Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arif ile 216 (2018)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Arog'un kötülüğü ciddi anlamda ekstra kültürlü adamlara, bir şeyleri bilen adamlara hitap etmesiydi. Denk geldikçe her izlediğimde bir şeyler fark ediyordum.

Çok dolu bir filmdi ama o doluluğu güzel yansıtamıyordu. GORA, Arog tarzı filmlerde çok düşünmeden yaratıcı espriye gülüp geçeceksin. Milleti düşündürmek ve mesaj vermek falan istiyorsan, ya da alt metinle yürümek istiyorsan çıkıp Vizontele gibi film çekeceksin. O da Cem Yılmaz'ın işine gelmez.

Mesela Gora ve Arog'un ortasını aslında Yahşi Batı da çok iyi bulmuştu. Gerçi orada da Zafer Algöz falan filme 10 puan civarı katıyordu sadfds

GORA mantığı ile bi Arif filmi daha rahat kaldırır ya, GORA güzeldi bu arada yapmayın etmeyin. Birkaç gereksiz "türk işi" göndermeli abartı sahne hariç gayet dengeli filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada tabii Hokkabaz, Her Şey Çok Güzel Olacak ve hatta Pek Yakında'yı başka bi seviyeye koyuyorum. O filmler bence Cem Yılmaz'a cidden daha çok yakışıyor.

GORA, Arog, Yahşi Batı vari filmlerde aslında Turist Ömer vari bir kafa için güzel işler ama Arog tarzı yapmadığı sürece diyelim. Full Yahşi Batı kafasından gitse aslında ben hiç yadırgamam.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bu arada tabii Hokkabaz, Her Şey Çok Güzel Olacak ve hatta Pek Yakında'yı başka bi seviyeye koyuyorum. O filmler bence Cem Yılmaz'a cidden daha çok yakışıyor.

GORA, Arog, Yahşi Batı vari filmlerde aslında Turist Ömer vari bir kafa için güzel işler ama Arog tarzı yapmadığı sürece diyelim. Full Yahşi Batı kafasından gitse aslında ben hiç yadırgamam.

+1

aciyim de bi yahsi bati izliyim
Sosyal ağlarda paylaş

ülkenin yaratıcı ve zeki kabul ettiğimiz komedyeni de buysa artık.

bir insan kredisini ancak bu kadar kolay tüketebilirdi. adam zaten her filminde arif karakterini oynuyor yıllardır. reklamlarda bile kıyafet farklı karakter arif. arif ses tonunu yapmadan oyunculuk yapmayacak herhalde. onu da bırak gora'dan hala kurtulamadı gitti. başka bir şey yap artık amk yıl 2017.

belki uzun bir zamandan sonra tekrar iyi bir filmle gelir. ama beklentim baya düşük. gişede recep ivedik 5'le yarışamaz sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

adam senelerce arifi cizdi her seferinde de tebessum ettim..butun mizahcilarin imza karakterleri var sonucta avni utanmaz adam abdulcambaz hafiyesi hammer en kahraman ridvan sero penguen daral sıkılhan timsah tarzan killanan adam cizgi olmasa da burhan altintop saban recep ivedik kelaj
akliniza kim geliyorsa..

ha karikaturistken daha uretkendi el mecbur o ayri..
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR cok talihsiz bir acıklama olmus :( . Kimse cem yilmaz'ın komikliğine,zekasına laf etmiyor da kusura bakma adam herkesle tassak geciyor. En son arog'a gittim o gün bu gündür gitmem filmine.

Yaptıgı filmleri nasil daha iyi yaparım diye bir derdi yok adamın, eğlenmesine bakıyor resmen. Fix kadro,fix karakter.

Nasıl olsa bizim millet aptal gider izler. En berbat filminde bile milyonlar kazanıyor adam nasıl olsa...

Kahpe bizans ile başladı bu furya. Cem yılmaz,Recep ivedik ile gidiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...