Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasbro'nun mükemmel yılbaşı reklamı


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cinsiyetci filan diil, bu kadar televizyon kanali ve gazete varken bir oyuncak firmasina dusmemeliydi insanlari gercekleri yansitarak bu akdar rahatsiz etmek

turkiyede uzun zamandir izledigim en basarili reklam ki reklam sektorunun son senelerdeki icler acisi halini goz onune alirsak direk odul toplamasi lazim
Mesaj tarihi:
Reklamin bir yanlisi yok. Cunku reklamda bir subliminal mesaj yok.

Dogrudan sen bu boktan toplumun icinde yasiyorsun. Boktan toplumunla disari cikip yuzlesmek mi istersin yoksa pasa pasa evde jengani mi oynamak istersin demis adamlar.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Esh'i triggerlayacaniz


diger baslikta yeterince acikladim sanirim daha fazla soyleyecegim birsey kalmadi.

bunun otesi, "ananiz baciniz kardesiniz colugunuz cocugunuz falan tecavuze ugrasin ondan sonra birlikte kahkahalarla gulersiniz bu reklama" olur.

iki gunde bir tecavuz haberi olan ulkede, gercegi gozler onune sermek bu degil. uzgunum.
Mesaj tarihi:
kara mizahin uygulanabilir olmasi icin beyin gerekiyo abi.

40 kere sizi sikecekler siz de zevk alacaksiniz vurgusu acik acik yapiliyorsa ona mizah degil salaklik deniyo abi.
Mesaj tarihi:
bir de reklamda senin caresizligine oyle bir atifta bulunuyo ki, cidden kendini victimzed psikolojisine sokuyosun.

hesap gelince itiraz ediyosun, sonra seni darp ediyolar sonra sen polise sikayet edip mekana beton dokturuyosun. fakat seni bunu yapmak yerine ne yapiyosun kazigi yiyip? abi bi gecirdiler ki sorma diyip kendini tasak konusu yaptiriyosun. ya da sineye cekiyosun.

taksici taksimetre acmam dediginde plakasini almayip, peki abi diyerek kuzu kuzu biniyosun. 20 liralik yere 50 verip bozugum yok muamelesi yiyosun. sonra ne federasyona bildiriyosun ne hakkini ariyosun. koyverip geciyosun.

mekana gidince portmantodan geciriyolar eyvallah diyosun, adami fis kesmedigi icin vergi dairesine sikayet edebiliyosun. hadi onu gectim zorunlu fahis fiyatlamadan dolayi tuketici haklarina da sikayet edebiliyosun. fakat yapiyo musun bunu? hayir. cunke gece kayacagin kiz daha onemli. 50 lira mantoya vermissin bi onemi yok.

siz bunlari yapmis olsaniz zaten toplum olarak tecavuzun bi nebze onune gecmis olacagiz.
Mesaj tarihi:
Valla çok güzel olmuş resmen Türkiye gerçeği... Ankara'da bir gece taksicinin yaptığını hala hatırlarım... İstanbul'da da ne kutlamaya gitsen aynısı aklına geliyor ama yapacak bişey yok diyip çıkıyorsun...
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Ben de başta bu ne ya demiştim ama bir de kutlama yaparken patlama ekleselerdi 10 numara ülke gerçeği olurdu...


patlamak komik degil abi sikilmek daha komik.
Mesaj tarihi:
Esh farklı olucam diye çok kastın ama adamların ironi yaptığı belli, boşu boşuna eleştiriyorsun şu an. Bir amacın yok, öyle herkese itiraz edeyim diye post kasıyorsun gibi gözüküyor, keyif alıyor musun gerçekten?
×
×
  • Yeni Oluştur...