Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 http://pbs.twimg.com/media/Cy7TXOXWgAEs96z.jpg https://twitter.com/CMYLMZ/status/805813791791443968 Tarih, konu falan belli değil. Belirdikçe bir şeyler buradan editleyerek gideriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Görselin ayrıntıları ve ufak da olsa AROG'dan filmin dönemine ait spoiler. http://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/arif-ile-216-filminden-ilk-konsept-tasarim-yayinlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 cmylmz gora, arog fantazisini bi kenara biraksin, her sey cok guzel olacak devami gelsin ya. filmin ismi bile hazir; "her sey daha guzel olacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 başlıkta typo olmuş herhalde birisi "hâlâ Arif sene 2016" olarak düzeltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 reyou said: cmylmz gora, arog fantazisini bi kenara biraksin, her sey cok guzel olacak devami gelsin ya. filmin ismi bile hazir; "her sey daha guzel olacak" http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/129/577/1a4.jpg Bir ozan guven daha gormeye dayanamam. Bazi seyler guzel olduguyla kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 arif diyince cemdir dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 sonra da cem yılmaz komik. stand up yapsın abi adam, bildiğin her şey çok güzel olacak ve hokkabaz dışındaki filmleri berbat. hadi gora'yı teknoloji bütçe falan diye izledik de ne arifmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Recep İvedik Uzayda istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Gora'nın devamı gelmeliydi. ama o devam Arog olmamalıydı. "bi uzayda çektik bi de taş devrinde çekelim" maksatlı olmuştu o. Arif'i yaşatacak düzgün bi yer lazımdı. belki o, bu film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 arog un kötülüğü fazla cocuk filmi olmasıydı o da milletin sucu zaten ama cem yılmaz küfür ediyo :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Arog'un kötülüğü ciddi anlamda ekstra kültürlü adamlara, bir şeyleri bilen adamlara hitap etmesiydi. Denk geldikçe her izlediğimde bir şeyler fark ediyordum. Çok dolu bir filmdi ama o doluluğu güzel yansıtamıyordu. GORA, Arog tarzı filmlerde çok düşünmeden yaratıcı espriye gülüp geçeceksin. Milleti düşündürmek ve mesaj vermek falan istiyorsan, ya da alt metinle yürümek istiyorsan çıkıp Vizontele gibi film çekeceksin. O da Cem Yılmaz'ın işine gelmez. Mesela Gora ve Arog'un ortasını aslında Yahşi Batı da çok iyi bulmuştu. Gerçi orada da Zafer Algöz falan filme 10 puan civarı katıyordu sadfds GORA mantığı ile bi Arif filmi daha rahat kaldırır ya, GORA güzeldi bu arada yapmayın etmeyin. Birkaç gereksiz "türk işi" göndermeli abartı sahne hariç gayet dengeli filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bu arada tabii Hokkabaz, Her Şey Çok Güzel Olacak ve hatta Pek Yakında'yı başka bi seviyeye koyuyorum. O filmler bence Cem Yılmaz'a cidden daha çok yakışıyor. GORA, Arog, Yahşi Batı vari filmlerde aslında Turist Ömer vari bir kafa için güzel işler ama Arog tarzı yapmadığı sürece diyelim. Full Yahşi Batı kafasından gitse aslında ben hiç yadırgamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 herkes burun kıvırıyor ama çıkınca da bir şekilde izliyorlar. yahşi batı falan gayet dengeliydi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 DarKRideR said: Bu arada tabii Hokkabaz, Her Şey Çok Güzel Olacak ve hatta Pek Yakında'yı başka bi seviyeye koyuyorum. O filmler bence Cem Yılmaz'a cidden daha çok yakışıyor. GORA, Arog, Yahşi Batı vari filmlerde aslında Turist Ömer vari bir kafa için güzel işler ama Arog tarzı yapmadığı sürece diyelim. Full Yahşi Batı kafasından gitse aslında ben hiç yadırgamam. +1 aciyim de bi yahsi bati izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 DarKRideR said: Arog'un kötülüğü ciddi anlamda ekstra kültürlü adamlara, bir şeyleri bilen adamlara hitap etmesiydi. ssdfadasda yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Recep Ivedikli ulkeden Cem Yilmaz cikmis laf ediyosunuz. Carpilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bone said: DarKRideR said: Arog'un kötülüğü ciddi anlamda ekstra kültürlü adamlara, bir şeyleri bilen adamlara hitap etmesiydi. ssdfadasda yok daha neler http://www.youtube.com/watch?v=kN04q0d5klQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ülkenin yaratıcı ve zeki kabul ettiğimiz komedyeni de buysa artık. bir insan kredisini ancak bu kadar kolay tüketebilirdi. adam zaten her filminde arif karakterini oynuyor yıllardır. reklamlarda bile kıyafet farklı karakter arif. arif ses tonunu yapmadan oyunculuk yapmayacak herhalde. onu da bırak gora'dan hala kurtulamadı gitti. başka bir şey yap artık amk yıl 2017. belki uzun bir zamandan sonra tekrar iyi bir filmle gelir. ama beklentim baya düşük. gişede recep ivedik 5'le yarışamaz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 adam senelerce arifi cizdi her seferinde de tebessum ettim..butun mizahcilarin imza karakterleri var sonucta avni utanmaz adam abdulcambaz hafiyesi hammer en kahraman ridvan sero penguen daral sıkılhan timsah tarzan killanan adam cizgi olmasa da burhan altintop saban recep ivedik kelaj akliniza kim geliyorsa.. ha karikaturistken daha uretkendi el mecbur o ayri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 DarKRideR cok talihsiz bir acıklama olmus :( . Kimse cem yilmaz'ın komikliğine,zekasına laf etmiyor da kusura bakma adam herkesle tassak geciyor. En son arog'a gittim o gün bu gündür gitmem filmine. Yaptıgı filmleri nasil daha iyi yaparım diye bir derdi yok adamın, eğlenmesine bakıyor resmen. Fix kadro,fix karakter. Nasıl olsa bizim millet aptal gider izler. En berbat filminde bile milyonlar kazanıyor adam nasıl olsa... Kahpe bizans ile başladı bu furya. Cem yılmaz,Recep ivedik ile gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 abi cem yılmazı o digerleriyle aynı cümlede kullanma istersen. aradaki IQ farkıyla çağ atlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 arog da nil falan vardı cocuklara sarkı söyletiyordu kültür kısmı neresindeydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yahşi batı diyecekti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 masticore cem yılmaz ile şafak sezeri karıştırıyor mu acaba sdfs cem yılmazın filmleri de ekibi de genel olarak gayet kaliteli abi. zafer algöz gibi bi aktör zaten her filmi güzelleştirebiliyor varlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ben kadro iyiliginden cok ayni kadroyu kullanmasina takiliyorum. Senaryoya gore oyuncu secimi yok arkadas grubuna gore var. Neyse ben begenmiyorum , begenen izlesin. Filme bir butun olarak degil de icinden sketch secip bakmak, youtube'tan acip tekrar tekrar izleyip , gulmek baska birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar