barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 guy ritchie yapınca güzel cem yapınca ouuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 aynı kadroyu kullanması niye kötü olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 internette bi ara baya bi insan aynı kadroyu kullanıyor diye tepki gösteriyodu cem yılmaza. enteresan gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 biraz rotasyona gitmesi lazim bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 aynı kadro değil de aklıma takılan bir şey var, gora'da uzayda dolar almayıp "haa türk parası, bu olur" diyen adam, yahşi batı'da abd başkanına ayar verme, hatta öyle bi ayar verme ki başkanın anlayamaması, "matbaa bize geç geldi ondan yani yoksa iyiydik" geyiği falan var ya. aklıma gelmeyen 1-2 sahne daha vardır, arog'u da izlemedim de adam bu "ya almanya yenildi yoksa biz iyiydik be abi" kafasıyla dalga mı geçiyor, "üff iki gazlıyım çomarları da daha mutlu ayrılsınlar, daha çok 'ay çok eğlendik' desinler" diye mi takılıyor anlamadım. hani türkiye'nin en başarılı komedyeni olduğu için "daha metadır abi kesin dalga geçmek için yapmıştır" ile "gora'da falan parasına bakıyor abi adam" arası gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Metadır parasına bakıyodur tabi Zeki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Cokomantis said: aynı kadro değil de aklıma takılan bir şey var, gora'da uzayda dolar almayıp "haa türk parası, bu olur" diyen adam, yahşi batı'da abd başkanına ayar verme, hatta öyle bi ayar verme ki başkanın anlayamaması, "matbaa bize geç geldi ondan yani yoksa iyiydik" geyiği falan var ya. aklıma gelmeyen 1-2 sahne daha vardır, arog'u da izlemedim de adam bu "ya almanya yenildi yoksa biz iyiydik be abi" kafasıyla dalga mı geçiyor, "üff iki gazlıyım çomarları da daha mutlu ayrılsınlar, daha çok 'ay çok eğlendik' desinler" diye mi takılıyor anlamadım. hani türkiye'nin en başarılı komedyeni olduğu için "daha metadır abi kesin dalga geçmek için yapmıştır" ile "gora'da falan parasına bakıyor abi adam" arası gidip geliyorum. filmi izlerken neleri dusunuyosunuz ya. izle gec iste, eglendirdiyse ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Marty aptal mıyız biz filmi izlerken bunları düşünmeyelim? Cokomantis said: almanya yenildi yoksa biz iyiydik be abi" kafasıyla dalga mı geçiyor, "üff iki gazlıyım çomarları da daha mutlu ayrılsınlar, daha çok 'ay çok eğlendik' desinler" diye mi takılıyor anlamadım. hani türkiye'nin en başarılı komedyeni olduğu için "daha metadır abi kesin dalga geçmek için yapmıştır" ile "gora'da falan parasına bakıyor abi adam" arası gidip geliyorum. Taa karikatür zamanından beri dalga geçtiği bi olay, her filmde de bir iki daha çakıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ikisi de değil. umut sarıkaya'yı sevmenin temeli var orda. satıcının naifliği ve naifliği üzerinden bilmemesine rağmen kurnazlığı durumu var. i-) satıcı doları bilmeseydi. ben sadece türk parası alırım o ne ya deseydi komik olmazdı. adam bilmiyor çünkü. ii-) satıcı satıcı doları bilseydi ama işletme politikası gereği reddettseydi komik olmazdı. realist bir sonuç çünkü. "oo türk parası, olur olur"un altında 1-) turist yerel parayı bilmez, kazıklayacağım kurnazlığı 2-) milli duyguların bilmişliği ile "yerli paraya bir şey olmaz". bir nevi yastık altı altın kafası gibi; sanki yabancı parası alırsa kimse almayacak kâğıt parçası gibi elinde kalacak korkusu var. ikisi de mizah ögesi çünkü kişinin bildiğini yorumlaması (absürt) komik. elçinin laf koyma şeyi de osmanlının meşhur "işte sen benim sakalımı kestin ben senin pipini kestim, pipin uzuyordu"yu biz bu kafadayız amerikan başkanı bile olsa sokardık lafı, burnumuzdan kıl alınmaz türü bir şey. kökleşmiş şeylere hep bir basic eleştiri, ironi var. cem yılmaz'ı eleştirmemizin sebebi de bu aslında. kapasite ciddi, sonuç spin-off hikâye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 gerçi meta ile dalge geçme de aynı sonuca çıkıyor herhalde ama benim meta anlayışım da biraz değişik olduğundan ikisi de değil dedim. dalga geçilen şey meta değil çünkü ne bileyim. mesela gösterilerde yerilen şey ayfon yedi değildi aslında ayfon yedinin kullanılışıydı. "e ben meta dedim işte aynı şey" diye fazla post olmadan açıklayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 DarKRideR said: Arog'un kötülüğü ciddi anlamda ekstra kültürlü adamlara, bir şeyleri bilen adamlara hitap etmesiydi. hacı naptın yav, Pompada mıydın felan diye geçiştiriyorsun da Arog öyle bir film değildi. okuyan sanacak Blade Runner felan gibi bişi :D şöyle esprilerin olduğu, Türk gençlerinin seveceğini umdukları bi film yapmaya çalışmışlardı işte: https://www.youtube.com/watch?v=q7w7dVPiqLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Masticore said: Yaptıgı filmleri nasil daha iyi yaparım diye bir derdi yok adamın, eğlenmesine bakıyor resmen. Fix kadro,fix karakter. Nasıl olsa bizim millet aptal gider izler. En berbat filminde bile milyonlar kazanıyor adam nasıl olsa... Kahpe bizans ile başladı bu furya. Cem yılmaz,Recep ivedik ile gidiyor işte. k1nJo said: masticore cem yılmaz ile şafak sezeri karıştırıyor mu acaba sdfs cem yılmazın filmleri de ekibi de genel olarak gayet kaliteli abi. zafer algöz gibi bi aktör zaten her filmi güzelleştirebiliyor varlığıyla. lovecraft0Z said: abi cem yılmazı o digerleriyle aynı cümlede kullanma istersen. aradaki IQ farkıyla çağ atlarsın @k1nJo, Masticore'un şu üstteki yazdıklarına katılıyorum, çok benzer düşünüyorum. uyuz olduğum da lovecraft'ın yazdığı şunun gibi kılına dokundurtmama klişeleri işte. adam limon'da çalıştığı dönemler ortalama karikatüristlerden biriydi. stand up yapmaya karar verdikten sonra ani bir patlama yaptı ve o zamandan beridir tanrı rolü giydirmeye çalışıyoruz adama. şafak sezer'i ayrı tutuyorum tabii, adam her türlü faul. ama sırf cem yılmaz varmış da diğer komedyenler hiç bişi bilmiyormuş beceremiyormuş gibi davranılması çok itici geliyor. yav tamam adamın "her şey çok güzel olacak" filmi şahaneydi muhteşemdi, ama türkiye'de film sektörüne veya komedi piyasasına bir şeyler katmak yerine şahan gibi kaymağını yemeye çalıştığını görmek lazım. belirli kadroyla çalışmak ayrı, sürekli aynı sistemi tekrar tekrar önüne getirip yayın tekrarı yapmak ayrı. al mesela, Arog filminin neden başarısız olduğunu darkrider "çok kültürel ve derin bir filmdi, seyirci anlayacak kapasitede değildi" şeklinde sunuyor. sanki In The Loop, Dr Strangelove, Thank You For Smoking, Life Of Brian gibi bişi yaptı da seyirci anlamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 hahahaha sidik yarisi baslamis, nerde benim popcorn :D yoksa yetisemedim mi sezercik??>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 abi arif karakteri zaten bildiğin recep ivedik'in biraz yontulmuşu neyi tartışıyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 dark biraz ucmus onu tartisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Arog çok çok eğlenceli bir komedi filmi. Bütün filmlerinde de klişeleri çok güzel yakalıyor ve kullanıyor ben çok gülüyorum. Klişeyi yaşamadıysanız çok gülmüyorsunuz ki bütün gün pc başında vakit geçiren adamlar yaşamamış oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Dimi AROG hayatın bir yansıması adeta siz nolayfırlar ne anlarsınız hıh... Taş devri gördüm diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 uçma yok, uçma yok :D Arog daki göndermeler olsun, bazı espriler olsun falan ciddi anlamda bilen kültürlü adamın işidir. Cem Yılmaz müthiş zeki, harika bi yazar falan demiyorum ama saf komedi dalında çektiği filmlerde belirli bir bilgi birikimi, düşündürme gereksinimi isteyen tek filmi Arog'du. Özdemir Asaf'tan şiir göndermeleri, kült filmlere akılcı göndermeler, güzel twistler falan. Ha bu yüzden de bana kalırsa cidden komedi dalındaki en zayıf filmiydi. GORA çok fazla geyikti, bak gül modunda bi filmdi. AROG'ta bak gül azdı, akılcı espri çoktu ama film yapısı ona göre değildi. O ikisinin ortası işte Yahşi Batı. O filme mesela kimse laf edemez sdafsdfds Sonuçta sinema eğitimi almamış, tabanı bu işler için boş bir adamın sadece 10 yıl içinde deneye yanıla büyük paralar dökerek işi öğrenmesine şahit olduk diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hPCESRH7YGo şu sahne mesela tam turist ömer işi, akılcılıkla yapılmış sahnelerden biri. bu tip şeylerin çokluğu filmin hem güzel yanı hem de sıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 akilci... https://www.youtube.com/watch?v=GQhHI_keUP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 ee film komple bunlardan oluşuyor demedik ki sdfsd yoksa harbi saçma sapan zorlama sahnelerde vardı. http://www.youtube.com/watch?v=1gPXTM0VRDc Şu ortalardan sonrası, çırak ölürden sonrası direkt fiyasko dakikalar misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=p4FjN5DF-QQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 gonderme komik ama trump 2018 e kadar baskan kalabilirse tabi :3 http://i.imgur.com/uE9PBsG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 tam yerine geldin amk sahnesi güzeldi, acaba yer yer hafiften siyasili göndermeler olur mu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Sanmam. Zaten çok siyasi yönlere dokunmuyor ki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar