyundan mahrum kalmasın kimse :D devam oyunu çıktı onu oynadın mı heavy rain mi? celsius xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ay aman dying lighti aldim sonunda, bu satilan versiyon goty gibi birseymis zaten season pass falan gerekmiyor onu alinca, birtek item dlcleri gelmiyor yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 mgs 5, divinity original sin ed, borderlands pre sequel, arkham city, dishonered aldım. daha bir şey almam heralde, alsam da yükleyemem bir yıl zaten, yaşasın 3mbit internet. DOOM'u baya alasım vardı, 60 gb'yi görünce almadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 withcer subnautica cities skylines kerbal space program bu sekilde kapadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 kerbal için çok uyuz diyorlar ya oynaması o yüzden almadıydım ben. learning curve çok yüksek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 beyond good & Evil Mad Max MGS:V Batman: Arkham Knight premium edition böyle şimdilik. Dark Souls 3 de alacaktım da, hala çok geliyor fiyatı. Hem daha ilk oyunu bitirmedim, az alışayım öyle alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 senko said: kerbal için çok uyuz diyorlar ya oynaması o yüzden almadıydım ben. learning curve çok yüksek sanırım. in-game ogrenme yetersiz. learning curve roket muhendisligi degil ama ortalama oyuna kiyasla epey yuksek. youtube'dan temel mekanikleri ogrenmek 1.5-2 saat suruyor. ustune koymak icin tekrar bir seyler ogrenme zorunlulugu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 teşekkürler açıklama için ben pas geçeyim o zmn. daha casual şeyler bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ben de refund edeyim ya o zaman, o kadar vakit ayırmam sanırım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Oha Arkham Knight + Season Pass 22 TL lel aldım belki oynamam bile ama dursun o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 oyun baya guzel hatta onceki batmanlerden daha iyi, ama arabali kisimlar biraz zorlama/gereksiz olmus bence. birde fear takedown OP olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 terreia orcs must die 2 primordia one finger death punch mark of the ninja dishonored oxenfree starbound life is strange witcher 3 goty batman arkham night premium neon prism the binding of isaac rebirth 150 gayme gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 fear takedown op niye olsun zaten oluyo adamlar her turlu. o zaman disruptor de op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Grim Fandangoyla Arkham Knight aldim, Darkest Dungeon alsam mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 senko said: terreia orcs must die 2 primordia one finger death punch mark of the ninja dishonored oxenfree starbound life is strange witcher 3 goty batman arkham night premium neon prism the binding of isaac rebirth 150 gayme gitti. witcher 3 dışında hemen hepsi 1 dolarlık bundle oyunu çöpe atmışsın parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bir dolar değilde beş dolara alırdı aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Arkham knight nereye bundle oyunu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar